Kysymys:
Tehtävien seuranta useissa projekteissa
dtc
2014-04-05 00:33:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin sovellusta, jolla on seuraavat ominaisuudet:

 1. Pystyy luomaan projekteja tai jollakin tavalla ryhmittelemään tehtäviä voimakkaasti
 2. Pystyy lisäämään tehtäviä määräpäivillä
 3. pystyy osoittamaan tehtäviä henkilölle
 4. pystyy kirjoittamaan kommentteja tehtävään
 5. pystyy merkitsemään tehtävän tilan (avoin, käynnissä, suljettu jne.)
 6. pystyy tarkastelemaan tehtäviä projektikohtaisesti tai tarkastelemaan kaikkia projektien tehtäviä
 7. pystyy tarkastelemaan tehtäviä annettujen henkilöiden mukaan
 8. pystyy lähettämään ilmoituksia, kun tehtäviä lisätään tai muutetaan tai kommentteja tehdään (sähköposti suositeltava, mutta sovellus on kunnossa)

Mukavia:

 1. priorisoi tehtävät
 2. Lisää ja ilmoita tuntia
 3. pystyy muuttamaan tehtävän eräpäiviä helposti vetämällä kalenteria
 4. pystyy näkemään tehtävät kalenterinäkymässä
 5. pystyy joillekin selvittämään jos tehtävän eräpäivä on toteutettavissa arvioitujen tuntien ja määrätyn henkilön päivittäisten työtuntien perusteella.

Etsimämme pääominaisuus on pystyä tarkastelemaan kaikkia tehtäviä, jotka tarve t o tehtävä projektista riippumatta. Koska työskentelemme useissa projekteissa kerralla, tarvitsemme jonkin tavan priorisoida tehtävät globaalisti.

Suosituimmilla tehtävien seurantaohjelmistoilla, kuten Pivotal Tracker, Trello, Asana jne., Ei näytä olevan tätä ominaisuutta. Lähin tapaamani on taskworld, joka osuu kaikkiin pääkohteihini, mutta haluaisin löytää vaihtoehtoja.

Viisi vastused:
palacsint
2014-04-13 01:12:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan teille JIRA. Siinä on ladattava itsepalveluversio, joka on saatavana verkkopalveluna. Molemmat ovat verkkopohjaisia.

Pystyy luomaan projekteja tai jollain tavalla ryhmittelemään tehtäviä voimakkaasti

Se tukee useita projekteja, voit määrittää komponentteja projektien sisällä ( jokainen numero voi kuulua nollaan tai useampaan komponenttiin), voit myös merkitä numerot ja luoda erityistyyppityypin (nimeltään eepos) ja ryhmittää aiheet niiden mukaan.

Pystyy lisäämään tehtäviä määräpäivillä

Sitä tuetaan. Voit asettaa myös omat mukautetut kentät.

Pystyy osoittamaan tehtäviä henkilölle

Se on tuettu. Jokaisella numerolla on Vastaanottaja -kenttä.

Pystyy kirjoittamaan kommentteja tehtävään

Sitä tuetaan. Voit myös mainita minkä tahansa JIRA-käyttäjän, jolla on @Etunimi Sukunimi kommentissa, ja mainittu käyttäjä saa automaattisesti sähköposti-ilmoituksen. Pystyy merkitsemään tehtävän tilan (avoin, käynnissä, suljettu jne.)

Se on tuettu. Voit määrittää omat tilasi ja luoda mukautettuja työnkulkuja.

Pystyy tarkastelemaan tehtäviä projektikohtaisesti tai kaikkia tehtäviä projektit

Sitä tuetaan. Voit etsiä kysymyksiä millä tahansa kriteerillä. Se tukee peruskäyttäjäystävällistä hakulomaketta ja SQL-tyyppistä kyselykieltä (nimeltään JQL).

Pystyy tarkastele tehtäviä määritetyn henkilön mukaan

Sitä tuetaan. Voit etsiä sitä, mutta projektin ongelmien yhteenveto -näyttö on myös erittäin hyödyllinen.

