Kysymys:
Salattu salausratkaisu ulkoiselle asemalle
Basil Hershberger
2016-05-25 05:04:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin luoda ulkoisen aseman, joka sisältää tärkeitä tietoja, ja haluaisin salata myös tämän aseman.

Minulla on oltava ohjelmisto, jonka avulla voin tarkastella ja suorittaa tiedostoja tietokoneen salattujen osioiden sisällä, käyttöoikeustasostani riippumatta. Tämä tarkoittaa, että veracrypt on pois pöydältä, koska veracrypt-asennus vaaditaan. En ole varma SecurStickista, en ymmärrä saksaa enkä ymmärrä, onko tiedot tallennettu vain yhdelle asemalle vai voidaanko ne siirtää.

Yhteensopivuus Windows-käyttöjärjestelmän kanssa vaaditaan, mieluiten 2000 tai uudempi. Ohjelmisto on suositeltava, mutta työskentelen tarvittaessa laitteiston kanssa.

Viitteeksi (koska kommentti näyttää olevan poistettu): ehdotettu kaksoiskappale oli: [* Portable, no-admin, no-install, Win / Linux USB-salaus / salauksen purku tien päällä]] (http: //softwarerecs.stackexchange. fi / q / 25662/60)
hmm, olen käyttänyt Truecryptia pitkään, XP: stä lähtien.
Truecrypt on vanhentunut ja sillä on erilaisia ​​turvallisuusongelmia, joten en halua käyttää sitä
Nuo * erilaiset turvallisuusongelmat * ovat todella vähäisiä. Kuuntele esim. keskusteluun Truecrypt-auditista (tai lue transciptio) julkaisussa [Security Now ep. 502] (https://www.grc.com/securitynow.htm)
Vaikka ne ovatkin vähäisiä, ne ovat silti julkisuudessa näkyviä ongelmia, joita ei ole korjattu Truecryptissä. Jos voin, en halua käyttää sitä.
@BasilHershberger VeraCryptia pidetään yleensä TrueCryptin seuraajana.
Kaksi vastused:
Bulrush
2016-05-25 17:23:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Western Digital Passportin ulkoiset USB-asemat käyttävät laitteistosalausta, ei tarvitse käyttää ohjelmistoja. Tässä on 3 Tt: n levy Amazonilta 120 dollaria. Mutta ole varovainen, jos asema rikkoutuu, et voi palauttaa tietoja, kukaan ei.

Tämän linjan 1 Tt ja 2 Tt eivät yleensä tarvitse ulkoista virtalähdettä, mutta suuremmat voivat. Minulla on 2 niistä, 1 Tt ja 2 Tt.

Pidän myös siitä, että ne ovat ohuita ja pieniä, sopivat (suurempaan) paitataskuun tai salkun yläosaan.

MUOKKAA:

  • 3 vuoden takuu!
  • USB 3.0
  • 256-bittinen laitteiston salaus
  • Mukana ilmainen varmuuskopio-ohjelmisto.
  • Tämä on tarkoitettu Macille. Näyttää siltä, ​​että joudut hankkimaan käyttöjärjestelmäkohtaisen aseman. Tai alusta se käyttöjärjestelmääsi varten. Tämä sanoo "Alustettu Windowsille. Mac-yhteensopivuuden vuoksi tämä kiintolevy edellyttää alustamista. Katso ohjeita Sovellusoppaasta."
Kiitos neuvosta, mutta se ei ole mitä etsin.
fk2
2016-05-25 16:12:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tarkastella Verbatimin SecurePro -sovellusta, joka mahdollistaa aseman salauksen ja käynnistää flash-pohjaisen selainikkunan kohdekäyttöjärjestelmässä salasanalle, mikä tekee lisäohjelmistojen asennuksesta tarpeetonta. Salattu osio kiinnitetään vain tavalliseen asemaan, joten sen pitäisi toimia käyttötapauksessasi.

Olisiko mahdollista hankkia siitä ohjelmistoversio? Minulla on jo tarvittava laitteisto
En löytänyt mitään asetuksia, joten se saattaa olla sidottu laitteistoon


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...