Kysymys:
Työkalu, joka näyttää HTML5-asiakirjojen ääriviivat
unor
2014-02-05 07:17:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

HTML5-määrittely määrittelee algoritmin asiakirjan luonnoksen luomiseksi.

Etsin työkaluja, jotka seuraavat tarkasti tätä algoritmia ja näytä ääriviivat . Mahdollisuus viedä ääriviivat tekstinä olisi mukavaa, mutta sitä ei vaadita.

Työkalun tulisi tukea vähintään yhtä seuraavista tavoista lisätä HTML5-asiakirja:

  • HTTP-URL-osoitteen kautta (noudetaan verkosta)
  • suoralla syötöllä (liittämällä koko HTML-asiakirja)

Ei ole väliä minkälainen työkalu (stand- yksin tai integroituna selaimiin, tekstieditoriin,…; työpöydälle, mobiililaitteelle tai palvelimelle; käyttöliittymä tai tekstipohjainen), mutta älä ota verkkopalveluja (joita ei voida asentaa omalle palvelimelleni).

Kolme vastused:
#1
+5
braveterry
2014-02-07 02:40:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tutustu Google Chrome -laajennukseen HTML5 Outliner. Tämä työkalu on saatavana myös kirjanmerkkinä, JavaScriptiä, Opera-laajennuksena ja kokeellisen Firebug-laajennuksena: https://code.google.com/p/h5o/.

HTML5 Outliner tooltip UI

Vaikuttaa siltä, ​​että tämä työkalu on saatavana myös kirjanmerkkinä, JavaScriptinä, Opera-laajennuksena ja kokeellisen Firebug-laajennuksena: http://code.google.com/p/h5o/ - viimeiset [julkaisut] (http: // code. google.com/p/h5o/downloads/list) näyttää kuitenkin olevan vuodelta 2010; mutta sitten en tiedä, onko ääriviivan algoritmia muutettu tänä aikana.
@braveterry lisäisitkö vastauksen kommentista unors kommentin vastaukseen, jotta se näkyy paremmin (kaikki käyttäjät eivät lue kommentteja)
Testasin sen juuri (Chromium-laajennus ja kirjanmerkki). Se näyttää toimivan hyvin useimmissa tapauksissa, mutta se ei noudata algoritmia 100% oikein. Esimerkkejä: (1) "Hidden" -määritteen sisältävien elementtien ei pitäisi vaikuttaa ääriviivoihin, mutta h5o-muodossa ne ovat. (2) "Dialogi" -elementti on osionjuuri, mutta h5o ei käsittele sitä niin.
Pelkkä nimi, linkki ja kuvakaappaus eivät anna hyvää vastausta. Katso [tämä meta-viesti] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/q/356/185) siitä, mitä pidetään korkealaatuisena vastauksena tällä sivustolla.
Vaikka tämä voi teoreettisesti vastata kysymykseen, [olisi parempi] (http://meta.stackexchange.com/q/8259) sisällyttää vastauksen olennaiset osat tähän ja tarjota linkki viitteeksi.
#2
+5
unor
2014-03-10 17:35:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

HTML5 Outliner on saatavana kirjanmerkkinä ja JavaScript-tiedostona. (Saatavilla on myös online-esittely.)

Kun napsautat kirjanmerkkiä, ääriviivat peitetään sivulla (kiinteästi sijoitettu). Napsauttamalla mitä tahansa sivun kohtaa (tai uudelleen kirjanmerkissä) piilottaa ääriviivat.

Lisenssi

Se on lisensoitu WTFPL (versio 2), joten se on ilmainen ohjelmisto (mutta ei avoimen lähdekoodin ohjelmisto).

Esimerkki

Tässä on esimerkki Wikipedia-artikkelissa Stack Exchange :

HTML5 Outliner: overlayed outline

Ominaisuudet

Napsauttamalla merkintää vierittää sivu vastaavaan otsikkoon / osioon.

Voit muuttaa numeroinnin yksitasoisesta (oletus, katso kuvakaappaus) monitasoiseksi ( 1 , 1.7 , 1.7.1 ,…). Se voidaan myös poistaa käytöstä.

Voit poistaa toiminnon, jonka napsauttaminen missä tahansa sivulla piilottaa ääriviivat (joten sinun on napsautettava kirjanmerkki uudelleen piilottaaksesi sen).

Voit ottaa käyttöön työkaluvihjeet , jotka sisältävät teknisiä tietoja (esim. mitä osioelementtejä ja / tai otsikkoelementtejä käytetään).

Merkinnän värejä (samoin kuin muita CSS: itä) voidaan muuttaa helposti.

#3
+2
sideshowbarker
2015-09-23 02:27:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

W3C HTML Checkerin nykyisessä taustakoodissa on Näytä ääriviivat -ominaisuus, joka noudattaa HTML-spesifikaation algoritmia.

I "olet kirjoittanut ohjeet siitä, kuinka voit helposti suorittaa oman tarkistusesiintymän paikallisesti.

Voit ladata sen ja suorittaa muutamassa minuutissa (ellei sekunneissa) vain kahdella komennolla :

  wget https://sideshowbarker.net/releases/jar/vnu.jarjava -cp ./vnu.jar nu.validator.servlet.Main 8888  

Avaa sitten selaimessasi http: // localhost: 8888 / ja sinulla on lomake, jota voit käyttää joko asiakirjojen tarkistamiseen määrittämällä niiden URL-osoitteet tai lataamalla tiedostot.

Jos haluat saada ääriviivat asiakirjalle, valitse vain sen muotoinen ääriviivat -valintaruutu.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...