Kysymys:
Onko olemassa välilehdellä varustettua SSH-asiakasta, jolla on yhteydenhallinta Linuxille?
arjan
2014-02-05 04:58:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin välilehdellä varustettua SSH-asiakasta Ubuntusta, joka tukee tallennettujen yhteyksien tietojen hallintaa. Ihanteellinen ratkaisu olisi (kuten) Putty-välilehden tuki.

HotSSH tukee välilehtien käyttöä, mutta haluaisin enemmän Putty-tyyppisiä vaihtoehtoja, kuten tallennettujen yhteyksien mukautettujen nimien antaminen, nykyisten yhteyksien yksityiskohtien muuttaminen (esim. portti; HotSSH: n kanssa siitä tulee tällä hetkellä uusi istunto historiassasi), aloitetaan istunto tallentamatta sitä, poistetaan tallennettu istunto.

Kaksi vastused:
#1
+13
palacsint
2014-02-05 05:20:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurin osa kollegoistani käyttää ja ovat melko tyytyväisiä PAC Manageriin. He pitävät erityisesti klusteriliitännöistä, jotka lähettävät useille koneille samat painallukset.

Tämä näyttää erittäin lupaavalta. Tiedätkö, tukeeko se ssh-todennusagentin käyttöä yksityisen avaimen salasanan määrittämisen sijaan? En löytänyt tätä vaihtoehtoa.
@arjan: Kollegani sanovat, että sitä tuetaan. Itse asiassa se kutsuu ulkoista `ssh`-suoritettavaa tiedostoa ja tukee kaikkea mitä komentorivi` ssh` tukee (mutta sillä ei ole käyttöliittymää jokaiselle asetukselle).
Näyttää siltä, ​​että jotain oli poissa ensimmäisestä kerrasta, kun yritin. Kun olen ladannut yksityisen avaimen ssh-addilla ja jätän salasanan tyhjäksi, se toimii nyt.
Olen käyttänyt PAC: tä vuosia ja se on erittäin mukavaa. Kuitenkin se kaatui paikallisen istuntoni kokonaan useita kertoja, joten etsin jotain muuta.
Minulla oli ongelmia PAC Managerin käytössä Ubuntussa 18.04 ja 18.10. Se vain kaatui. Vaikka käytin PAC Manageria vuosia sitten, ehkä se on vanha Ubu * 18: lle ja uudempi? SourceForge-sivunsa mukaan sen viimeisin päivitys oli noin 3 vuotta sitten. https://sourceforge.net/projects/pacmanager/
#2
+4
victorbrca
2014-10-15 19:54:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kokeillut PAC: ää, mutta huomasin, että Gnome Connection Manager toimi minulle paremmin.

PAC: lla näytti olevan liian monta painiketta ja liian monta vaihtoehtoa. GCM: llä oli puhtaampi ilme tarjoamalla samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Putty CM.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...