Pystyy lähettämään ilmoituksia, kun tehtäviä lisätään tai muutetaan tai kommentteja tehdään ( sähköposti on suositeltava, mutta sovellus on kunnossa)

JIRA lähettää sähköpostia, kun tilaa muutetaan (mukaan lukien uudet tai muokatut kommentit) kaikille asiaan liittyville henkilöille (toimittaja, siirronsaaja). Lisäksi kuka tahansa voi katsella mitä tahansa numeroa. Katsojat saavat ilmoitussähköposteja myös ongelman tilan muutoksista. Käyttäjät, joilla on asianmukaiset käyttöoikeudet, voivat lisätä (tai poistaa) kenenkään tarkkailijaluetteloon, mutta yleensä kuka tahansa voi katsella mitä tahansa asiaa, jos hän on kiinnostunut.

On mahdollista määrittää projekti- ja JIRA-tason ilmoituksia, joten projektipäällikkö voi saada ilmoituksia jokaisesta (tai vain tietyntyyppisestä) ongelmamuutoksesta.

JIRA: lla on toimintavirrat, jotka voivat näyttää viimeaikaisen toiminnan JIRA-ilmentymässäsi tai valitussa projektissa, joten voit helposti nähdä, mitä tapahtui tänään tai viime päivinä, mitkä ongelmat on ratkaistu, kommentoitu jne.

Priorisoi tehtävät

Jokainen numero JIRA: lla on oletusarvoisesti prioriteettikenttä. (Se ei ole yksinään hyödyllinen.)

JIRA Agile -laajennuksella voit luoda lajitellun luettelon ongelmistasi (nimeltään backlog). (Sitä varten sinun ei tarvitse käyttää Scrumia projektinhallintakehyksenä.)

Lisää ja raportoi aukioloajat

Se on tuettu. Voit kirjata ajan jokaiselle numerolle (paitsi suljetun tilan ongelmat, mutta voit muuttaa sitä).

Pystyy muuttamaan tehtävän eräpäiviä helposti vetämällä kalenteri

JIRA: lla on Calendar-laajennus (ehkä useampi kuin yksi), mutta en ole koskaan käyttänyt sitä.

Pystyy nähdä tehtävät kalenterinäkymässä

Ymmärrän, että yllä oleva Kalenteri-laajennus tukee sitä.

Pystyy joillekin selvittämään tehtävän eräpäivän on toteutettavissa arvioitujen tuntien ja määrätyn henkilön päivätyön perusteella.

Minulla ei ole kokemusta tästä. (Käytämme ketterää alusta / tilauskantaa ja suunnittelemme työtä / julkaisuja tarinoittain.)

Pääominaisuus, jota etsimme, on mahdollisuus tarkastella kaikkia suoritettavia tehtäviä projektista riippumatta. Koska työskentelemme useissa projekteissa kerralla, tarvitsemme jonkinlaisen tavan priorisoida tehtävät globaalisti.

Ketterä laajennus tukee sitä, mitä tarvitset ketterälle levylle, jolla on oikea hakukysely (suodatin) haut kaikissa aiheeseen liittyvissä projekteissa. Se toimii meille hiljaa.

FallenAngel
2014-04-05 14:58:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos hyväksyt maksullisia palveluita, voin neuvoa sinua BaseCamp. Se oli online-projektinhallintaohjelmisto.

