Kysymys:
Onko olemassa MySQL-käyttöliittymää, joka ei käytä PHP: tä?
Lynob
2014-04-06 16:50:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

phpMyAdmin, SQL Buddy ja Adminer toimivat kaikki PHP: llä. Olen Python Debian -palvelimella enkä halua asentaa PHP: tä. Onko olemassa mySQL-käyttöliittymää, joka ei vaadi PHP: tä?

Haluatko vain ohjelmallisen käyttöliittymän vai täydellisen käyttöliittymän?
@NickWilde joko olisi hieno, vaikka olisi mukavaa, jos siellä olisi täysi gui
Joten sen on oltava Pythonille vai ei yksinkertaisesti PHP: lle? --- Ja onko järkevää, että molemmat kysymyksesi, MySQL ja PostgreSQL, ovat samassa kysymyksessä?
@unor ei vain php tai rubiini tai mitään, mikä vaatisi minua asentamaan kielen, jota en tarvitse. En käytä postgresql-tiedostoa yhtä paljon kuin mysql, mutta ajattelin kysyä siitä, ehkä saan vastauksen kysymättä enempää, mutta pääkysymys koskee MySQL: ää. Joidenkin asiakkaiden, kuten järjestelmänvalvojan, lisäksi molemmat tietokannat
Oletko kokeillut [** MySQL Workbench **] -palvelua (http://www.mysql.com/products/workbench/)? Se on työpöydän graafinen käyttöliittymäsovellus, joka muodostaa yhteyden MySQL-palvelimeen verkossa, valinnaisesti SSH-tunnelin kautta (joten sinun ei tarvitse kuunnella mitään muuta kuin `localhost`). Ilmainen, alustojen välinen.
@LukasGraf wow! näyttää niin siistiltä! Aion ehdottomasti kokeilla sitä, kiitos paljon!
@Fischer Lähetä toinen kysymyksesi erillisenä kysymyksenä.
@FranckDernoncourt ei voi tehdä sitä, korkeimmaksi arvioitu vastaus tulee aiheen ulkopuolelle, minulta epäeettistä, sen lisäksi, että asia on ratkaistu, joten se on ok, minulla ei ole enää kysymyksiä.
@Fischer Voi oikein, anteeksi, en nähnyt. Luulen, että modin pitäisi huolehtia tästä.
Jaoin toisen kysymyksen osoitteeseen http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/3725/postgresql-ui-that-does-not-require-php-nor-gtk
@NicolasRaoul okei kiitos
Millä alustoilla käyttöliittymän tulisi toimia Debianin lisäksi?
Kuusi vastused:
Franck Dernoncourt
2014-04-29 01:06:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää MySQL Workbench -sovellusta:

  • ilmainen
  • toimii Windows / Linux / Macissa
  • suoraviivainen asenna (
  • se on työpöytäsovellus, ei web-käyttöliittymä. Ei tarvita PHP: tä.
  • syntaksin korostus
  • automaattinen täydennys
  • SQL sivulla olevat ohjeet
  • SQL Editorin lisäksi voit suunnitella visuaalisesti tietokannan (tavallinen EER) ja hallinnoida tietokantaa.

SQL Editor:

enter image description here

Visuaalinen tietokannan suunnittelu:

enter image description here

Hallinta:

enter image description here

Ole varovainen, jos käytät replikointia. Meillä oli ongelma, että jos muutit tietoja MySQL Workbenchissä, se jotenkin ohitti replikoinnin. En tiedä onko se edelleen ongelma, mutta haluat tarkistaa ensin.
@2called-chaos Kiitos, hyvä tietää! (ehkä tulee olemaan kymmenes virheraporttini siellä;))
Nick Dickinson-Wilde
2014-04-06 18:59:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pelkästään ohjelmalliseksi ratkaisuksi suosittelen Oraclen toimittamaa Python-MySQL-liitintä. Se on GPL-lisensoitu tai voit ostaa myös toisen lisenssin. Olen käyttänyt sitä vain vähän, joten en voi kommentoida edistyneiden toimintojen helppokäyttöisyyttä, mutta yksinkertaiset kyselyt toimivat hyvin ja nopeasti.

