Kysymys:
Yksinkertainen videomerkintäohjelmisto, joka mahdollistaa piirustusten piirtämisen (Windows tai Linux)
Michiel
2014-02-05 12:41:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen usein tutkimuksissani tekemiesi videoiden kanssa. Videoiden informatiivisuuden lisäämiseksi haluan lisätä tekstiä, nuolia, ehkä nopean piirustuksen tai kaavamaisen lisäyksen kehyksiin.

paljon aikaa oppia. Tällä hetkellä käytän kiertotapaa, jossa leikkaan videon kehyksiksi, tuon ne Matlabiin (josta minulla on paljon tietoa), muokkaan kehyksiä, viennin ja ompelen ne takaisin. Tämä toimii, mutta on, kuten sanoin, kiertotapa, ei todellinen ratkaisu.

Voitteko suositella ohjelmistoa, jolla on yllä luetellut ominaisuudet, eikä liikaa muuta, joten se on helppo oppia? En halua maksaa siitä vähän, mutta jos se on ilmaisohjelmia, se tietysti olisi plus. Käyttöjärjestelmäkohtaisesti se voi olla Windows tai Linux, mutta sen ei tarvitse olla molempia.

Vain kaksi ja tyytymätöntä vastausta! Ohjelmistokehittäjät, markkinoilla on tyhjää tilaa, nappaa se!
AVS toimii melko hyvin, eikä se ole liian kallista. Käytän sitä tällä hetkellä tieteelliseen esitykseen. Ei hienoa, mutta melko helppokäyttöinen. http://www.avs4you.com/AVS-Video-Editor.aspx
Kuusi vastused:
#1
+5
Michiel
2014-02-11 02:01:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Faststone-sieppaus voi toimia tähän tarkoitukseen, vaikka sitä ei ole ensisijaisesti tarkoitettu sille eikä se toimi linuxilla.

Ensisijaisesti Faststone-sieppaus on suunniteltu kaappaamaan kuvakaappauksia ja nauhoittamaan näyttöä. Tämän jälkeen voit muokata kaapattua kuvaa tai nauhoitusta, ja tässä se voi toimia myös videomerkintätyökaluna. Napsauta (pienessä) valikkorivissä, josta ohjelma koostuu, näytön tallentimen painiketta (katso alla).

Menu Bar of Faststone Capture

Tämä vie sinut näytön tallentimeen, jossa olet voi valita minkä muotoisen kuvan haluat tallentaa ja voit painaa Muokkaa avataksesi elokuvatiedoston muokkausta varten. Se tukee vain .wmv-tiedostoja, joten missä tahansa muussa muodossa sinun on joko muunnettava se ensin .wmv-muotoon toisella ohjelmalla tai joudut suorittamaan elokuvan näytölläsi ja käyttämään Tallenna -painiketta elokuvan kaappaamiseen. .wmv-muodossa.

Screen recorder menu

Kun olet videon muokkausohjelmassa, valitset piirtämisen lisätäksesi kaikki pyydetyt ominaisuudet: ympyrät, suorakulmiot, teksti, korostus, nuolet, jopa kuvat ( kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy). Ohjelma laittaa nämä elokuvaan kiinteäksi ajaksi, jonka voit myöhemmin mukauttaa haluamaasi aikaan ja sijaintiin aikajanalla helposti.

Video edit options

Yhteenvetona tämä ohjelma voi tehdä tarkalleen yksinkertaiset merkintäominaisuudet pyydettäessä. Haittapuoli on, että tarvitset elokuvan .wmv-muodossa, mutta tämä voidaan voittaa helposti muuntamalla joko verkossa tai käyttämällä ohjelmiston näytön tallennusosaa videon sieppaamiseen sen ollessa käynnissä.

P.S. anteeksi epäterävistä kuvista, mutta koska Faststone-kaappaus on tehty tekemään kuvaruutukaappauksia, se itse asiassa kieltäytyy sieppaamasta itsensä (ja se poistaa käytöstä tavallisen Tulostusnäyttö-toiminnon), joten minun piti ottaa kuvia puhelimellani hanki kuvakaappaukset itse ohjelmasta

Seuraavan kerran voit käyttää Greenshot-nimistä ilmaista ohjelmaa kuvien ottamiseen :) Ne eivät ole ristiriidassa toistensa kanssa, ellei he käytä samoja pikanäppäimiä, jotka ovat vaihdettavissa.
#2
+1
Testerhood
2014-12-08 14:25:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

BB Flashback on hyödyllinen sovellus kuvien lähettämiseen ja opetusvideoihin. Valitettavasti se ei ole ilmainen ja rajoitettu sen ilmaisessa versiossa, mutta se suorittaa nimetyt tehtävät erittäin hyvin, se pystyy piirtämään kehyksiin. Voit tallentaa videoita sen kanssa ja tuoda olemassa olevia videoita, jos niiden säilöt ovat avi tai wmv. Editorin avulla voit zoomata, lisätä tekstiä, puhekuplia, kuvakkeita jne. Kannattaa kokeilla, jos sen ei tarvitse olla ilmainen.

