Kysymys:
Itse isännöity, haettava kirjanmerkkisovellus
Journeyman Geek
2014-08-28 08:22:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen itse asiassa törmännyt jotain vastaavaan, mutta en muista miten sitä kutsuttiin, eikä sen asennusprosessia ollut hyvin dokumentoitu. Käyttötapani on hyvin yksinkertainen - tarvitsen jotain, johon voin työntää mielenkiintoisia linkkejä, sanoa miksi ne olivat mielenkiintoisia, ja vetää ne kohtuullisella tavalla tarpeen mukaan

Perusvaatimukset

 • verkkopohjainen käyttöoikeus
 • itse isännöimä
 • voidaan suorittaa kaikilla kohtuullisilla linux-koneilla. Olisin kunnossa jotain, joka käyttää yhteistä tietokantaa ja joko ylläpitää omaa palvelinta tai on php: ssä. En todellakaan tarvitse sitä ajaa jaetussa hostingissa tai millään muulla, vain minulla ei ole kovin outoja vaatimuksia
 • on järkevä asennusdokumentaatio

Toiminnalliset vaatimukset

 • Minun on sallittava minun liittää linkki, merkitä se ja lisätä tunnisteita. Lyhyesti sanottuna haluan pystyä luokittelemaan ne tunnisteiden mukaan tai etsimään niitä sen perusteella, miten muistan ne
 • täytyy olla haettavissa avainsanan (joko linkin tai merkinnän perusteella), tunnisteen tai päivämäärän perusteella

Tavaraa, joka olisi mukava saada

 • Firefox-laajennus
 • näyttää hyvältä
Kolme vastused:
Tim Schumacher
2014-11-15 20:51:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Wallabagia tähän. Se on kirjoitettu PHP: ssä Symfony2: lla, tietokanta voi olla mitä tahansa SQLitestä MySQL: ään PostgreSQL: ään.

Ominaisuusvaatimuksista se voi tehdä kaiken mitä haluat. Ainoa pettymys, jonka näen, mikä ärsyttää minua, on se, että et voi lisätä tunnisteita, kun tallennat linkkiä. Sinun täytyy mennä linkkiin ja lisätä ne sinne. Tähän liittyy ongelma.

Päädyin menemään tämän kanssa, se näyttää hyvältä, sillä on jonkin verran ttrss-, Firefox- ja Android-integraatioita ja kokotekstihaku.
MrEngineer13
2014-11-19 20:32:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdoton suosikkini on SemanticScuttle tästä syystä mielestäni pidät siitä:

verkkopohjainen pääsy

SemanticScuttle on ensisijaisesti verkkopohjainen.

itse isännöity ja sitä voidaan käyttää missä tahansa kohtuullisessa linux-isännässä. Olisin kunnossa jotain, joka käyttää yhteistä tietokantaa ja joko ylläpitää omaa palvelinta tai on php: ssä. En todellakaan tarvitse sitä ajaa jaetussa hostingissa tai millään muulla, vain minulla ei ole kovin outoja vaatimuksia.

Se on rakennettu PHP: lle ja MySQL / PostgreSQL: lle, joten sen pitäisi toimia melkein missä tahansa jopa jaetussa hostingissa.

sisältää järkeviä asennusasiakirjoja

En pidä itseäni millään tavalla verkkopoikana, mutta heidän asennusasiakirjat olivat melko helppoja. Se vie 6 vaihetta sen saamiseksi käyttöön.

Minun on sallittava minun liittää linkki, merkitä se ja lisätä tunnisteita. Lyhyesti sanottuna haluan pystyä luokittelemaan ne tunnisteiden mukaan tai etsimään niitä sen perusteella, miten muistan ne.

