Kysymys:
Kahden henkilön pelaaminen vain näppäimistöllä Ubuntulle
Nicolas Raoul
2014-02-05 10:15:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin kilpapeliä (Tuxracer-tyyppinen / MarioKart-tyyppinen / autot / polkupyörät / veneet / lentokoneet / mikä tahansa), joka on saatavana Ubuntu Linuxille, kahdelle (tai useammalle) samanaikaiselle pelaajalle.

Minulla ei ole ohjainta, hiirtä tai mitään, minulla on vain yksi näppäimistö. Joten molempien pelaajien on ohjattava peliä samalla näppäimistöllä (esimerkiksi yksi pelaaja käyttää näppäimiä ADWS ja yksi pelaaja JLIK-näppäimiä tai vastaavia).

Emulaattorit ovat kunnossa, kunhan kaikki on laillista.

üks vastaus:
#1
+17
Gallaecio
2014-02-06 04:32:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit pelata SuperTuxKart -toimintoa jaetussa näytössä, jolloin kukin pelaaja käyttää eri näppäinsarjaa kuin näppäimistö.

SuperTuxKart Game Screenshot

Ole varovainen näppäinten suhteen, mutta ristiriitoja saattaa olla. On aina parempi käyttää kahta erilaista näppäimistöä (eri näppäinten lisäksi).

(Jos haluat tietoja keskeisimmistä ristiriidoista, katso n-Key Rollover ja Keyboard Ghosting)
Voisitko lisätä kuvakaappauksen ja / tai kertoa hieman tämän pelattavuudesta?
@AngeloNeuschitzer lisäsi kuvakaappaukset, mutta alkuperäisestä kysymyksestäni kerään kysyjä ei etsi lisätietoja. Kuvakaappaus ja pelin nimi itsessään antavat jo tarpeeksi vihjeitä pelattavuudestaan.
@Gallaecio: llä ei ole väliä, pyytävätkö ihmiset lisätietoja. Laadukkaille sivustoille - muille kuin alkuperäisen kysymyksen esittelijöille - tarvitaan enemmän kuin linkkejä. Katso [tämä meta-viesti] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/86/youre-doing-it-all-wrong).


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...