Kysymys:
Super-Resolution-ohjelmisto
Kokizzu
2014-07-11 11:31:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Superresolution (SR) on luokka tekniikoita, jotka parantavat kuvantamisjärjestelmän tarkkuutta.

Onko näitä algoritmeja mahdollista toteuttaa?

Olen kokeillut ja löytänyt seuraavat epätyydyttävistä:

 • QE Super Resolution 5b
 • Perfect Resize 8.1
 • Photo Acute 3
Etsin myös sitä. Tällä hetkellä Oppo Find 7: n ja Oppo N3 / R5: n kamera käyttää tätä tekniikkaa myös ottaakseen kuvan resoluutiolla 50 / 64MP
http://en.wikipedia.org/wiki/Superresolution
Missä on luettelosi vaatimuksista? Missä nämä kolme eivät vastaa näitä vaatimuksia?
kyllä, ne kaikki antavat huonompaa laatua kuin yllä oleva linkki (syaani painike).
Luettele algoritmit viestissäsi pikemminkin kuin linkitä niihin. Linkkien mätänemisen välttämiseksi.
* He eivät nimittäneet algoritmia ..
Jos haluat, että tämä kysymys avataan uudelleen, vastaa näihin helppoihin kysymyksiin: 1) Onko sinulla yksi lähdekuva tai useita kuvia samasta asiasta tarkalleen samassa kulmassa? 2) Haluatko toteuttaa täsmällisen algoritmin, jota http://www.wisdom.weizmann.ac.il/~vision/SingleImageSR.html käyttää, vai onko jokin ylinäytteistysalgoritmi OK? 3) Tarvitsetko kirjastoa tai verkkosovellusta, sovellusta tai työpöytäohjelmistoa tai laajennusta? 4) Jos kirjasto mille ohjelmointikielelle, jos sovellus mille käyttöjärjestelmälle, jos laajennus mille ohjelmistolle?
5) Mikä on budjettisi? 6) Mikä oli vikaa kokeillessasi ohjelmistossa? (ilmoittakaa yksityiskohtaiset perustelut jokaiselle kolmelle)
Photo Acute toimi, mutta sitä ei enää kehitetä? https://www.photoacute.com/studio/order.html
@endolith: Tämä kysymys on suljettu. Voit vapaasti lähettää yhden tai useita kysymyksiä, mutta muista käsitellä kaikkia kommenteissa esitettyjä kysymyksiä.
üks vastaus:
phuclv
2014-10-29 23:14:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin myös joitain ilmaisia ​​ohjelmistoja (Windows, Linux tai Android) tai Photoshop-laajennuksia, mutta ainoat ilmaiset ovat Matlab-ohjelmat. Ne eivät voi toimia yksin, ellet ole muuttanut Matlab-tiedostoja suoritettaviksi tiedostoiksi.

Super-resolution Software

Olemme kehittäneet Matlab-ohjelman graafisella käyttöliittymä, joka toteuttaa useita tässä projektissa kehitettyjä kuvien superresoluutio-menetelmiä.

Tämä sovellus on käytettävissä tutkijoiden ja yritysten käyttöön.

matlab superresolution


Super-Resolution

Super-Resolution on graafisella käyttöliittymällä varustettu Matlab-ohjelma, joka toteuttaa useita kuvia rekisteröinti- ja jälleenrakennusalgoritmit superresoluutioista kuvantamista varten.

Tämä ohjelma on jaettu General Public License GPL -lisenssillä, joka sisältyy koodin kanssa GPL-tiedostoon.

Suurin osa löydetyistä ohjelmistoista on tarkoitettu videoille, koska kukin kehys eroaa vain pienessä määrin ja ohjelmisto voi yhdistää useita peräkkäisiä kuvia terävämmäksi videoksi tai tilannekuvaksi videosta.

MDSP-tarkkuus E nhancement-ohjelmisto

Tämä on Matlab-pohjainen ohjelmistopaketti videon tarkkuuden parantamiseen, joka on kehitetty MD: n (Multi-Dimensional Signal Processing, MDSP) tutkimuslaboratoriossa Kalifornian yliopistossa Santa Cruz, johtaja Peyman Milanfar.

Tämän ohjelmistotyökalun päätavoitteena on useiden superresoluutiotekniikoiden toteuttaminen. Erityisesti sisällytetään tekniikoissa, jotka on kuvattu kohdissa 1, [2], [3] ja useissa niiden viitteissä. Toteutetut tekniikat kattavat vankat menetelmät, dynaamiset värien superresoluutiomenetelmät ja samanaikaisen demosaikosteen ja tarkkuuden parantamisen.

