Kysymys:
Ilmainen FTP-asiakasohjelma Windowsille
Matthias
2014-08-07 16:26:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritin juuri ladata FileZillaa SourceForgesta. Se yrittää asentaa satunnaista sisältöä epäsuositulta ja hyödyttömältä palveluntarjoajalta. Se ei todellakaan ole enää luotettava.

Mitä FTP-asiakkaita suosittelisit yleisemmin?

  • ilmainen
  • luotettava ja puhdas (haittaohjelmavapaa)
  • helppokäyttöinen
  • saatavana Windows-alustalla
Aiheeseen liittyvät ketjut FileZilla-keskustelupalstalla: [Neuvo: Haittaohjelmien lataus kolmansien osapuolten verkkosivustoilta] (https://forum.filezilla-project.org/viewtopic.php?f=4&t=31935) (ja sen [keskustelu] (https: //forum.filezilla-project.org/viewtopic.php?f=1&t=31967)); [Love You and Your Malware Filezilla!] (Https://forum.filezilla-project.org/viewtopic.php?f=1&t=33830)
Kiitos. Viesti ilmoittaa sen oikein. On valinnaista asentaa turhat lisäominaisuudet. Mutta he tavallaan huijaavat sinut siihen. En voi ymmärtää, miksi näin tapahtuu niin onnistuneille projekteille.
Mielestäni heidän pitäisi vaihtaa SourceForge-palvelusta toiseen palveluntarjoajaan. En ole varma, ovatko alusta tai FileZillan kehittäjät vastuussa.
Ihmettelen, kuka edelleen toimittaa ohjelmistoja SF: n kautta, skandaalin jälkeen 7/2013: [SourceForgen uusi asennusohjelma niputtaa mainosohjelmia!] (Http://www.davescomputertips.com/sourceforges-new-installer-bundles-adware/) / [SourceForge's uusi Installer niputtaa ohjelmalataukset mainosohjelmilla] (http://www.ghacks.net/2013/07/17/sourceforges-new-installer-bundles-program-downloads-with-adware/), molemmat käyttävät nimenomaisesti FileZillaa esimerkkinä. Sikäli kuin muistan, se on SF: n vika. Projektien vika on pysyä siinä.
Latasitko Filezillan hyvämaineisesta lähteestä? Jotkut verkkosivustot antavat sinulle muokatun asennusohjelman, jossa on joukko paskaa, mutta jopa ohjelmistossa, jossa on ylimääräisiä kohteita, jotka he haluavat sinun asentavan, voit silti poistaa ruudut ruudusta, jotta et asenna niitä tekemällä "mukautetun asennuksen" (jonka pitäisi tehdä aina sekä tarkistaa latauslähteesi varmistaaksesi, että se on luotettava). Jos jokin asentaa jotain automaattisesti tietokoneellesi ilman suostumustasi, sen alkuperä ei todennäköisesti ole kuka sen väittää olevansa, ellei se ollut aluksi varjoisa ohjelmisto.
Filezilla tallentaa salasanasi myös selkeänä tekstinä. Ja oletettavasti haittaohjelma tietää tämän.
@RyanM SourceForge oli aiemmin hyvämaineinen lähde. Valitettavasti maine vain viittaa siihen. Kerran jopa CNet oli hyvämaineinen lähde.
Jos lataat asennusohjelman viralliselta sivustolta, etkä SF, et saa crapware-ohjelmaa.
@Doorknob: C: \> choco asenna filezilla
Harkitse [Poista valinta] (http://unchecky.com/)
Mene vain verkkopohjaiseksi. www.monstaftp.com
@moderator: Kuinka voisimme avata tämän kysymyksen uudelleen? Ei ole muuta yleistä "FTP-asiakas" -suosituskysymystä. Kuinka voisimme muuttaa tämän kysymyksen hyväksi yleiseksi FTP-asiakassuosituskysymykseksi?
Muokattu kysymys on parempi, mutta useimmat vastaukset koskevat edelleen vanhaa kysymystä. Tässä on uusi alku: https://softwarerecs.stackexchange.com/questions/71530/explorer-like-ftp-client-for-windows-open-source-and-well-maintained
Kuusi vastused:
Tymric
2014-08-07 16:34:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän WinSCP. Se ei asenna mainosohjelmia, ja sillä on yksinkertaisempi käyttöliittymä kuin FileZilla. Sitä on helppo käyttää ja se tukee FTP: tä, SFTP: tä ja SCP: tä. Se voi myös tallentaa niin monta profiilia kuin haluat.

