Kysymys:
iOS-äänikirjasoitin, jossa on uniajastin ja kirjanmerkkituki
Zoredache
2014-06-12 12:08:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin äänikirjasoitinta iOS: lle.

Tämän soittimen on tuettava:

  • Äänikirjat MP3-, AAC- ja M4B-tiedostoissa ilman DRM: ää
  • Uniajastin (esim. asetettu automaattiseen pysäytykseen 30 minuutin kuluttua)
  • Kirjanmerkkien sijoittaminen

Sisäänrakennettu audiosoitin ei tue kirjanmerkkejä tai Uniajastin. Audible-sovellus voi nähdä kirjat ja tukee kirjanmerkkejä, mutta uniajastin ei toimi. Kaikki sovellukset, jotka näen hakiessani "äänikirjoja" sovelluskaupasta, näyttävät olevan sidoksissa DRM-kirjakauppaan tai verkkosivustoon.

Minulla on kopio Pienestä veljestä ja minä sai äänikirjat viimeiseltä ja nykyiseltä Humble Audiobook Bundlelta. Näyttää siltä, ​​ettei ole hyvä tapa toistaa näitä iPadillani. Toivon, että myymälässä on piilotettu äänikirjasovellus, joka ei näy hauissani.

Kolme vastused:
Neeku
2014-07-08 14:37:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bookmobile tai Bookmower näyttävät olevan etsimäsi. En ole käyttänyt niitä, mutta App Storessa ja heidän verkkosivustolla olevien kuvausten perusteella näyttää siltä, ​​että heillä on kaikki etsimäsi ominaisuudet. Entinen tukee myös podcasteja. Ne näyttävät olevan ilmaisia ​​vain rajoitetun ajan, mutta kannattaa aina maksaa tarvitsemistasi sovelluksista, jotka tekisivät heidän elämänsä helpommaksi!

Ne näyttävät varmasti lupaavilta. Ne näyttävät olevan `` ilmaisia ​​'', ja sovelluksen sisäiset ostot (2,99 dollaria) mahdollistavat täyden toiminnallisuuden, mikä on minulle varmasti hieno, jos se toimii oikein. Testaan ​​sen varmasti.
Oleg Biom
2014-12-15 14:46:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile MP3-äänikirjasoitinta ilmaiseksi.Erittäin yksinkertainen ja hyödyllinen sovellus. Tukee MP3- ja M4B-äänikirjoja. Sisältää kirjanmerkkejä ja ajastimen. Appstoressa on ilmainen versio (12 tunnin kestorajalla ja mainoksilla) ja maksullinen versio ilman rajoituksia. Kirjat voidaan ladata iTunesin tai selaimen kautta työpöydälle.

Hackmodford
2015-08-22 03:25:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Undulib tekee kaiken tämän paitsi kirjanmerkkien asettamisen. Se muistaa viimeisimmän pelipaikkasi.

-Ota tämä ehdotus jyvälle suolaa. Olen Undulibin kehittäjä.

Näyttää mielenkiintoiselta - ei kuitenkaan ole selvää, miten tuot kirjoja sovellukseen. Luetaanko se vain iTunesin kautta ladattuja vai tukeeko se myös pilvipalveluita, kuten Dropbox?
Lukee vain iTunes-kirjastoja. Jos se näkyy iBooksissa, se näkyy Undulibissa. Saatan lisätä pilvipalvelutuen myöhemmin ...


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...