Kysymys:
Myönnä seuraaja sokeille käyttäjille
Simon Mc Cann
2014-06-17 11:53:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen sokeille ja näkövammaisille suunnattua projektia varten.

Etsimme nyt ongelmaseuraajaa, jota testaajamme (sokeiden ja näkövammaisten) voivat käyttää näytönlukuohjelman, kuten JAWS, kanssa.

Jotkut testaajistamme haluavat myös seurata kehityksen edistymistä joissakin asioissa. Joten tarvitsemme enemmän kuin postituksen ja unohtamisen.

Olen etsinyt ympärilläni eri järjestelmiä, mutta melkein kaikilta puuttuu tämä toiminto, koska useimmat ovat verkkopohjaisia.

Kysymykseni kuuluu siis jos kukaan tietää hyvän ongelmanseurannan, joka tukee näytönlukijoita?

"mutta melkein kaikilta puuttuu tämä toiminto, koska useimmat ovat verkkopohjaisia": Mitä se tarkoittaa? Miksi verkkopohjainen ongelma on täällä? - Mitä ratkaisuja olet kokeillut / testannut tähän mennessä?
Jos verkkopohjaisia ​​ohjelmistoja ei suositella, mitä käyttöjärjestelmiä testaajat käyttävät?
Kirjoita kysymyksesi uudelleen hyvällä luetteloluettelolla vaatimuksista. Yksi niistä on soveltuvuus näytönlukijaan. Ja poista kaikki ei-välttämätön teksti.
üks vastaus:
Steve Barnes
2014-10-13 17:28:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytät GIT: ää VCS: ssä, suosittelen katsomaan GitIssues-sivua, https://github.com/jwiegley/git-issues/tree/master, sillä ei ole nykyistä ylläpitäjää. mutta sen tulisi vastata tarpeitasi:

  • Pythonissa kirjoitettu, joten poikkileikkausympäristö
  • Ongelmien seuranta on osa samaa arkistoa kuin seuraamasi lähdekoodi. > Komentoriviliitäntä, joka sopii niin näytönlukijoille
  • Voit laajentaa sitä, (tai mahdollisesti jopa tarjota ylläpidon haltuunottoa) .


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...