Kysymys:
Nopeampi vaihtoehto PDFcropille
Aren
2016-01-22 04:21:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tausta

Käytän tällä hetkellä PDFcropia ei-toivottujen marginaalien poistamiseen monisivuisesta PDF-tiedostosta, joka on luotu kannettavan tietokoneen Tulosta PDF -toiminnolla.

Ongelmana on, että PDFcrop on -erittäin - hidas. 15 sivun asiakirjan käsittely vie 17 minuuttia seuraavan syntaksin avulla.

 pdfcrop --margins "-1 0 -1 -2" Raw.pdf Cropped.pdf &> / dev / null 

Tarpeetonta sanoa, että tätä ei voida hyväksyä, kun otetaan huomioon, että teen samanlaisen menettelyn PDF-tiedostoille, jotka on luotu täsmälleen samalla tavalla ja jotka ovat yli 150 sivun pituisia . En pidä ajatuksesta jättää tietokoneeni käyntiin ja ilman valvontaa yön yli.

Olen ajatellut käyttää PDFjamia sivujen rajaamiseen sen sijaan, mutta se ei toimi odotetulla tavalla. Käytin seuraavaa komentoa, ja se rajasi yhden sivun PDF-tiedostostani epäonnistuneesti.

 pdfjam --keepinfo --trim "54 82 60 54" --clip true --suffix "rajattu" sivu1.pdf 

Kuten yllä oleva komento kuvaa, ei-toivottu marginaali jokaisen sivun ympärillä on 54 kuvapistettä vasemmalla ja yläreunalla, 60 kuvapistettä oikealla marginaalilla ja 82 kuvapistettä alareunassa marginaali. Jos ilmaistaan ​​millimetreinä, ne vastaisivat 19 mm 28,9 mm 21,2 mm 19 mm.

Pyyntö

Onko mahdollista saada PDFcrop olemaan yrittämättä laskea ei-toivottua tyhjää tilaa ( mitkä säätöni tarkentavat haluttua rajausvaikutusta), koska kustakin sivusta poistettavat marginaalit ovat samat? Tai tapa saada PDFjam rajaamaan marginaalit asianmukaisesti rajaamatta sisältöä (harjoitukseni tältä osin johtavat tiettyihin marginaaleihin, joita ei voida poistaa)?

En pysty purkamaan ja pakkaamaan kyseistä PDF-tiedostoa muokkaa sitä tekstieditorissa, koska se lukitsee tietokoneeni (ja useiden sivujen muokkaaminen manuaalisesti on joka tapauksessa tuskaa, vaikka tietokoneeni ei lukittu vastaukseksi edes pakkaamattoman PDF-tiedoston lataamiseen tekstitiedostona) , joten marginaalien manuaalinen muokkaaminen ei ole mahdollista minulle.

Huomaa: kysyttiin pinon ylivuotossa ja käskettiin kysyä myös täältä. Alkuperäinen viesti (kopio tästä) löytyy seuraavasta linkistä - https://stackoverflow.com/questions/34935258/quicker-alternative-to-pdfcrop

 • Käyttöjärjestelmä: Linux (XUbuntu 13.10)
 • Budjetti: Zero (Ilmaisten sovellusten käyttö, siis pdfcrop ja pdfjam eikä mitään virallista Adobe-ohjelmaa käyttämällä)
 • Featureset: Komentorivikäyttö, kun käytän kyseistä komentoa bash-komentosarjassa monisivuisen PDF: n kokoamiseksi ja optimoimiseksi.
Tällä hetkellä ohitan PDFcrop-vaiheen kokonaan saadaksesi luonnokset elävän asiakirjan kopioista kirjoittaessani sitä luettavaan muotoon. Aina niin usein otan tämän vaiheen uudelleen käyttöön ja istun yli tunnin ajan ... onko siellä ketään, joka tietää tapan poistaa kiinteä määrä tyhjää tilaa tehokkaammin?
Jos ohjelman kirjoittaminen itse on vaihtoehto, voit todennäköisesti toteuttaa sen Java-sovelluksessa itextin avulla, MediaBox- ja / tai TrimBox-sivujen pelaaminen todennäköisesti riittää, ja koska et jäsennä sivun sisältöä ja muuta tiedostorakennetta pysyy samana sen pitäisi toimia nopeasti.
üks vastaus:
0x01
2018-03-16 01:03:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että sinun on ehdottomasti tutkittava Koherentti PDF, avoimen lähdekoodin, alustojen välinen, sveitsin armeijan veitsi, komentorivin PDF-käsittelyapuohjelma. Tämän avulla voit esimerkiksi:

 • yhdistää PDF-tiedostot yhteen tai jakaa ne toisistaan ​​
 • salata ja purkaa
 • skaalata, rajata ja kiertää sivuja
 • Lue ja määritä asiakirjan tiedot ja metatiedot
 • Kopioi, lisää tai poista kirjanmerkkejä
 • Leimatunnukset, teksti, päivämäärät, sivunumerot
 • Lisää tai poista liitteitä
 • Pakkaa PDF-tiedostot häviöttömästi
Jos haluat hyväksyä myös graafisen käyttöliittymän ohjelmat pelkästään CLI-ohjelmien sijaan, niin "ILMAINEN PDF-OHJELMISTO" -osiossa osoitteessa http://willus.com/k2pdfopt/pdf_conversion.shtml on upeita viitteitä.
K2pdfopt-tiedostoa voidaan käyttää komentoriviltä alkaen ja se sopii erinomaisesti leikkaamiseen (rajaamiseen) ja nopeaan
FYI, toinen nopea ja erittäin intuitiivinen GUI-vaihtoehto on ** PDF-Shuffler **.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...