Kysymys:
Automate web login for Wi-Fi hotspots (captive portal) on Android
Nicolas Raoul
2014-05-09 13:03:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monilla Wi-Fi-yhteyspisteillä on nykyään "sisäänkirjautuminen", etenkin ilmaiset. Tiedät, ne, jotka ohjaavat kaikki HTTP-pyynnöt sisäänkirjautumislomakkeelleen. (Tekniikan tekninen termi on " captive portal".) Jatkuva kirjautuminen näihin manuaalisesti on tuskaa, varsinkin jos käytät samoja jatkuvasti.

Onko Android-ohjelma, joka pystyy automatisoimaan tällaiset kirjautumiset, ts. tallenna käyttäjätunnukseni ja salasanani (tietylle hotspotille), havaitsen, että se vaatii sisäänkirjautumisen, ja suorita sisäänkirjautuminen ilman mitään toimia?

üks vastaus:
Izzy
2014-05-09 16:21:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Siellä on käytettävissä useita sovelluksia. Käytin aiemmin henkilökohtaisesti WiFi-sisäänkirjautumista ja ostin jopa pro-avaimen tälle sovellukselle. Se toimii melko hyvin:

Sinun on kerran tallennettava kytketty kirjautumistunnuksesi (ts. Aloitat sovelluksen, sanot uuden "portaalin" lisäämisen ja sitten aloitat kirjautumisprosessin manuaalisesti Kun se on valmis, se tallennetaan makroksi; heti kun kytket WiFi-yhteyden päälle seuraavan kerran ja kyseisen portaalin SSID tunnistetaan, WiFi Web Login toistaa tallennetun makron automaattisesti voila, olet kirjautunut sisään ilman lisänapautuksia.

Jotkut kuvakaappaukset tämän visualisoimiseksi paremman ymmärtämisen takaamiseksi:

registered events new recording playback mode recording
WiFi Web Login: Saatavilla olevat tallenteet, nauhoita uusi portaali, toisto käynnissä, esimerkki makrosta (lähde: Google Play; napsauta kuvia, jos haluat suurempia versioita)

Käyttäjä [ooo] (http://softwarerecs.stackexchange.com/users/22957/ooo) huomautti (lipun kautta): * tämä sovellus ei tiettävästi toimi kaikilla käyttäjillä, katso sovelluksen kommentit. * Toimii silti minulle . Tarkistamalla mainitut kommentit, sovelluksella näyttää olevan ongelmia Android 5+: n kanssa.
Näyttää siltä, ​​että täällä vuonna 2019 WiFi-sisäänkirjautuminen tukee moderneja Android-versioita. [Kirjoittaja kirjoittaa] (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidyou.wifiloginnew&hl=fi_FI) "Se tukee uusinta Android 5.1.1: tä, Android M: ää (6.0 ja 6.01), Android N (7), Android M (8) ja Android O "


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...