enter image description here

Asennettu ja näyttää hyvältä ensi silmäyksellä.
Toimii edelleen erinomaisesti useiden vuosien jälkeen. Käytti sitä eri asiakkaiden sivustoissa, joten se näyttää olevan jopa monien suurten yritysten ensimmäinen valinta. Olisi myös suositellut sitä - nyt voin vain sekoittaa suosituksen;) // PS: toinen Pro on se, että se tallentaa "työpöydän" poistuttaessa, jos haluat, joten seuraavalla käynnistyksellä voit saada sen palauttamaan kaikki "avoimet" yhteydet "automaattisesti. Rakasta sitä yksin!
Rakastan [WinSCP: n komentoriviversiota] (http://winscp.net/eng/docs/commandline) ("[` winscp.com`] (http://winscp.net/eng/docs/executables) ") jota käytän automaattisesti siirtämään varmuuskopioita verkkopalvelimiltamme FTP-varmuuskopiointipalvelimelle.
Yksinkertaisin hyödyllisin työkalu työn tekemiseen. Käytän sitä koko ajan FTP: hen yliopistoni tiedostojärjestelmiin. Bonuksena on se, että se käsittelee SSH: ta ja kirjautumisia konfiguroitavalla tavalla, jotta minun ei koskaan tarvitse syöttää mitään näistä tiedoista.
Luulen, että se salaa myös salasanasi (ja Filezilla EI (mikä on CRAZY)
Tarkoitatko, kun se on tallennettu määritystiedostoon XML? Anna esimerkki. Sikäli kuin tiedän, tavallinen FTP on silti salaamaton?
Pidän siitä myös!
Myös erittäin nopea käyttöliittymä muihin asiakkaisiin verrattuna + mahdollisuus muokata tiedostoja FTP: llä ja ladata uudelleen automaattisesti tallennettaessa + "Explorer" -käyttöliittymä (voidaan valita Asetukset-valintaikkunasta) on hieno!
user2813274
2014-08-07 20:18:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä zip-asetusta .exe-asennusohjelman sijaan ja pura filezilla yksinkertaisesti haluamaasi paikkaan - muuta kuin niputtaa crapware ja mahdollisesti tarkistaa päivitykset, miksi filezilla tarvitsisi asentajaa?

Vaihtoehtoisesti näyttää siltä, ​​että sourceforge-latauksiin on linkki nowrap, joten oletusarvoisen sijasta

http://sourceforge.net/projects/filezilla/files/FileZilla_Client/3.9.0.2/FileZilla_3 .9.0.2_win32-setup.exe / lataa

käytä

http://sourceforge.net/projects/filezilla/files/FileZilla_Client/3.9. 0.2 / FileZilla_3.9.0.2_win32-setup.exe / download? Nowrap

instead

Vaihtoehtoisesti voit ladata .exe täältä suoraan, sinun on kuitenkin löydettävä haluamasi.

lähde nowrap -sivustolle

https: //forum.filezilla-project. org / viewtopic.php? f = 2&t = 32969

Voisitko tarjota latauslinkkejä?
@Matthias [FilezillaDownloadsPage] (https://filezilla-project.org/download.php?type=client) napsauta "näytä lisää latausvaihtoehtoja", ja se johtaa [tähän] (http://sourceforge.net/projects/ filezilla / files / FileZilla_Client / 3.9.0.2 / FileZilla_3.9.0.2_win32.zip / lataa)
Hyväksytty, ongelma ei ole ohjelmisto, vaan ohjelmiston lähde, FileZillalla itsessään ei ole haittaohjelmia tai haittaohjelmia.
Hauska, en ollut tietoinen ongelmasta, koska valitsen aina, kun minulla on valinnanvaraa, käyttämättömien freeware-ohjelmien asennuksen ulkopuolisen version ... Kuten sanoitte, asennusta ei tarvita harvoin (paitsi ehkä silloin, kun ohjelmisto tarvitsee luoda kontekstivalikko, tiedostoyhdistelmät ja vastaavat; älykkäiden ohjelmistojen avulla ne voidaan luoda omissa asetuksissaan.)
Erik Hart
2014-08-09 05:09:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidä poissa siitä, ainakin niin kauan kuin ne viittaavat SourceForgen lataussivustoon!

Muokkaa 2: Koska tämä vastaus Vuonna 2014 SourceForge sai uudet omistajat, jotka luopuivat mainosohjelmien niputtamispolitiikasta, mutta FileZilla, silloin yksi heidän ensimmäisistä merkittävimmistä mainosohjelmien kumppaneistaan, on edelleen jaettu mainosohjelmapakettien kanssa muiden kanavien kautta.

