Kysymys:
Yksinkertainen valokuvien hallinta Android-sovellus
Gaʀʀʏ
2014-02-21 02:39:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin Android-valokuvien hallintasovellusta, joka toimii seuraavasti:

  • Mahdollisuus tallentaa valokuvatiedostoon liittyvää tekstiä tai tunnisteita (ei tekstiä päällä valokuva)
  • Lajittelu päivämäärän / tunnisteiden mukaan
  • Helppo käyttää (mielessä vanhemmat yleisöt)
  • Picasan kaltainen paikallinen kuvahallinta (tarkastella ja tarkastaa valokuvia, jotka on tallennettu laite erikseen tai albumien mukaan)

Ei niin tärkeä:

  • valokuvien muokkausominaisuudet
  • jakamisominaisuudet
  • Offline-toiminnot

Olen kokeillut muutamia erilaisia ​​sovelluksia. Picasa oli lähinnä etsimääni, mutta sillä ei ollut kykyä tallentaa tekstiä kuvan kanssa. Nykyinen hakkerointi on valokuvien ottaminen dropboxiin, mutta silti se ei anna minulle mahdollisuutta tallentaa tekstiä heidän kanssaan. Myös Galaxy Tab 10.1: n sisäänrakennettu tarinakirjasovellus on alle.

aiheeseen liittyvät: http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/27964/android-app-for-quickly-tagging-grouping-photos-by-drag-click
Kaksi vastused:
Izzy
2014-02-21 03:21:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä mikä on "samanlainen kuin Picasa", koska en käytä Picasaa. Mutta kaikesta muusta, Monte-gallerian pitäisi olla hyvä ottelu.

Monte 1 Monte Calendar Monte Map
Monte Gallery: Kansio-, kalenteri- ja karttanäkymä (lähde: Google Play; napsauta kuvia, jos haluat suurempia vaihtoehtoja)

Kuten yllä olevat kuvakaappaukset osoittavat, voit selata kansioiden tai kalenterien mukaan ("päiväysvaatimus"). Voit jopa selata sijainnin mukaan (luettelo ei näy kuvakaappauksissa) ja näyttää valokuvasi kartalla. Tässä tulee kuitenkin pieni "kuoppa", koska "sijainnin mukaan" menee aina katutasolle, eikä ole mahdollista ryhmittelyä suurempana mittakaavana, kuten "maa". Mutta koska sijainnin selaamista ei ollut lueteltu vaatimuksissasi, oletan, että voit elää sen kanssa :)

Monte tukee myös tunnisteiden lisäämistä ja voit listata kuvasi tunnisteiden mukaan. Mutta ei vain:

Monte Memo Monte Voice-Memo Monte Safe
Monte-galleria: Teksti- / äänimuistiinpanot, kuvavarasto (lähde: Google Play; napsauta kuvia, jos haluat suurempia vaihtoehtoja)

Voit lisätä kuviin teksti- tai äänimuistioita tai laita herkkä kerran "tallelokeroon". Sovelluksessa on myös kalenteri widgetinä (en kuitenkaan koskaan käyttänyt sitä), ja tietysti voit luoda albumeja (en kokeillut myöskään).

"Bonusominaisuuksistasi" jakamista tuetaan sovelluksen kautta. Mutta sillä ei ole muokkausominaisuuksia.

Sanoisin, että sovellusta on helppo ja intuitiivinen käyttää. Laitteessa, jossa käytän sitä, kestää joskus jonkin aikaa, kunnes uudet kuvat näkyvät, ja siellä on "sijaintityyppi". Mutta ensimmäinen voi hyvinkin olla laite- tai Android-versiokohtainen, ja jälkimmäinen ei vaikuta sinuun - joten sen pitäisi ehdottomasti olla kokeilun arvoinen.

Voi, yksi pieni asia: ei ole ilmainen versio saatavilla Google Playssa. Mutta maksettu versio on alle 1,50 dollaria, joten sen ei pitäisi vahingoittaa niin paljon.

Ovatko iptc-tag-infot luettavissa / tallennettu-jpg-tiedostoon siten, että tagged-jpg: tä kopioitessa pc: hen tag-tiedot ovat siellä?
@k3b Näyttää siltä, ​​että Monte vain tallentaa ne omaan SQLite-tietokantaansa, mikä teki kommentointitoiminnostani melko hyödytön minulle. Tästä tosiasiasta ja että sitä ei enää päivitetä, tuskin käytän sitä enää. En ole vielä testannut hyvää korvaavaa tuotetta minulle, mutta saatat katsoa [FastPhotoTagger] (https://play.google.com/store/apps/details?id=net.sourceforge.fastphototagger), joka väittää käyttää "ExifTool-ohjelmaa metatietojen lukemiseen ja kirjoittamiseen" (joten niiden pitäisi päätyä tiedostoihin). Pyydä ping, jos se vastaa, kirjoita kysymys ja vastaa siihen itse, ja minä arvostan sitä :)
kuten huomasin, on olemassa "microsoft-exif-standardi" kuvalappujen, kuvan otsikon, kuvan kuvauksen ja kuvaluokkien tallentamiseksi, jota näyttää tukevan monet valokuvasovellukset (exiftools, digikam), joten tänään iptc-metatietojen tuki ei ole välttämätöntä ole enää
@k3b En tiennyt, että [Exif] (https://fi.wikipedia.org/wiki/Exif) on MS-tuote. Wikipedia listaa sen takana erilaisia ​​yrityksiä, eikä MS ole edes luettelossa. Sen lisäksi: Kyllä, Exif on laajasti levinnyt ja tuettu - näyttää jopa enemmän kuin IPTC.
Microsoft on juuri lisännyt muutaman tagin tavalliseen exifiin käyttämällä joitain exif-tunnuksia, joita ei ole vielä määritetty.
@k3b Ah, se on hienoa! Joten APhotoManager saa Exif-muokkauksen pian ja tallentaa tiedot suoraan kuvatiedostoihin? En tiennyt, että se olit sinä, mutta minulla oli jo sovellus luettelossani tutkittavaksi, joten peukkua!
k3b
2018-02-20 04:25:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AndroFotoFinder on

  • kyky tallentaa valokuvatiedostoon liittyvät tunnisteet JPG-tiedostoon
  • lajittelu päivämäärän / tunnisteiden mukaan

Mutta se ei ole niin helppoa käyttää, koska siinä ei käytetä album = kansion metaforaa.

Sen sijaan se voi etsiä valokuvia tunnisteiden mukaan ), päivämääräalue, gps-data, kansio, tiedostonimi ... mikä tekee siitä tehokkaan, mutta sitä on vaikeampi käyttää.

Se onTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...