Kysymys:
Videoeditoinnille omistetut Linux-pohjaiset jakelut?
Nicolas Raoul
2014-02-05 09:54:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan Linuxia, mutta huomaan, että joskus asentamani videonmuokkaustyökalut ovat kaatumassa, luultavasti siksi, että en määrittänyt niitä (tai järjestelmän parametreja) oikein ammattimaiseen videon muokkaukseen.

Mitä Linux-pohjaisia ​​jakeluja ovat ajan tasalla ja omistettu videoiden käsittelylle?

Tämä kysymys on liian laaja niin vaatimattomien vaatimusten joukossa: mikä tahansa suuri Linux-jakelu tekee, vain asenna haluamasi ohjelmisto. Mitä jakelua yritit, ja millä tavalla ne eivät olleet tyydyttäviä? Mitä ohjelmistoja haluat käyttää? Oletko tarkistanut, onko ohjelmiston kirjoittajilla suosituksia, mahdollisesti implisiittisesti joidenkin jakelujen koontiversioina?
Tämä kysymys mainitaan metakierteessä [Onko käyttöjärjestelmien suositteleminen sallittua tällä sivustolla?] (Http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/11/is-recommending-operating-systems-allowed-on-this- sivusto)
@Gilles: Pyysin videoeditointiin omistettuja jakeluita, joten "kaikki suuret Linux-vastauksesi" ovat aiheen ulkopuolella. "Ubuntu studio" on hieno vastaus. Videon muokkaamiseen voi olla omistettu 1 tai 2 muuta jakelua, mutta enintään 5 olen varma, joten "liian monta mahdollista vastausta" ei ole pätevä läheinen syy. Koontiversiot eivät riitä, koska ammattimainen ohjelmisto vaatii aluksi yleensä tiettyjä ytimen parametreja ja ulimit-asetuksia. Ubuntu-studiota ei ole olemassa turhaan.
Jos tulkitset "omistettua" kirjaimellisesti, vastaus ei ole mikään. Mikä tahansa jakelu sallii web-selaamisen, tekstinkäsittelyn jne. Videon muokkaus ei vaadi mitään parametreista, mitä muut muistia vaativat jakelut eivät. Kyllä, on jakeluja, jotka kohdistuvat videonkäsittelyyn - mutta et ole määrittänyt mitään vaatimuksia, mikä tekee kysymyksestäsi liian laaja tälle sivustolle.
üks vastaus:
#1
+7
Johnride
2014-02-05 10:09:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun kannattaa kokeilla Ubuntu-studiota. Se ei ole ajan tasalla, mutta se toimitetaan useimpien pakettien kanssa, joita saatat haluta.

Muuten ArchLinux voidaan määrittää erittäin hyvin ääni- / videomuokkausta varten. Siinä on mielenkiintoinen wiki-osio ammattimaisista ääniohjelmistoista, ja sinulla voi olla melkein kaikki Linux-sovellukset joko virallisissa arkistoissa tai AUR: ssa. Ensimmäisen kerran asentaminen on kuitenkin vaikeampaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...