Kysymys:
Tulosta koko verkkosivu yhdellä kuvatiedostolla
user275517
2015-02-05 10:07:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus kohtaamme pitkän verkkosivun, ja samalla meidän on tehtävä kuvakaappauksia. Näyttökuvan ottaminen on kuitenkin vaikeaa, koska se on pitkä verkkosivusto ja se täytyy kuvata useita kertoja ja yhdistää ne myöhemmin yhtenä kuvana.

Onko siis olemassa erityinen verkkoselain tai työkaluja, joiden avulla kuvasitko yhden pitkän verkkosivun kuvatiedostoksi ja pystytkö hallitsemaan kuvan laatua (kuten pakkausprosentti JPG-muodossa)?

Mikä on tavallinen verkkoselaimesi? Vai tarvitsetko siitä riippumatonta työkalua?
Ja missä käyttöjärjestelmässä?
N.B.Jpeg ei ole ollenkaan hyvä tekstikuville, käytä PNG: tä.
Firefoxilla on kuvakaappaustyökalu? Paina Ctrl + Vaihto + K. Vasemmassa alakulmassa näkyy 'Ota koko sivun kuvakaappaus', merkitse se ja kuvakaappauskuvake on valmis kyseisen konsolin kanssa. Joten milloin tahansa sinun on otettava kuvakaappaus, paina Ctrl + Vaihto + K ja napsauta kuvakaappauksen (kameran) kuvaketta. Ja Chrome voi tulostaa PDF-tiedostoja myös verkkosivuilta. Laajennuksia ei tarvita, jos selaimessa on sisäänrakennettuja toimintoja.
Kolmetoista vastused:
Kythyria Tieran
2015-02-05 19:06:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se tekee vain PNG: n, mutta Firefoxilla on tapa siepata koko sisäänrakennettu sivu: Shift-F2 tuo esiin komentokehotteen, joka sisältää kuvakaappaus -komennon. Esimerkiksi kuvakaappaus --clipboard --fullpage kirjoittaessani tätä vastausta tuotti http://imgur.com/tnplKPE.

Jos Jos haluat jotain automatisoitua, phantomjsilla on page.render () , joka vie tiedostonimen ja valinnaisen vaihtoehtoobjektin, format ja laatu -merkinnät; annettu esimerkki on

 page.render ('google_home.jpeg', {format: 'jpeg', laatu: '100'}); 
Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta - mutta oletko varma pikanäppäimestä? Vaihto-F2-näppäimen painaminen ei tuo minulle mitään (FF35). Lisäksi: Onko tämä ominaisuus dokumentoitu jonnekin, josta voi lukea lisää?
Ah. Ei toiminut FF35: ssä Windowsissa, mutta toimii Linuxissa :) Ja komentoluettelon saamiseksi on yksinkertaisesti kirjoitettava `help '(tai` help `saadaksesi lisätietoja). Hyvä tietää, +1 siihen - vaikka en ymmärrä, miksi se ei toimi Windowsissa.
Mielenkiintoista `` kuvakaappaus - leikepöytä - täydellinen sivu '', kun sitä käytetään Firefoxissa. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että se ei toimi, kun kaapataan koko sivu `http: // blog.bahraniapps.com / gifcam /`
@user275517 Tämä on kiehtova sivusto, joten Nimbus ei pysty yhtä hyvin näyttämään koko sivua
@AngeloFuchs Näyttää siltä, ​​ettei koko sivun kuvakaappausta varten ole ohjelmistoa `http: // blog.bahraniapps.com / gifcam /`
@user275517 Ei totta, yritin tulostaa tiedostoon -toimintoa ja se tuotti pdf: n, joka sisälsi sen, joten sen on oltava mahdollista (jotenkin). Ehkä meidän pitäisi tehdä virheraportti :)
Angelo Fuchs
2015-02-05 14:52:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Nimbus Screenshot -laajennusta Firefoxissa tähän tehtävään.

Voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa sivua ja sanoa "tee kuvakaappaus koko sivusta", niin .Se avaa kuvakaappauksen uudella välilehdellä ja antaa sinun muokata sitä.

Sitten napsautat "Valmis" ja voit tallentaa sen kiintolevylle, leikepöydälle heidän pilvipalveluunsa (ja muuhun).

Esimerkkinä tässä on kuvakaappaus tästä sivusta:

screenshot

Heidän Asetukset-palkkinsa näyttää tältä (kuvakaappaus, joka on tehty Nimbuksella, koska se voi tee myös "valitun alueen" kuvakaappauksia).

Nimbus Menu

upvote, koska tarvitsin Firefox-ominaisuuden :)
Mitä et sanonut kysymyksessäsi ;-) Vai onko se vain "mukavaa saada"
@Mawg tls ei ole kysymyksen OP :)
Mukava saada myös :) En voi koskaan saada tarpeeksi näytön kaappausohjelmia.
Mawg says reinstate Monica
2015-02-05 14:58:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Äänestin @tls: n vastausta, koska se on myös valintani työkalu, kun olen kokeillut monia, monia näytön kaappausohjelmia.