Oracle-sivustolla on myös melko hyviä dokumentaatioita, mukaan lukien joitain esimerkkejä.

Olen lukenut Python / MySQL-käyttöliittymästä - vaikka se näyttää olevan keskittynyt jonkin verran piirtämiseen, siinä todetaan, että se tukee luomista ja hallintaa (samoin kuin analyysiä). Huolimatta siitä, että en ole vielä kokeillut sitä, mitä olen lukenut , se näyttää melko hyvältä - ja koska se on avointa lähdekoodia ja pythonia, jos se on jotain lähellä, voit suhteellisen helposti laajentaa sitä tekemään mitä tarvitset .

Nicolas Bouliane
2014-04-07 18:29:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käyttöliittymä on melko laaja termi, mutta jos haluat hallita SQL-tietokantojasi käyttöliittymällä, SQuirreL on tehokkain ja monipuolisin vaihtoehto. Se ei ole kaunis, mutta kun se on määritetty, se on yksi parhaista työkaluista.

Olen käyttänyt sitä Oracle-, Microsoft-, MySQL- ja PostgreSQL-tietokantoihin ilman ongelmia.

Se on Java-sovellus, joten se ei vaadi GTK: ta tai mitään muuta tässä asiassa, ja se toimii kaikilla alustoilla.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää mysql - ja psql -komennot komentoriviltä SSH: n kautta. Se on niin yksinkertaista kuin se saa, edellyttäen että et välitä terminaalin avaamisesta.

dotancohen
2014-04-29 18:45:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehitän tietokannan tutkijaa, joka keskittyy laajuuteen, ei syvyyteen. Se on kirjoitettu Python 2: een, joka on todennäköisesti jo asennettu palvelimellesi.

Tällä hetkellä se ei anna sinun suorittaa mielivaltaisia ​​kyselyitä, mutta se on korkealla ominaisuusluettelossa. Strike > Squeal tukee nyt mielivaltaisten SQL-kyselyjen suorittamista!

Huomaa, että sovellus on hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa. Näkemyksestäsi riippuen se on hyvä tai huono. Todennäköisesti se ei vielä tue kaikkia tarvitsemiasi ominaisuuksia, mutta olen hyvin reagoiva kehittäjä ja lisätään ominaisuudet tarpeen mukaan.

Pidän siitä, mitä teet, niin kauan kuin se toimii Linuxissa ja niin kauan kuin linux tukee oletuksena pythonia, meidän tulisi luoda kaikki palvelinpuolen ohjelmistot pythonilla tai antaa sanoa ohjelmointikieli, joka on oletuksena siellä, kuten C, ainakin yrittää tee se, jos voimme, miksi pakotetaan palvelimen järjestelmänvalvoja asentamaan kieli, jota hänen ei tarvitse suorittaa ohjelmistolle! hyvää työtä.
Kiitos. [Tässä on ominaisuuspyyntö mielivaltaisten SQL-käskyjen tukemiseksi] (https://github.com/dotancohen/squeal/issues/1), jos olet kiinnostunut. Yritän saada sen selville tulevalla viikolla.
Olen juuri ratkaissut edellä mainitun ongelman. ** Squeal tukee nyt mielivaltaisia ​​SQL-lauseita! **
panofish
2014-09-03 02:30:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työ, joka kannattaa mainita, on HeidiSQL. Se on oikeastaan ​​Windows-sovellus, mutta siitä voidaan tehdä monien muiden ohjelmien, kuten Wine, kanssa. Käytän HeidiSQL: ää suurimmaksi osaksi MySQL-taulukkokyselyjä ja MySQL Workbenchiä korkean tason tietokantojen hallintaan.

Martijn Tonies
2014-09-03 17:56:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin suositella Database Workbench -sovellusta - vaikka se on ikkunapohjainen työkalu, se toimii hyvin Wine-alla ja sitä käyttävät monet tuollaiset käyttäjät.

Se sisältää suunnittelun, virheenkorjauksen, hallinta-, siirto- ja tietokantojen selaus- ja muokkaustyökalut.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...