Kysymys:
Ohjelmisto ohjelmistojen vertailun hallintaan
koppor
2015-09-25 03:04:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan hallita luetteloa kaikista käytettävissä olevista aikasarjatietokannoista, kuten erolin blogi, mutta jäsennellymmällä sisällöllä.

Vaatimukseni ovat

  • määritetty muoto kunkin tietokannan ominaisuuksien keräämiseksi. Esimerkkiominaisuudet: "poisto-ominaisuus", "tuettujen rajapintojen tyypit", "vaadittu ohjelmistopino", "lisenssimalli"
  • käyttäjät voivat lähettää sisältöä
  • mieluiten github-arkiston tukemana ja github-verkkosivusto
  • mahdollisuus suodattaa tuloksia ja hakea tiettyä sisältöä

Olemassa olevat ratkaisut, jotka osoittavat toteutuksia muun sisällön kanssa:

  • passify.it ( lähde) näyttää, miten tämä voidaan tehdä PaaS-tarjouksilla. Minusta ohjelmisto on kuitenkin liian monimutkainen siirrettäväksi muissa käyttötapauksissa.
  • WikiMatrix. Loistava konsepti, mutta ei avoimen lähdekoodin (AFAIK)
Olen etsinyt jotain tällaista jo kauan. Pohjimmiltaan sekoitus http://libraries.io ja niiden kuratoitujen "mahtavien" kirjastojen luetteloiden välillä, jotka koko ajan kasvavat Githubiin (esim. Https://github.com/pditommaso/awesome-pipeline). Ensimmäisellä on kaikki reaaliaikaiset tiedot ja mukava käyttöliittymä, jälkimmäisellä on kaikki käyttäjien panokset ja kuratointi. Mutta ei näytä olevan mitään, jolla on molemmat.
üks vastaus:
koppor
2018-07-02 05:02:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sillä välin loimme ultimate-vertailukehyksen.

Ydinajatuksena on käyttää merkintöjä tietojen syöttämiseen, käyttää GitHub-arkistoa isännöintiin ja selainta renderointiin. . Lisäpalvelimia ei tarvita.

Saatavilla olevat vertailut on lueteltu osoitteessa https://ultimate-comparisons.github.io/.

Esimerkki: Ultimate graafisen kehyksen vertailu.

Se on todella siistiä! Kiitos tämän seuraamisesta!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...