Voit kuitenkin harkita myös "tulosta tiedostoon" -kokeilua. IIRC; Windowsin oletusarvoinen tiedostotulostus tukee vain tekstiä, mutta voit tehdä Googlesta grafiikkaa tukevan.

Tämän suuri etu on, että sinun ei tarvitse käynnistää ylimääräistä sovellusta, vaan käytä vain Tulosta -valikko.

Oikeudenmukaisesti FastStone Screen Capture antaa sinun rajata ja merkitä, mikä voi olla hyödyllistä.

Yksi ensimmäisistä osumista tulostetaan PDF-tiedostoksi. (Laske eteenpäin, jos haluat muodon.).

Bullzip PDF -tulostin toimii Microsoft Windows -tulostimena ja antaa sinun kirjoittaa PDF-dokumentteja käytännössä mistä tahansa Microsoft Windows -sovelluksesta. > Tämä ohjelma on RAJOITUSTA rajoituksin, mikä tarkoittaa, että on ilmainen versio henkilökohtaiseen ja kaupalliseen käyttöön jopa 10 käyttäjälle. Se ei sisällä mainontaa tai ponnahdusikkunoita. Kaupallisissa sovelluksissa, joissa on yli 10 käyttäjää, on saatavana kaupallisia versioita, joissa on lisäominaisuuksia.

 Features 
 • Tulosta PDF-tiedostoksi melkein mikä tahansa Windows-ohjelma.
 • Tukee 64-bittisiä käyttöjärjestelmiä.
 • Suorita ulostulo samaan tiedostoon joka kerta tai kysy määränpäätä.
 • Hallitse, tulostin tulisi kysyä, haluatko nähdä tuloksena olevan PDF-dokumentin.
 • Ohjaa tulostusta ja kehotteita ohjelmallisesti.
 • Asennus voidaan suorittaa ilman valvontaa.
 • Graafinen käyttöliittymä.
 • Salasanasuojatut PDF-asiakirjat.
 • AES 256/128-bittinen salaus ja vakio 128/40-bittinen salaus.
 • Laatuasetukset (näyttö, tulostin, e-kirja, esipaino).
 • Aseta asiakirjan ominaisuudet.
 • Vesileiman teksti, koko, kierto ja läpinäkyvyys.
 • Päällekkäin / taustalla olevat asiakirjat.
 • Lisäykset / valmiudet asiakirjat.
 • Käyttöliittymän hallinta.
 • Linearisoidut PDF-asiakirjat nopeaa web-näkymää varten.
 • PDF / A-1b-tuki PDF-dokumenttien pitkäaikaiseen säilytykseen.
 • PDF-dokumenttien allekirjoittaminen digitaalisilla varmenteilla.
 • Komentoriviliitäntä kaikkiin asetuksiin.
 • COM / ActiveX-käyttöliittymä ohjelmalliseen hallintaan.
 • Microsoft.NET-sovellusliittymä C #-, VB.NET- ja muuhun .NET-kehitykseen.
 • Citrix MetaFrame -tuki
 • Windows Terminal Server -tuki
 • Tuetaan useita ulostulotyyppejä: BMP, JPEG, PCX, PDF, PNG ja TIFF.
 • Lataa dokumentti FTP- tai SFTP-protokollan avulla.
myös äänestää, useamman kuin yhden vaihtoehdon valitseminen on aina parempi :)
Käytitkö tätä tapaa? Kokemukseni "tulosta tiedostoon" on huono. Viimeksi kun yritin sitä (muutama vuosi sitten) reitityssivustolla (ajattele google maps), tuloksena oleva sivu ei ollut mikään näytöllä nähdystä sivusta, koska mitä "tulostin" ajattelee näkevänsä ja mitä selain ajattelee näkevänsä eri.
No, voit vain kokeilla sitä ja nähdä. Onko se muutaman minuutin arvoinen?
@Mawg No, käytätkö vai etkä käytä tätä menetelmää? Ja myös: Ei. Jos haluan kokeilla kaikkea muutaman minuutin, minun ei tarvitse pyytää suositusta, eikö niin?
Joo. Se toimii minulle 100%. YMMV
tls
2015-02-05 12:10:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FastStone Capture http://www.portablefreeware.com/index.php?id=775 sisältää juuri tarvitsemasi. Se on myös kannettava. Huomaa kuitenkin, että viimeisimmällä ilmaisohjelmaversiolla (v5.3) saattaa olla ongelmia Firefox-selaimen renderointimoottorissa. Saan kuitenkin hyviä tuloksia kaappaamalla koko sivun IE: n ja Googlen kromiselaimen uusimman version avulla.

enter image description here

Marcel
2015-02-05 17:33:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän FireShot -ohjelmaa: http://getfireshot.com/ Se on selainlaajennus, joka on saatavilla useimmille selaimille.

Heidän verkkosivustoltaan:

Sieppaa kokonaiset verkkosivun kuvakaappaukset Firefoxissa, Chromessa, Operassa tai IE: ssä ja muokkaa ja tallenna ne sitten.

