Kysymys:
Ihmisten lukitseminen julkisesta tietokoneesta kertakäyttökoodilla
Nohl Toli
2015-02-27 04:02:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Toimistossamme on tietokone (Windows XP), jota kuka tahansa voi käyttää tunnin ajan. Sisäänrakennettu lapsilukko on käytössä, joten se kirjautuu automaattisesti ulos tunnin kuluttua. Kun käyttäjä on kirjautuneena ulos, hän voi kuitenkin kirjautua takaisin sisään ja käyttää tietokonetta vielä tunnin.

Minulla on vaikeuksia löytää ohjelmisto, joka korjaa tämän ongelman. Luulen, että ihanteellinen tilanne olisi, että käyttäjä saisi vastaanotosta kertakäyttöisen koodin, jonka avulla hän voi käyttää tietokonetta tunnin ajan. Kun aika on ohi, heidän on hankittava meiltä uusi koodi tietokoneen uudelleenkäyttöä varten.

Tietääkö kukaan ohjelmistoja (ilmaisia ​​tai maksettuja), jotka toimisivat tässä tilanteessa?

1) Olen nähnyt tämän järjestelmän Internet-kahviloissa, joissa maksat tunnin ajan ja saat salasanalla paperilipun ja kirjaudun ulos tunnin kuluttua. 2) Tiedän myös, että etsin muutama vuosi sitten henkilökohtaiseen käyttöön, että siellä on paljon ilmaisia ​​internetkahviloita. 3) Olen yritykseni palomuurin takana, joka estää hakuni, joten joudut Googlelle itsellesi. HTH
Sama kysymys: http://superuser.com/questions/184302/how-can-i-limit-the-usage-time-for-an-user-profile-in-windows
Sisäänrakennetun lapsilukon avulla voit määrittää vain * aikavälejä *, kuten maanantaina klo 15.00-16.00, joiden ulkopuolella käyttäjän ei pitäisi voida kirjautua sisään. Oletko varma, että käytät sisäänrakennettua ohjausobjektit eivätkä jotkin sovellukset, joissa on vika?
En usko, että tämä on sama kysymys kuin se. Minulla ei ole tiettyjä käyttäjiä, joille voin määrittää profiileja. Realistisesti minulla voisi olla täysin erilaisia ​​ihmisiä käyttämään tietokoneita päivittäin. Sisäänrakennettujen hallintalaitteiden osalta en asettanut niitä. Se oli kuin ennen kuin minut palkattiin korjaamaan ongelma, ja he kertoivat minulle käyttäneensä sisäänrakennettuja hallintalaitteita. Toistaiseksi kioski näyttää toimivan kunnossa.
üks vastaus:
Nohl Toli
2015-03-30 04:22:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pääsin käymään Antamedia Kioskissa.

Vaikka he sanovat tukevansa Windows XP: tä (ja otin heihin yhteyttä kysyäkseni erikseen), kaikki ominaisuudet eivät toimi XP: ssä. Jos etsit tällaista tuotetta, se tekee tempun, mutta varokaa yritystä (asiakastuki ei ole auttanut minua).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...