Kysymys:
Android-sovellus, joka voi lähettää ilmoituksen, kun Android-laite on ennalta määritetyn alueen ulkopuolella
Franck Dernoncourt
2014-10-25 10:30:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin Android-sovellusta, joka voi lähettää ilmoituksen (sähköposti / tekstiviesti / jne.), kun Android-laite sijaitsee ennalta määritetyn alueen ulkopuolella. Ilmainen on parempi.

Neljä vastused:
ᔕᖺᘎᕊ
2014-10-25 15:43:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IFTTT (jos tämä sitten), on täydellinen tällaisiin asioihin.

Tämä sovellus toimii tekemällä reseptejä , joissa luot toiminnot , jotka suoritetaan loppuun, kun laukaisin tapahtuu.

Tämä on ilmainen iOS- ja Android-sovellus.

Määritä tämä resepti napsauttamalla ruudun oikeassa yläkulmassa olevaa + -painiketta. Napsauta seuraavalla näytöllä sinistä + -kuvaketta ja etsi Android-sijainti-kuvake, napsauta 'poistut alueelta' ja etsi sijainti etsimällä tai löytämällä se kartalta. Napsauta sitten toista + -merkkiä ja valitse toiminto (sähköposti tai teksti tai mikä tahansa). Napsauta lopuksi Valmis.

> osaa etsiä ja käyttää muiden ihmisten reseptejä

IFTTT

IFTTT

IFTTT

IFTTT (napsauta kuvia nähdäksesi suuremmat versiot)

Tymric
2014-10-25 15:06:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Llama

Käytän Llamaa. Se on Location Aware Mobile -sovellus, jonka avulla voit määrittää tapahtumia ja toimintoja sijaintisi perusteella. Se voi tunnistaa sijainnin matkapuhelintornien, Wi-Fi-tukiasemien tai kartan pisteen (kokeellinen lisäosa) läheisyyden perusteella.

Hälytyksen asettaminen kun poistut alueelta, luo vain tapahtuma, jolla on ehto ja toiminto:

Llama
Llama (napsauta kuva suuremmalle versiolle)

Tymric
2014-10-25 15:18:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Protag

Tämä sovellus vaatii sinua ostamaan setain bluetooth-tunnisteita ja hälyttämään (soi puhelin ja äänimerkit) ) aina, kun puhelimesi on yhden tai useamman tunnisteen kantaman ulkopuolella. Siinä on myös Wi-Fi-Zone -vaihtoehto, joka poistaa hälytykset käytöstä, kun se on kytketty käyttäjän määrittämään Wi-Fi-verkkoon. Joten jos tarvitset ilmoituksia aina, kun puhelin lähtee kiinteältä alueelta, voit käyttää näitä tunnisteita kehän määrittämiseen. Tämä sovellus ei ole yhtä konfiguroitavissa kuin Llama, mutta sillä on se etu, että pystyt määrittelemään minkä tahansa alueen näillä tunnisteilla solutornista tai Wi-Fi-tukiasemista riippumatta:

Protag
Protag (napsauta kuvaa saadaksesi suuremman version)

@ ṧнʊß Sitä varten käytän niitä :)
Izzy
2014-10-26 16:05:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitä kuvaat, kutsutaan geofencingiksi , ja se voidaan tehdä myös Tasker : n kanssa ja parempien tulosten saavuttamiseksi , automaattinen sijainti -lisäosa:

AutoLocation AutoLocation
AutoLocation (napsauta kuvia, jos haluat suurempia versioita)

Kuten tavallisesti Tasker in kanssa (katso tasker tag-wiki osoitteessa Android.SE lisätietoja), luot profiileja , jotka ovat yhdistelmä ehtoa (tässä: geo-aidan alue) ja tehtävää (toiminnot, jotka haluat suorittaa, kun ehto on täytetty) sekä valinnaisesti exit-tehtävä (toimet, jotka suoritetaan aina, kun ehto lakkaa täyttymästä). Tasker voi lähettää sähköpostia, tekstiviestejä ja tehdä paljon enemmän asioita.

Lisätietoja saat tutustumalla seuraaviin artikkeleihin:Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...