Heillä on ilmainen versio, joka tekee kaiken yllä mainitun, mukaan lukien erittäin pitkien sivujen sieppaamisen. Siinä on myös sisäänrakennettu editori, joka mahdollistaa kuvien peruskäsittelyn. Pro-versiossa on vielä joitain muokkaus- ja merkintäominaisuuksia.

Nimestä huolimatta ??
-1
@Mawg Se oli kerran vain Firefox, mutta ei enää. Poistan kyseisen osan vastauksesta, koska se näyttää vain hämmentävän.
Neo
2015-02-06 01:45:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän henkilökohtaisesti phantomJS: ää tällaisiin tehtäviin. Sitä voidaan käyttää ottamaan kuvakaappauksia ohjelmallisesti, joissa voin jopa määrittää kuvan koon, web-palvelimelle lähetettävän käyttäjäagentin ja muita siihen liittyviä asioita.

Fred Bailey
2015-02-06 11:50:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et tarvitse mitään tässä mainittuja hienoja työkaluja. Tarvitset vain Google Chromen, koska sen avulla voit tulostaa nykyisen sivun PDF-muotoon sivun pituudesta riippumatta. Tämä ominaisuus on sisäänrakennettu Chromeen. Joten jos käytät Chromea, voit jo siepata helposti useita verkkosivuja PDF-tiedostoon aivan kuin olisit tulostanut ne fyysiselle tulostimelle.

JKEngineer
2015-07-03 01:17:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

PicPick, joka on saatavana ilmaiseksi kannettavana sovelluksena osoitteesta PortableApps, on monitoiminen apuohjelma, joka sisältää kuvakaappauksen. Yksi näytön kaappaustiloista on Vieritysikkuna, joka tekee mitä haluat. Vakioversio on PicPick-kotisivulla. Kannettava versio Tietoja-ikkunasta näyttää sen ilmaiseksi henkilökohtaiseen käyttöön. Yhden käyttäjän ostohinta standardille on $ 21,99 - $ 24,99 (he näyttävät rajoitetun ajan tarjouksen Osta nyt -sivullaan tällä hetkellä). Se sisältää editorin, jota voidaan käyttää näyttökuvan merkitsemiseen heti, kun se on kaapattu. Sen pitäisi toimia minkä tahansa selaimen kanssa.

ijavid
2015-02-05 17:24:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Koko sivun sieppaus -laajennusta. Sen avulla voit luoda täysikokoisia kuvakaappauksia.

Onko sillä "kykyä hallita kuvan laatua", kuten toimenpideohjelma vaati?
Se tekee PNG-tiedostoja. Suurin osa verkkosivuista, jotka käyttävät PNG-grafiikkaa kuvien näyttämiseen, myös PNG on paras tekstin sieppaamiseen. JPEG-pakkauksen käyttäminen tekee tekstistä luettavissa olevan.
JPEG ja PNG tarjoavat erilaisia ​​asetuksia laadulle / pakkaukselle. OP pyysi sitä nimenomaisesti: "kuten pakkausprosentti JPG-muodossa". Eri tiedostomuodon käyttäminen on täysin erilainen asia, vaikka sillä onkin pieni rooli.
James Irwin
2015-02-07 01:13:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos käytössäsi on OS X, siellä on ikuisesti ollut pieni apuohjelma, nimeltään Paparazzi!, joka tekee etsimäsi. Se on erittäin muokattavissa (mukaan lukien eräsieppaavat kuvakaappaukset useista URL-osoitteista), ja se voi viedä JPG-, PNG-, PDF- ja TIFF-tiedostoja.

Kun en ole OS X: ssä, käytän myös Mahtava näyttökuva, Chrome-laajennus. Se on mukava, koska sen avulla voit merkitä kuvan ennen kuin tallennat sen.

Valitettavasti kummassakaan näistä vaihtoehdoista ei ole sisäänrakennettu pakkaamisvaihtoehtoja, mutta toivon, että niistä on silti hyötyä sinulle.

Jos joku käyttää OS X: ää, riittää yleensä tulostamaan sivu ja tallentamaan se PDF-muotoon.
David grann
2015-04-09 17:24:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä tätä koko sivun sieppausta Chromelle.

Olin testannut koneellani, tässä on sen tilannekuva (napsauta alkuperäisen koon napsauttamiseksi):

Example screenshot, made with Full Page Screen Capture

Kuten voit selvästi nähdä, kuvanlaatu ei heikkene.

Manish Patel
2016-09-08 11:45:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä WebToPDF Firefox -lisäosaa, joka luo sekä PDF: n että kuvan. Lisätietoja napsauttamalla tätä.

Maninderpal Singh
2016-09-10 00:15:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Firefox-selaimen Addon täydellistä verkkosivun näyttökuvaa varten

https://addons.mozilla.org/en-GB/firefox/addon/fireshot/

Kaikki käyttöohjeet ovat saatavilla yllä olevasta linkistä. Asenna lisäosa

Sama kuin toisessa vastauksessasi: älä käytä linkkien lyhentimiä Stack Exchange -sivustoissa. Ja selitä, miksi työkalut täyttävät käyttöoppaiden vaatimukset. Vain linkkivastaukset eivät ole kovin hyödyllisiä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...