Kysymys:
Verkkosovellus, joka luo RSS-syötteet mille tahansa verkkosivustolle
Jens Piegsa
2014-02-05 14:27:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin verkkosovellusta, joka seuraa verkkosivustojen muutoksia ja tarjoaa ne RSS-syötteinä. Sivuston / sivusto-osan rakenteen havaitseminen voi olla puoliautomaattinen, mutta sen ei pitäisi olla liian aikaa vievää.

Optimaalinen olisi

  • ilmainen versio, joka on ei ole liian rajoitettu syötteen numero ja kyselyväli tai
  • kertaluonteinen ostosovellus tai
  • itse isännöity työkalu
Automaattisten / puoliautomaattisten työkalujen avulla saat varmasti ainakin joitain vääriä positiivisia tuloksia muista kuin todellisista sisällön muutoksista. Vain sanomalla.
Mitä [RSS-muunnosta] (http://fi.wikipedia.org/wiki/RSS#Variants) tarkoitat? Vai onko se yleensä "syöte" (riippumatta muodosta), johon sisältyisi [Atom] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Atom_%28standard%29)?
Kiitos, että osoitit minulle tämän. Olisi mukavaa, jos nykyinen lukijani (Feedly) tukee muotoa.
Sinun tulisi antaa meille joitain rajoituksia, "kaikki menee" tai "liian perustiedot" vaatimukset eivät ole hyviä, koska melkein kaikki käytettävissä olevat sopivat. Jos sinulla on jo kokemuksia jostakin, kirjoita kysymyksesi vaatimuksiin se, mistä pidit / et pidä.
@Braiam: Olen kokeillut page2rss muutama päivä nyt nähdäksesi sopiiko se. Kun teen lisää kokemuksia, jotka johtavat edistyneisiin vaatimuksiin, palaan tähän.
Tarvitsemme paljon lisätietoja voidaksemme antaa hyviä suosituksia täällä. Katso [Mitä vaaditaan, jotta kysymys sisältää "tarpeeksi tietoa"?] (Http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/q/336/185) [muokkaa] sitten kysymystäsi ja katso jos voi sisällyttää joitain näistä parannuksista. Esim. "ei liian rajoitettu" on aivan liian subjektiivinen (kiinteät rajat, kuten "ainakin X-syötteet", sopivat paremmin). Lisäksi, kuten unor jo huomautti: mitkä muodot? Pitäisikö sen seurata vain "yksittäisiä sivuja" vai pitäisikö sen "toistaa"? Minkä käyttöjärjestelmän / ... alla se toimii?
üks vastaus:
#1
+7
HackToHell
2014-02-05 22:33:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On olemassa useita palveluja, joiden avulla voit seurata sivustoja ilman syötteitä.

Olen aiemmin käyttänyt page2rss -palvelua, eikä sillä ole minkäänlaisia ​​rajoituksia. Google suositteli sivunsiirtovaihtoehtoa ennen käyttäneille ihmisille siirtymistä siihen - se on melko yksinkertaista.

Page RSS Search

Sinun tarvitsee vain lisätä URL-osoite sisään ja se muuntaa sen RSS-syöte. Se hämmentää joskus pieniä ja suuria muutoksia, mutta se on melko vankka sivusto, joka ei kaipaa mitään suurta

Muut maksulliset palvelut, kuten Feedity olemassa.

Voisitteko kertoa hieman enemmän siitä, mitä listanneet kaksi suositusta voivat ominaisuuksien suhteen? Miksi luulet heidän olevan hienoja? Kuinka niiden käyttöliittymä on?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...