Kysymys:
Mikä työkalu sallii minun tarkastella javascript-poikkeuksia Androidin natiiviselaimen sivuilla kohdassa 4.2.2?
jcolebrand
2014-02-27 22:11:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minkä työkalun avulla saan tarkastella javascript-poikkeuksia Androidin natiiviselaimen sivuilla versiossa 4.2.2?

En käytä Androidia päivittäin, mutta olen ohjelmistokehittäjä ja tiedän että tämä selain (ja Android 4.1 iirc) aiheuttaa joitain harvinaisia ​​javascript-häiriöitä sovelluksessamme.

Vianetsin tämän yleensä jollain esimerkiksi Chrome-tarkastuskonsolilla, mutta se ei ole käytettävissä Android 4.2.2 -alustalla onko se? En ole nähnyt jotain tällaista vianmäärityksessä.

Tarvitsen periaatteessa pääsyn konsolin virheenkorjausulostulokseen ja verkkotuloksiin, mutta myös vuorovaikutteinen konsoli olisi ihana.

Sovellus ensisijaisesti käyttää ExtJS: ää ja sisäisesti kehitettyä javascriptiä sekä ASP.NET-verkkotasoa.

Chrome on natiivi Android-selain versiossa 4.2.2 (tämä korvaa oletusarvoisen "Android-selaimen"). Sivujen virheenkorjaamiseksi mielestäni suositeltava prosessi on määrittää [Etävianetsintä] (https://developers.google.com/chrome-developer-tools/docs/remote-debugging) (eli yhdistää puhelin työpöydälle USB-kaapeli), voit käyttää kaikkia Chrome-työpöydän kehittäjätyökaluja virheen selvittämiseen yhdistetyn Android-laitteen sivusta.
w3d joten siellä on kaksi asiaa: 1) Minulle sanotaan, että "Chromen lataaminen korjaa ongelman", 2) jos se olisi vastaus, hyväksyisin sen.
üks vastaus:
Aardvark
2014-03-13 01:58:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Androidin Chrome tekee tämän erittäin, erittäin helpoksi. Itse asiassa sinun ei enää tarvitse asentaa SDK: ta tai Chrome-lisäosaa työpöydälle. Kysyt kuitenkin Android-selaimesta. Vaikka tätä selainta ei ole Nexus-laitteissa, se elää jossakin muodossa monissa puhelimissa (HTC, Samsung).

Javascriptin virheenkorjaamiseen Android-selaimessa käytän yhtä kolmesta sovelluksesta:

Jos haluan vain konsolilähdön :

Android Studio - täysimittainen IDE alkuperäiselle Android-kehitykselle. Seuraavaksi avaa mikä tahansa Android-projekti (tee vain tyhjä projekti). Sitten liitän puhelimen USB: n kautta ja avaan Android-telakointiikkunat (Windows: alt-6 tai Mac: cmd-6). Napsauta ikkunassa Devices / LOGCAT-välilehteä. Kaikki, mikä kirjautuu Androidiin, näytetään täällä, mukaan lukien console.log (), mutta kuten myös satoja muita asioita. Sinun on suodatettava tulokset, jotta näet vain selaimesi tuotoksen. Testilaitteeni, joka on nyt kytketty (huomautus 3), sisälsi lokiin "kromia", jonka voin suodattaa. ("Chromium", huh, se on outoa. Tiedän, että Chrome ilmoittaa, että LOGCATissa ei luullut, että natiivi selain toimisi)

Huomaa: Kaikki, mikä voi tarkastella LOGCATia, toimii . Tähän sisältyy ADB tai Eclipse, johon on asennettu kaikki Android-asiat.

Muokkaa: sinun on ehkä asennettava USB-ohjaimet Studio / Eclipse / ADB: lle ja otettava käyttöön virheenkorjaus laitteella, jotta tämä toimisi.

Jotain enemmän konsolin ulostulosta:

jsHybugger - Tämä on kaupallinen tuote . Se on sovellus, jota käytät puhelimessa. Puhelimesi selain muodostaa yhteyden välityspalvelimeen paikallisesti ja sitten välityspalvelin verkkopalvelimeen. Sitten voit avata työpöydän selaimen puhelimen päätepisteeseen ja saat taianomaisesti jotain samanlaista kuin verkon virheenkorjaustyökalut. Se sisältää lähdetason virheenkorjauksen.

Täysi paljastus: En ole käyttänyt sovelluksen maksettua versiota. Minulla on vanha versio asennettuna, kun se oli beetaversiossa ja olin Play Kaupassa ilmaiseksi. Maksaisin mielelläni tästä, mutta on harvinaista, että tarvitsen tämän tason virheenkorjauksen Android-selaimessa. Se on mielestäni suunnattu enemmän hybridi (webview / phonegap) -sovelluksiin.

Siellä on myös WEINRE . Ilmainen työkalu, joka toimii samalla tavalla kuin jsHybugger. En ole käyttänyt tätä pitkään aikaan, joten muokkaa tätä tarkemmin.

Ensin sinun on päätettävä, haluatko käyttää wienreä omalla tietokoneellasi vai käyttää isännöityä palvelinta. Jos käytät isännöityä palvelinta, kuten phonegap's, lisää vain komentotunniste, joka osoittaa src-URL-osoitteeseen. Seuraavaksi avaat vain työpöydän selaimen sivulle, joka vastaa käyttämääsi komentosarjaa (lue vain Phonegap-sivun ohjeet).

Jos haluat suorittaa palvelinpuolen paikallisesti, lue asennus ohjeet weinre-sivulla. (palvelin on node.js-sovellus - sen asentaminen ei ollut liian vaikeaa)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...