 • Voit luoda projekteja. Projektissa
  • Voit luoda tehtäväluetteloita, määrittää jokaisen tehtävän tietylle käyttäjälle tai käyttäjille ja asettaa eräpäiviä. T0-annoksissa on valintaruudut, jotka mahdollistavat helpon päivityksen.
  • Projektipohjainen keskustelupalsta
  • Jokaisella tehtäväluettelolla on oma keskustelupalsta . Voit liittää tiedostoja keskusteluihin paikalliselta tietokoneeltasi tai Google Docs ista (käytin gmailia rekisteröidessä. En ole varma, tukeeko se muiden sähköpostiohjelmien asiakirjapalveluja)
  • Sinä voi luoda tapahtumia. Sen avulla voit määrittää toistuvia tapahtumia, kuten tämä päivä joka viikko / kuukausi jne.
  • Projektikalenteri näyttää tapahtumien ja tehtävien eräpäivät
  • Päivitykset-osio näyttää viimeisimmät luodut tapahtumat, tehtävätiedostot jne., varoittaa käyttäjää päivitetyistä tehtävistä ja tulevista tapahtumista.
 • Sinulla on myös yleinen kalenteri , joka näyttää kaikki tapahtumat ja tehtävät kaikissa projekteissa. Voit siirtyä projektipohjaisiin kalentereihin helposti.
 • Näet edistymisen tai jokaisen projektin Edistyminen -välilehdellä. Se näyttää päivitetyn projektin perusteella
 • Näet kaikki tiedostot, kaikki avoimet tehtävät jne. Kaikki -osiossa. Tämä osio näyttää kaikki projektit
 • Voit hallita projekteja postitse liittyvää sisältöä. Voit käyttää postitusta käyttääksesi monia perusleirin toimintoja. Se loi sähköpostiosoitteen jokaiselle projektille, kuten project-5556679-cc6cdf45b945ad4309cda12@basecamp.com ja voit luoda tehtäviä, luoda asiakirjoja, lähettää tiedostoja ja luoda keskusteluja lähettämällä sähköpostia kyseiseen osoitteeseen. Voit myös edelleenlähettää sähköpostia kyseiseen sähköpostiosoitteeseen arkistoidaksesi kyseisen postin basecamp-projektissasi.

Edistymisnäyttö :

Kaikki-näyttö :

Käytin sitä aiemmin ilmaisena palveluna. Se tarjoaa 60 päivän ilmaisen esittelyn.

Emily B
2014-07-02 18:19:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun kannattaa katsoa Eylean -taulua, koska se tarjoaa suurimman osan etsimistäsi:

 • Voit luoda useita projekteja yhdelle tehtävätaululle ja lisää heille tehtäviä ja eräpäiviä.
 • Tehtävät voidaan osoittaa tietylle henkilölle, heitä voidaan kommentoida, voit lisätä niihin tiedostoja, kuvauksia ja muita asioita.
 • Pystyt seuraamaan tehtävien etenemistä, kun ne siirtyvät levyn yli, ja voit nähdä kaikki projektit ja kaikki tehtävät yhdellä levyllä saadaksesi yleisen laajuuden.
 • Näet tiimisi tiedot, kuten määrätyt tehtävät, tehdyt työtunnit jne.
 • Voit saada ilmoituksia uusista tehtävistä / kommenteista suoraan sähköpostiisi.
 • Saat myös live-raportteja projektin etenemisestä, kuten polttokaavio, jonka avulla voit arvioida, onko projekti valmis ajoissa.
NGear
2017-04-05 19:35:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso myös Deskun.

Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet, yhdistettyinä Gmailiin ja Google Appsiin. Voit luoda ja hallita erilaisia ​​projekteja ja jonoja, asettaa prioriteetteja, määrittää ja määrittää tehtäviä uudelleen, muuttaa käyttöoikeuksia ja niin edelleen.

gavenkoa
2018-10-27 04:00:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

https://www.redmine.org/ sisältää kaiken mitä pyysit kalenterin vetämisen ja pudottamisen lisäksi. Luultavasti tälle tehtävälle on olemassa laajennus ...

Se on ilmainen ja avoin lähdekoodi ja se on asetettava taloon. Suurimmalla osalla kuuluisista VPS-hosting-palveluista on käyttövalmiita kuvia / pisaroita, joihin Redmine on asennettu ja esiasetettu.

Kolmannen osapuolen helppokäyttöinen paketti on: https://bitnami.com/stack/redmineTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...