Kysymys:
Jaettu kalenterisovellus, joka on yhteensopiva Google-kalenterin kanssa ja tukee toistuvia tapahtumia?
Fractaliste
2014-02-06 16:23:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytin CalenMobia vuoden ajan.

Pidän todella sen GoogleCalendar-yhteensopivuudesta , jonka ansiosta voin työskennellä jaettujen kalentereiden parissa. Valitettavasti tämä sovellus ei tarjoa toistuvien tapahtumien tukea . Saadaksesi sen minun on ostettava CalenMobPro-sovellus. Päätin sijoittaa siihen, mutta asiakkaiden arvostelut kertovat, että viimeisen marraskuisen päivityksen jälkeen on ongelmallinen synkronointivirhe, eikä sitä ole vielä korjattu.

Etsin siis vaihtoehtoa. Ilmainen vai ei, sillä ei ole väliä, mutta vaadin sovelluksen intuitiivista käyttöliittymää ja käyttöliittymän tehokkuutta . Olisi mukavaa, että sovellus olisi universaali (toimii sekä iPhonessa että iPadissa), mutta sitä ei ehdottomasti vaadita.

Google-kalenteria voidaan tukea kaikilla, jotka tukevat ICalia.
üks vastaus:
Dinopet123
2014-02-19 08:36:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät Apple-tuotetta (jonka oletan olevan tunnisteista), voit vain synkronoida Google-tilisi Järjestelmäasetuksissa ja valita Posti / Yhteystiedot / Kalenteri (Käyttäjätilit-välilehti Macissa). Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita synkronoitavat sovellukset (esim. Kalenteri).

Hyväksytty, alkuperäinen iOS-kalenterisovellus täyttää kaikki määritetyt tarpeet. (Jaettu Google-kalenterin yhteensopivuus, toistuvat tapahtumat, intuitiivinen käyttöliittymä)
Voinko lisätä GoogleCalendar-sovellukseni iOS Caliin lisäämättä sähköpostitiliä iOS Mailiin?
@Fractaliste I Voit muokata sähköpostisi käyttäviä sovelluksia Internet-tilien (tai vastaavien) kohdassa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...