Ohjelmistopaketin joitain erityispiirteitä ovat:

 • Osana tätä ohjelmistopakettia ohjelma suorittaa liikkeen estimoinnin automaattisesti tai käyttäjä voi tarjota itsenäisesti arvioidut liikevektorit.
 • Käyttäjä pystyy määrittämään kiinnostavan alueen käsitelty.
 • Perusseurantaalgoritmi on sisällytetty ohjelmaan, joten jos vain tietty osa tulokuvista on käyttäjälle tärkeitä (ruuhkaisella kadulla liikkuva auto), tämä alue voidaan seurata ja tuotetaan toinen datasekvenssi, joka sisältää vain kyseisen objektin.
 • Käyttäjä voi määrittää kuvantamisjärjestelmän parametrit (kuten pistehajotustoiminto).
 • Tulokuvan tiedostot voidaan antaa .mat (Matlab-tiedostotiedosto) tai .avi-muodossa.
 • Ohjelman tuottama ulostulo voi olla .mat (Matlab-datatiedosto) tai .avi-muoto.
 • Värillisten tai harmaasävyisten ulostulokuvien tuottaminen on valinnaista, tietyt värinsyöttökehykset.
 • Kokeilua varten ohjelmistopaketti pystyy tuottamaan simuloida videodataa erilaisille kuvantamistilanteille yhdestä korkean resoluution tulokuvasta käyttäjän ohjaamilla parametreilla.

screenshot


SuperResolution 1.0

Tämä kokeiluversio käyttää samaa tekniikkaa videon tarkkuuden parantamiseen. Voit purkaa kehyksen myöhemmin, kun olet helposti skaalannut.

Videonkorjauslaajennus Adobe After Effects 6.5+: lle ja Adobe Premiere Pro 2.0: lle. Käyttää naapurikehysten tietoja nykyisen kehyksen suurentamiseen. Se tarjoaa enemmän yksityiskohtia kuin mikään tunnettu suurennusmenetelmä. Nyt voit muuntaa SD-videon HD: ksi!

Laajennus sisältää kaksi superresoluutiomoodia ja Lanczos-koon muuttamismenetelmän, joka voi toimia nopeasti korkealaatuisena korvauksena kaksikubisen koon muuttamiseen. Kaikki tilat tuottavat paljon terävämmän ja yksityiskohtaisemman videokuvan kuin sisäänrakennettu mittakaavan muunnos.

Tässä laajennuksessa käytetty suurennusmenetelmä toimii vain progressiivisen videon kanssa (ei lomitettu). Laajennusta voidaan käyttää myös videoiden koon pienentämiseen laadukkaasti.

Voit käyttää tätä ilmaista kokeilua niin kauan kuin haluat. Rekisteröimätön versio lisää vesileiman videon päälle. Poista vesileima käytöstä rekisteröimällä.


Toinen vastaava ohjelmisto on vReveal , mutta näyttää siltä, ​​että pääsivu on ollut alhaalla

vReveal


SuperResolution-laajennus

super resolution plugin

Videonkorjauslaajennus Adobe After Effectsille ja Premiere Prolle (CS5, CS6, CC 2014-2015). Käyttää naapurikehysten tietoja nykyisen kehyksen suurentamiseen. Se tarjoaa enemmän yksityiskohtia kuin mikään tunnettu suurennusmenetelmä. Nyt voit muuntaa SD-videon HD: ksi! Laajennus sisältää kaksi superresoluutiomuotoa ja Lanczos-koon muuttamismenetelmän, joka voi toimia nopeasti korkealaatuisena korvauksena kaksikubisen koon muuttamiseen. Kaikki tilat tuottavat paljon terävämmän ja yksityiskohtaisemman videokuvan kuin sisäänrakennettu mittakaavan muunnos. Tässä laajennuksessa käytetty upsize-menetelmä toimii vain progressiivisen videon kanssa (ei lomitettu). Laajennusta voidaan käyttää myös videoiden koon pienentämiseen laadukkaasti. Voit käyttää tätä ilmaista kokeilua niin kauan kuin haluat. Rekisteröimätön versio lisää vesileiman videon päälle. Rekisteröi vesileima pois päältä.

SuperResolution-laajennus on ilmainen kokeiluversio-sovellus Video Tools -alaluokasta, joka kuuluu Audio & Multimedia -luokkaan. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla englanniksi, ja se päivitettiin viimeksi 11.8.2016. Ohjelma voidaan asentaa Windows 7, Windows8, WinVista, WinVista x64, WinXP, Win10 x64, Win8 x64, Windows 8, Windows 10.

Vastaava kysymys valokuvaus.SE: Onko Photoshop-laajennus tai jokin muu ohjelmisto, joka voi tehdä huipputarkkuutta?

Olen kiinnostunut myös Linux-sovelluksista, jos joku löysi sellaisen, ehdotan
Jaa yksi vastaus sovellusta kohden ja varmista, että jokaisessa vastauksessa on kaikki kuvattu osoitteessa http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/356/what-is-required-for-an-answer-to-be-high -laatu kiitos!
@NicolasRaoul En voi jakaa sitä, koska kysymys on suljettu
OK, odotan, että Kokizzu korjaa kysymyksen kommenttini perusteella.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...