Kysymys:
Limit bandwidth on a per-app basis on OS X?
Undo
2014-05-05 18:25:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sovellus, joka koskee melko kaistanleveyttä - haluan melkein kaiken. Tämä sovellus toimii melko hyvin, kun minulla ei ole mitään muuta auki, mutta se alkaa viivästyä ja kuulostaa rumalta, kun avaan Chrome-ikkunan ja aloitan selaamisen.

Uskon, että jos voisin rajoittaa Chromen kaistanleveyttä ja muutamien muiden sovellusten kaistanleveyttä, voisin jatkaa selaamista aiheuttamatta tämän ongelmasovelluksen viivettä ja tärinää.

Haluaisin:

  • Jotta voisin pystyä rajoittaa yksittäisen sovelluksen kaistanleveyden käyttöä, aivan kuten voin Network Link Conditioner -sovelluksella koko koneelle.
  • Tämä asetus vaikuttaa vain sovelluksiin, joihin asetan sen.
  • En välitä, onko sillä graafinen käyttöliittymä vai ei. Asun terminaalissa 40% päivästä, joten meh.

Onko sovellusta, joka voi tehdä tämän? Minulla on järjestelmänvalvojan oikeudet OS X 10.9.2 -käyttöjärjestelmässä.

üks vastaus:
kwarrick
2014-05-26 12:54:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile graafista käyttöliittymää kokeilemalla kuristinta.

Ottaen huomioon, että olet taju, voit myös olla luova sisäänrakennetuilla käyttöjärjestelmätyökaluilla, kuten alla on kuvattu.

Sanon luova, koska parhaan tietämykseni mukaan ne eivät anna sinun kuristaa tiettyjä sovelluksia, mutta voit kuristaa portteja ja osoitteita.

ipfw

ipfw -toiminnon avulla saapuvan liikenteen kuristamiseksi tavallisista HTTP- ja HTTPS-porteista, kuten niin, pitäisi kuristaa Chrome ja muut selaimet:

  sudo ipfw pipe 1 config bw 100 kt / s sudo ipfw lisää 1 putki 1 src-portti 443 sudo ipfw lisää 1 putki 1 src-portti 80  

Poista säännöt:

  sudo ipfw delete 1 

pfctl

Huomaa kuitenkin, että ipfw on poistettu käytöstä. Se toimii edelleen, mutta haluaisin todella antaa sinulle vastaavan komennon / kokoonpanon seuraajalleen pf / pfctl .

Valitettavasti pf on melko tylsä, enkä ole varma, että nykyinen Mac OS X 10.9.2 -ydin on määritetty oikein hyödyntämään sitä täysimääräisesti, virheen suhteen :

  ei ALTQ-tukea kernelALTQ-toiminnoissa ei ole käytössä 

Jos haluat piiloutua ja päästä ei-vanhentuneeseen ratkaisuun, tässä on viiden sekunnin aluke.

BSD: n pf (pakettisuodatin) on analoginen Linux-työkalun tc (liikenteen hallinta) kanssa, ja niiden avulla voit luoda erityyppiset ajoitetut jonot verkkopaketeille.

Saatat pystyä käyttämään Prioriteettijonoa tekemään ahne sovelluksesi liikenneprosessi ensin. Tai käytä luokkapohjaista jonoa rajoittaa kaistanleveyttä nimenomaisesti kuten ipfw -toiminnon kanssa.

http://www.openbsd.org/faq/pf/queueing.html#priq


Muut ehdotukset

Samankaltaisia ​​kysymyksiä, joita kysytään muilta pinonvaihtosivustoilta:

https://apple.stackexchange.com/questions/7426/bandwidth-shaper-or-bandwidth-controller-app-for-mac- os-x

https://apple.stackexchange.com/questions/24066/how-to-simulate-slow-internet-connections-on-the-mac/46378#46378Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...