FileFillan lataama SourceForge (heidän virallinen lataussivustonsa) asentaa ehdottomasti ei-toivotut ohjelmistot ilman käyttäjän nimenomaista suostumusta ja tietämystä (eli haittaohjelmia). Se EI ollut ohjelmisto, jota mainostettiin SourceForge-latausohjelman ponnahdusikkunassa, jonka hylkäsin.

Yritin ensin saada tarjouksen hinnanhakuohjelmistosta, jonka voin hylätä. Sitä tietysti tein. Muutama minuutti FileZillan avaamisen jälkeen avautui "Optimizer Pro" -ikkuna, joka häiritsi minua raporteilla mahdollisista "optimoinnista" ja pyysi minua rekisteröitymään.

Tätä ohjelmistoa ei koskaan mainittu missään näytössä, joka on heti näkyvissä. ei ollut ennalta asetettua valintaruutua, eikä edes EULA: n tarkastelu osoittanut minulle mitään epäilyttävää.

Tällaiset haittaohjelmat - mainosohjelmat, vakoiluohjelmat, selaimen kaappaajat (aloitussivu, hakukoneet jne.) kasvavaksi tuholaiseksi, jopa tunnetuista lähteistä (Oraclen Java-ajonaika on tyypillinen esimerkki tästä). Tee vain tunnetuiksi nämä haittaohjelmasivustot! Kuinka kauan kesti, kun selaimen työkalupalkin Java-paketti sisälsi julkisen maininnan? SourceForge näyttää edelleen olevan tunnettu sivusto, mutta tämä voi pilata heidän maineensa nopeasti!

- täällä on jo mainittu joitain muita vaihtoehtoja.

Muokkaa: vahva>

Luulen, että ei-toivottu ohjelmisto on voinut asentaa petollisen EULA-sivun, kuten tässä artikkelissa kuvataan:

http://www.pcpro.co. uk / blogs / 2014/04/03 / time-to-outlaw-crapware-laded-installers /

Muistan samanlaisen EULA-sivun, mutta otsikossa "FileSilla" "CamStudion" sijaan. Se ehdottaa EULA: ta halutulle ohjelmistolle, EULA itsessään näyttää melko vakiona (kyllä, odotin, että työkalu yrittää saada minut asentamaan ei-toivottuja crapware-ohjelmia, joten luin EULA-sopimukseen), vain vasemmalla oleva hieno tulos unohdin) paljastaa kuin toinen, mainosohjelma, jota ei ole nimetty siellä, asennetaan napsauttamalla "Hyväksy".

Artikkelissa esitetty EULA-sivu on selvästi petos: se on nimetty halutun EULA: n ohjelmisto (CamStudio, FileZilla tai mikä tahansa), ja pienessä painetussa sivuviitteessä se lisää jotain aivan erilaista, edes nimeämättä asennettavaa mainosohjelmaa. Tämä on klassinen hienopainolukko, perinteinen petosmenetelmä. Tietenkin useimmat oikeusjärjestelmät tekevät tällaisista "sopimuksista" mitättömiä, joten ei yleensä ole laillistamista ei-toivottujen ohjelmistojen asentamiseksi eikä muita voimassa olevia sitoumuksia.

Darius Schindler
2014-08-08 13:00:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän WinSCP tai Cyberduck, joka on vähän kuin MacOSX-sovellus :)

molemmat ovat erittäin kevyitä, nopeita ja tehokkaita

Tervetuloa ohjelmistosuosituksiin. Emme etsi ohjelmistoluetteloa, vaan vastauksia lisäarvoihin. Paranna viestiäsi tiedoilla, joiden mielestäsi on mielenkiintoista tietää näistä ohjelmistoista.
JMK
2014-08-08 13:57:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FileHippo -asennusohjelmalla ei ole tällaista haittaohjelmaa.

Uncreative Name
2014-08-08 10:07:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Binaareista kääntäminen on turvallisin tapa, jos pääsivustolla on haittaohjelmia. Etsi hakukoneesi avulla kääntämisen oppaita.

md5-tarkastukset tarjoavat luotettavan suojauksen tiedostojen vioittumista (kuten haittaohjelmia) vastaan.

Varmista, että saat oikean binaarimuodon. Kääntäminen tapahtuu yleensä komentoprosessoriltasi.

Jos paikassa, josta lataat, on ohjelmistoversioiden hallinta, saatat olla erittäin varma, että lataat oikeasta lähteestä, koska se on yleistä.

Haluat ehkä ladata FTP: n kautta. Useimmat sivustot tarjoavat vaihtoehdon, kun pyydät latausta. Jos ei, tarkista heidän Pages-sivunsa, jos he sallivat sinun muodostaa yhteyden heidän FTP: hensä asiakkaan kautta. Yhteyden muodostamiseen FTP: hen käytetään yleensä erää.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...