Voit määrittää tunnisteet jokaiselle kirjanmerkille, kun lisäät sen ja voit selata tunnisteiden mukaan hyvin.

täytyy olla haettavissa avainsanan (joko linkin tai merkinnän perusteella), tunnisteen tai päivämäärän mukaan

Sisäänrakennettu hakuominaisuus kirjanmerkkien löytämiseen.

Firefox-laajennus

En ole varma, onko heillä laajennus vai ei, mutta heillä on kirjanmerkki. Periaatteessa lisäät sen selaimesi kirjanmerkkipalkkiin ja voit lisätä sitä kirjanmerkkeihin sivustollesi. OHJE: Jos käytät kirjanmerkkiä, se täyttää URL-osoitteen automaattisesti avaamallasi sivulla ja jos sivulla on valittu teksti, jota käytetään linkin kuvauksen automaattiseen lisäämiseen.

näyttää hyvältä

Oletusteema näyttää ok mutta sitä on myös helppo muokata. Alla on kuva Bootstrapped-versiostani. Bootstrapped SemanticScuttle

Tukee myös tuontia Deliciousista ja muista kirjanmerkkilähteistä. Voit muuttaa jokaisen kirjanmerkin yksityisyyttä ja asettaa oletusasetukseksi haluamasi. Kirjanmerkki on mahtava. Olen kokeillut pari erilaista kirjanmerkkisivustoa sekä itse isännöimänä että ei, ja SemanticScuttle on ylivoimaisesti paras mitä olen nähnyt.

Yhdessä käyttäjän [phancap] (http://cweiske.de/phancap.htm) kanssa isännöit myös verkkosivuston kuvakaappauksia itse.
Dɑvïd
2017-05-05 17:59:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen katsonut tätä on-off-tekniikkaa jo vuosia (surullinen mutta totta) ja lopulta päätin tarkastella tarkemmin ja jatkaa sitä (projektin odotus, joka voisi käyttää tätä hoitoa).

Päätin valita Shaarli -käyttöoikeuden (nimenomaisesti lisensoitu nimellä " ilmainen ohjelmisto"), joka mielestäni täyttää kaikki (tai melkein kaikki) OP: n kriteereistä ihailtavasti:

new-shaarli

Perus

 • verkkopohjainen käyttö Yes
 • itse isännöity Yes
 • voidaan suorittaa kaikilla kohtuullisilla linux-isännillä Yes

  Kyllä kaikkeen edellä mainittuun: se asennettiin kivuttomasti muutamassa minuutissa jaettuun (PHP) palvelimelleni; se käyttää tiedostoa (ei db) ja on todella, erittäin nopea.

Toiminnot

 • liitä linkissä, merkitse se ja lisää tageja. Lyhyesti sanottuna haluan pystyä luokittelemaan ne tunnisteiden mukaan Yes
 • täytyy olla haettavissa avainsanan (joko linkin tai merkinnän perusteella), tunnisteen tai päivämäärän perusteella Yes

  Jälleen kyllä ​​ kaikelle yllä olevalle: tunnisteita on ja tunnisteita voi muokata; haut voivat olla tunniste, tekstihaku tai päivämäärä. Sallii myös yksityiset linkit, jos käytät Shaarlia jakamiseen (kuten Delicious).

Mukava

 • Firefox-laajennus Yes
 • näyttää hyvältä Yes

  On FF-laajennus, vaikka on myös kirjanmerkkejä (suosikkini), jotka toimivat hyvin hyvin. "Näyttää hyvältä" on henkilökohtaisten mieltymysten asia, ja vaikka nykyinen oletusaiheinen teema (v. 0.8.4) ei ole minun makuni, on numero muut · kunnolliset · teemat käytettävissä. Yllä oleva kuvakaappaus on (reagoiva) asettelulähetys 0.9.0-julkaisusta, IMO on todellinen parannus aikaisempaan oletusteemaan.

Shaarli on loistava itse isännöimä kirjanmerkki sovelluksen, ja olen vain yllättynyt siitä, että sitä ei tunneta paremmin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...