Kysymys:
Ohjelmisto kaksoiskappaleiden etsimiseen
woliveirajr
2014-02-12 01:27:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitsen suosituksia ohjelmistolle kopioiden poistamiseksi.

Vaatimukset:

  • Toimii Windowsissa

  • Mahdollisuus löytää päällekkäisiä arkistoja: tiedostot, joilla on täsmälleen sama sisältö (ja siten samankokoinen). Nimet, polut tai päivämäärät eivät ole merkityksellisiä.

  • Vaihtoehdot automaattisten toimintojen suorittamiseksi (kuten pitää uusimmat, vanhimmat tai tiedostot jollakin polulla) ja myös manuaalinen toiminto ei mitään, kehotus toimia ". Tämä viimeinen tapaus (manuaalinen toimenpide) voidaan suorittaa useammalle kuin yhdelle tiedostolle.

  • Mahdollisuus luoda symlinkkejä: Luo symboli yhdelle versiolle sen sijaan, että yksinkertaisesti poistaisit vain yhden tapahtuman. .

  • Graafinen käyttöliittymä (eikä vain komentokehote)

Kolme vastused:
woliveirajr
2014-02-25 19:22:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kopiotiedostojen etsintä : http://doubles.sourceforge.net/

Windowsille ja Linuxille. Antaa käyttäjän löytää dup-tiedostot (sisällönsä, ei vain nimensä mukaan). Haku voi sisällyttää ja sulkea pois tiedostoja (esim. Sulkea pois kaikki * .tmp) ja rajoittaa haettavia tiedostokokoja.

Voi poistaa dup-tiedostot poistamalla ne tai luomalla linkkejä.

Hajautusten sijaan se käyttää seuraavaa algoritmia:

Algoritmi on seuraava: Ensinnäkin kaikki tiedostot lajitellaan niiden koon mukaan, koska tiedostot voivat olla yhtä suuria, jos niillä on sama koko (loogisesti). Sitten tiedostoja verrataan toisiinsa, ja siten määritetään samat tiedostot. Jos kaksi tiedostoa eivät ole samasta kohdasta lähtien, lukeminen keskeytyy; enempää ei tarvitse lukea sen määrittämiseksi, että nämä tiedostot eivät ole samanarvoisia. Tämän vuoksi tulokset määritetään paljon nopeammin kuin ohjelmissa, joissa käytetään hajautusalgoritmeja, joiden kaikki tiedostot on luettava kokonaan. Tiedostojen sisällön lisääminen välimuistiin parantaa lisäksi suorituskykyä.

Se on helppokäyttöinen ja nopea. Voi tallentaa tulokset (tiedostoluettelot) .txt-tiedostoon, jotta voit käsitellä sitä edelleen jollakin muulla tekniikalla.

Lisenssi: GPL

Ohjelma toimii edelleen Windows 7 x64: ssä, vaikka sitä ei mainita. Et kuitenkaan voi käskeä poistamaan kaikkia tiedostoja kansiosta "backup2011", jos olet tunnistanut toisen hakemiston "backup2012". Tarvitsee napsautuksen jokaiselle tiedostolle, mikä ei ole mahdollista 45000 tiedostolla. Tai sinun on jäsennettävä tiedosto, joka on oma muoto. Muuten se toimii hyvin, jopa 2 000 000 tiedostolla.
Mawg says reinstate Monica
2015-06-02 14:43:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, jo vuosien ajan olen käyttänyt Duplicate Cleaner Free -sovellusta. Siinä on intuitiivinen, mutta tehokas käyttöliittymä ja paljon ominaisuuksia, kuten "Tee kaksoiskappale tiedosto koviksi linkeiksi".

  - Löydä kaksoiskappaleet nopeasti! - Siistimpi kiintolevy tarkoittaa nopeampaa suorituskykyä. - Nopea skannaus ja tarkka päällekkäinen vertailu. - Etsi päällekkäinen musiikki (sisältää MP3, iTunes (M4A) ja paljon muuta.) - Etsi samanlaisia ​​kuvia (kokoa, käännettyä, muokattua ja paljon muuta.) - Etsi päällekkäisiä kansioita. - Joustavat hakuasetukset - etsi haluamallasi tavalla. - Älykäs valintaavustaja. - Hae kotiasemilta tai verkkoasemilta. - Hae useista paikoista. - Vie / tuo tulokset. - Näytä kaikki tiedostotiedot yksityiskohtaisessa luettelossa. - Suuret, kokoiset ikkunat helpottavat selaamista. - Kätevä kuvan esikatseluikkuna rinnakkain vertailulla. - Poista kaksoiskappaleet roskakoriin. - Siirrä dupe-tiedostot uuteen sijaintiin. - *** Muuta kaksoiskappale tiedosto koviksi linkeiksi ***. - Suojaus Windowsille ja järjestelmätiedostoille. - Tukee useita kieliä. - Kattava käyttöopas. - Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 ja 8. 

enter image description here

Smit Johnth
2014-08-26 14:40:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Total Commander: Alt + F7, edistynyt, etsi kaksoiskappaleita: [x] koko, [x] sisältö. Se käyttää samanlaista algoritmia kuin Duplicate Files Finder.

Lisenssi: shareware, mutta voit käyttää sitä ikuisesti, se pyytää vain painamaan painiketta käynnistettäessä. Koko teksti:

Total Commander for Windows on jakamisohjelma (demoversio). Tämä tarkoittaa, että voit testata sitä 30 päivän ajan. Testattuasi ohjelman sinun on joko tilattava täysversio tai poistettava ohjelma kiintolevyltä.

Far manager voi todennäköisesti tehdä sen myös.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...