Kysymys:
Verkkopohjainen IDE nuorille aloittelijoille
rossmcm
2017-01-10 17:28:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 10-ikäinen tyttärentytär, jota kiehtoo tekemäni asia. Hän on älykäs ja todennäköisesti syö kaiken, mistä aloitan hänet, joten olen (mieluiten selain / verkkopohjainen) aloittelijoiden ohjelmointiympäristön kanssa, sanomalla, muokkausteksti-ikkuna ja jonkinlainen tulostuskonsoli tai kangas.

Olen sujuva Delphissä, mutta kielen ei tarvitse olla Pascal; jotain Java- tai Python-tyyliä, ehkä vähän "hello world" -matkalaukkuja.

Ei tarvitse olla ilmaista, mutta se on bonus. On oltava mahdollisuus tallentaa ja ladata olemassa olevia projekteja. Suoritetaan selaimella ja / tai iPadilla ja / tai Windows 7+.

Halusin jotain tekstipohjaisella syötöllä pikemminkin kuin Hopscotchin tai Scratchin "Code-Lego" -rajapinnat, jotka minä tuntuisi nopeasti hankalaksi suuremmissa projekteissa.

Mainitsit iPadin: katso Applen Swift Playground. Se ei ole verkkokäyttöliittymä ja on rajoitettu käytettäväksi iPadissa, mutta se on hieno työkalu aloittelijoille ja käyttökelpoinen ei-aloittelijoille
Neljä vastused:
rrirower
2017-01-11 00:53:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tutustu koodausmaahan TutorialsPointista. Se on online-kokoelma ohjelmointiresursseja, opetusohjelmia ja työkaluja. Se on ilmainen ja tukee monia ohjelmointikieliä, kuten komentosarjakieliä, kuten Python, Powershell, PHP jne. Projektit voidaan tallentaa online-palveluihin, kuten Github, Dropbox, Google Drive ja OneDrive.

enter image description here

Vaikuttava luettelo kielistä. Suuri miinus minulle oli se, että Logitech-näppäimistön kursorinäppäimet eivät toimi (keskustellaan [täällä] (http://support.logitech.com/en_us/article/41654?product=a0qi00000069v9GAAQ). Tekee sen melko käyttökelvottomaksi kosketuspohjaisessa käyttöliittymässä. En ole varma, missä syyt ovat - luulisi Chromen -, mutta nuolinäppäimet toimivat muilla verkkosivuilla (esimerkiksi SE).
Steve Barnes
2017-01-10 23:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti haluaisin käyttää pythonia, mahdollisesti Jupyterin alla muistikirjana , voit jopa kokeile sitä selaimella, koska monissa kouluissa se on nyt ensimmäinen opetettu kieli, mahdollisia muita python-IDE: itä on liian paljon luetteloitavaksi kokonaan, mutta ne voidaan siirtää myöhemmin. Jupyter-muistikirja on mukava yksinkertainen aloitusympäristö.

  • Gratis (ja avoimen lähdekoodin)
  • Cross Platform
  • Paljon hyviä esimerkkejä verkossa
  • Voit ladata ja tallentaa olemassa olevia muistikirjoja, ja tulokset on mahdollista viedä useissa muodoissa.

Kokeile esittelyä Pythonille

enter image description here

Basil Bourque
2017-01-12 13:04:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

IDEOne.com

Java-ohjelmointia varten verkossa on IDEOne.com. Hyvin rajalliset ominaisuudet; tarkoitettu enemmän katkelmiin ja pieniin demoihin.

Kuten muut ehdottavat, paikalliset työkalut toimivat paljon paremmin kuin verkkopohjaiset työkalut. Esimerkiksi BlueJ on paikallinen maksuton IDE, joka on suunniteltu aloittelijoille Java-oppimiselle.

Mawg says reinstate Monica
2017-01-12 16:35:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos hänellä on "todellinen ohjelmointikieli", Delphi voi olla erittäin mukava. Hän pitää R-radiosta ja siitä, mikä on edelleen paras vedä &-pudotus-GUI-rakennustyökalu.

En olisi liian ripustettu siihen, että se on selainpohjainen. Mielestäni on tärkeämpää miettiä, mikä viehättää häntä ilman, että hänet hukuttaisi. On erittäin hyvä katsella isoisän koodausta, aivan toinen kokeilla itse.

Joten lue lapsille sopivia ohjelmointikieliä täällä ja täällä ja mahdollista jopa harkita visuaalista kieltä? Hän voi olla itse asiassa liian vanha, mutta se olisi nopea &-helppo tapa ottaa käyttöön sellaisia ​​käsitteitä kuten silmukointi ja haarautuminen.

Jos estät päälle verkkopohjainen, sitten Google for X viulu , jossa X on valitsemasi kieli:

  • JavaScript
  • PHP / MySql
  • Melkein kaikki! 38 kielillä ja "muilla" (vaikka haluat ehkä johtaa hänet pois muodostaen luettelon ensimmäisen, joka on Brain @ #%! - kentällä että se voi olla liian vaikeaa ;-)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...