Kysymys:
Nykyaikaisin kehys Java-työpöydän GUI-sovelluksen kehittämiseen
jbailie1991
2015-03-06 19:43:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sivuhankkeena aion luoda työpöydän tekstieditori Notepad ++ -sovellukseen (muutamalla lisäyksellä, joita olen miettinyt).

Huomaa, että Swing on nyt melko vanha, ja minulla on En todellakaan ole pysynyt mukana Java-käyttöliittymäkehyksissä / kirjastoissa ensimmäisestä yliopistovuodestani (4 vuotta sitten).

Voisiko kuka tahansa, jolla on kokemusta Java-työpöydän käyttöliittymistä, antaa minulle vähennyksen nykyaikaisemmista / kuumimmat kehykset, joita voisin käyttää? Olen kokeillut Googlea, mutta ei ole paljon keskusteluja, jotka antavat lopullisen pro / con-luettelon muille kehyksille kuin AWT, SWT ja Swing.

Kuten todettiin, sovellus tulee olemaan Java (myös avoinna Groovyn käyttöön) ja käytettäväksi Windows 7: n ja uudempien kanssa. En ole täysin kiinnostunut siirrettävyydestä * nixiin, jos se toimii hyvin näillä alustoilla, ok, jos ei, en aio saada sitä toimimaan niillä.

Kenelläkään on ehdotuksia?
üks vastaus:
Travis
2015-03-11 04:23:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein äskettäin joitain yksinkertaisia ​​sovelluksia ja käytin JavaFx -sovellusta. Kokemukseni oli, että se teki melko kunnollisen näytön eikä sitä ollut niin vaikea noutaa. Käytin Intellij ideoita, ja älykkäiden kanssa oli melko helppo selvittää käytettävissä olevat widgetit.

Nyt en ole varma, onko JavaFX todellakin se, mitä pidettäisiin kuuma uusi näyttökehys jaavalle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...