Kysymys:
Yhdistä / sitoudu koodin esikatselutyökalu
palacsint
2014-02-05 05:01:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Edellisellä työpaikallani olemme käyttäneet Gerritiä koodin tarkistustyökaluna gitille jakamaan ja tarkistamaan toistensa muutoksia verkkopohjaisessa käyttöliittymässä ja antamaan palautetta ja mahdollisuuden parantaa koodia ennen sulautumista .

Se tukee koodin tarkistamista (ja hylkäämistä) ennen päähaaraan yhdistämistä / sulauttamatta sitä. Onko olemassa muuta koodien tarkistustyökalua, joka tukee ennakko-sitoutumis- / yhdistämiskatsauksia?

(Älä rajoita vastaustasi gitiin, minua kiinnostaisivat myös muiden tarkistusten hallintajärjestelmien, kuten Elohopea tai Subversion.)

Kaikille, jotka ovat avoimia isännöityyn palveluun työkalun sijasta, käytämme osoitetta http://bitbucket.org ja sillä on erinomaiset koodien tarkastelu- ja keskustelutoiminnot, vetopyynnöt jne. Aluksi halusin myös ajatuksen työkalun käyttämisestä palvelun sijaan mutta olen tullut ympäri. Tietenkin, jos käytät isännöityä SCC: tä, sitten niiden tarjoama palvelu on melko yksinkertainen vaihtoehto.
Neljä vastused:
#1
+6
Moshe Katz
2014-02-05 07:54:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole koskaan käyttänyt muuta koodintarkistustyökalua kuin Gerrit ja GitLab (katso alla), mutta tässä on joitain, joista tiedän (kaikki nämä ovat Gitille, koska sen tiedän, mutta jotkut saattavat toimia muiden kanssa Revision Control Systems):

  • Phabricator sisältää paljon ohjelmistotekniikan ominaisuuksia, ja koodin tarkistus on yksi niistä. Näyttää myös siltä, ​​että sillä on paljon mukavampi käyttöliittymä kuin Gerrit, ja se, että se on PHP Java / GWT: n sijasta, tarkoittaa, että siihen on todennäköisesti helpompaa rakentaa ja testata omia muutoksia. Katso esimerkki tarkistustehtävästä osoitteesta https://secure.phabricator.com/D8141.
  • Gitlab on avoimen lähdekoodin Github-klooni. Tapa, jolla käyttäisit sitä koodin tarkistustyökaluna, on, että jokainen kehittäjä luo haarukan, työskentelee sen kanssa ja lähettää yhdistämispyynnöt .
  • Barkeep on paljon yksinkertaisempi kuin muut yllä olevat vaihtoehdot, koska se on vain tarkistustyökalu, ilman muita ominaisuuksia. Se on myös jälkisitoumus ennakkositoumusten sijasta, vaikka sen tarkoitus on tarkistus kuten esisitoumustyökalut (toisin kuin tarkastus , kuten useimmat muut sitoutumisen jälkeiset työkalut ).
  • ReviewBoard on viimeinen, jonka tiedän suorastaan, mutta en tiedä siitä muuta kuin että se on olemassa.

Wikimedian työkalujen vertailu sisältää paljon tietoa useista näistä vaihtoehdoista.

#2
+5
Darth Android
2014-02-05 05:39:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen aina käyttänyt TortoiseHg -sovellusta elohopean graafisen käyttöliittymän tarpeisiin Windowsissa, jolla on erittäin mukava tuki ennen sitoutumista / yhdistämistä. Voit aina napsauttaa hiiren kakkospainikkeella muutosryhmän näkymässä Working Directory ja valita Diff to Parent avataksesi valitun diff-työkalun, jossa on kaikki muutokset nykyisessä arkistossa, ennen kuin sitoudut . Voit myös valita minkä tahansa muutosjoukon ja Ero paikalliseksi ennen yhdistämistä nähdäksesi mitä tapahtuu.

TortoiseGit on TortoiseHg: n Git-vastine, mutta en ole varma, onko kaikki käyttöliittymä samalla pariteettitasolla. Git on aina tuntenut itseni hankalaksi ja luonnottomaksi Mercurialista, joten en ole koskaan rakentanut sen kanssa asianmukaista työnkulkua.

SourceTree tukee myös muutosten esikatselua ennen sitoutumista ja ennen sulautumista sekä Mercurialille että Gitille

#3
+1
kontulai
2016-05-31 14:27:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Deveo tukee yhdistämisen ennakkoarviointia sekä Gitille että Mercurialille. Subversion-tuki on tulossa myöhemmin. Seuraavat blogiviestit kuvaavat Git: n ja Mercurial: n työnkulkua. Mercurial-viestin työnkulusta on liitetty video.

(Vastuuvapauslauseke: Työskentelen Deveossa)

#4
  0
Travis
2015-03-17 21:31:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että yhteiskäyttäjä voi tehdä tämän seuraavilla tavoilla:

  • Subversion, mutta siihen liittyy Subversion-palvelimen koukkujen käyttö.
  • Git käyttää Git-palvelinkoukkuja.
  • Pakota palvelimen laukaisimilla.

Olen käyttänyt sitä vain "integroituna" Accurevin kanssa, joten tiimin tehtävänä oli valvoa tätä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...