enter image description here

There are also cracked versions on one famous torrent website. But of course, first buy the software before downloading them...
Ladattu - yksi heikkous se avaa vain omat tiedostot (fbr). Työkalujen alla voit muuntaa videosi fbr: ksi ja sitten muokata, mutta tämä vie aikaa ja muistia. Mutta se on hyvin yksinkertaista.
#3
  0
Kenny
2016-02-16 07:56:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän avauskuvaa, kanavalleni 2 asettamaani päävideota ja kanavalleni 1 tekemiäni muokkauksia (niin, että sanani ja nuoleni yms. peittävät varsinaisen videon ... selaa videota läpi varmistaaksesi, että nuolesi ei ole älä eksy sen merkistä videossa ja tee säätösi tarvittaessa) ... voit lisätä niin monta kanavaa kuin haluat peittokuville peittokuville .... voit myös lisätä laulu- tai painetun kertomuksen tai mykistää tiettyjä osia tai keppiä kuvassa tai kaaviossa (ja kerro jopa kuinka kauan odotat sen olevan videossa, voit myös tyhjentää kaikki ei-toivotut video-osat tai lisätä vaikutuksia, otsikkoa jne., jos sinun on tehtävä se.

Openshot ei ole ainoa ohjelma, joka voi tehdä tämän missään nimessä (pään yläosasta olen varma, että kdenlive myös kykenee. Käytän openshotia, koska se ei ole järkevää (onko sinulla ongelmia? mene monopoliasemalle google / youtube ja katso video).

Siinä ei ole OP: n pyytämää toimintoa, vain tekstiä, ei ole helppoa tapaa tehdä asioita, kuten lisätä nuolia tai muuta yksinkertaista grafiikkaa.
#4
  0
neuronet
2016-04-07 20:20:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aloin eilen käyttää AVS Video Editoria joidenkin videoiden muokkaamiseen nopeasti määräajassa, ja se toimi melko hyvin. Sitä oli erittäin helppo käyttää verrattuna kaikkiin muihin kokeilemiini.

http://www.avs4you.com/AVS-Video-Editor.aspx

enter image description here

Kokeilin joitain muita, joita ihmiset suosittelivat täällä (paitsi Faststone), ja huomasin niiden olevan monimutkaisempia jyrkemmillä oppimiskäyrillä. Lähin toinen sija oli Flashback, jonka tärkein haittapuoli oli hinta.

Yritin myös cyberlink-virranohjainta, jolla oli hyvät arvostelut. Se näyttää voimakkaalta, mutta erittäin jyrkältä oppimiskäyrältä. Ei jotain nopeaan nousuun ja juoksemiseen saman päivän määräaikana. Openshot oli kipu yksinkertaisen tekstin lisäämisestä, vain ärsyttävä ja röyhkeä eikä intuitiivinen.

Yksi asia on, että AVS on tehnyt useiden tekstitysten lisäämisen elokuvan yhdelle paikalle todella helpoksi. Jostain syystä monet ohjelmat tekevät siitä todella vaikeaa, mutta tieteellisiä esityksiä varten se on erittäin yleistä. Flashback näytti myös tekevän tämän helpoksi, mutta hinnoittelu oli riittävän korkea, että menin AVS: n kanssa.

Yksi AVS: n mukava asia on se, että se antoi minulle paljon erittäin muokattavaa hallintaa muodoissa, joihin voisin tallentaa elokuvan (esim. mp4, avi jne.). Pomoni työskentelee Macissa, minä Windowsissa, ja tämä tekee muuntamisesta hänen suosimaan mp4-muotoon erittäin helppoa.

#5
  0
Headcrab
2017-05-09 09:20:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

VSDC on ilmainen (kuten ilmainen olut ) videonmuokkausohjelma, jonka avulla voit piirtää videosi. Piirrettävien kohteiden valinta on melko huono, rehellisesti sanottuna, mutta se sisältää tekstiä, viivoja jne.

enter image description here

#6
  0
Banica Tom
2018-01-18 08:08:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

AVS saa äänestäni yhdellä varoituksella: ilmainen versio asettaa "logon" koko videolle, kun päätit "tuottaa" (viedä johonkin yleisimmistä, ei-omistetuista muodoista):

enter image description here

Sikäli kuin voin kertoa, et voi valita, että AVS-logo sijoitetaan mihinkään muuhun paikkaan kuin kuvan keskelle ja se on ei läpinäkyvä.

Olettaen, että tämä ei ole muille sopiva sopimus, jatka lukemista ...

Tämä ohjelmisto ei ole "ammattilaistasoinen", mutta se on HELPPO käyttää, ja jos tarpeesi ovat yksinkertaiset, se voi olla vastaus sinulle, koska se näyttää minulle!

Henkilökohtainen tarpeeni: Valmentan lentopallojoukkueita. Haluan esitellä joukkueelle videota, jossa voin keskeyttää ja korostaa pelaajien olevan tietyllä hetkellä sekä näyttää missä pallon polku todennäköisesti on. Joten loin muutaman yksinkertaisen grafiikan (eri sovelluksessa) - kolmion, jota käytetään pallon mahdollisen polun, ympyrän ja suoran nuolen näyttämiseen.

Ladasin nämä grafiikat AVS: ään ja Olin valmis lähtemään! AVS: llä on yksittäiset kanavat "erikoistehosteita" (sisäänrakennettu), graafisia tiedostoja, äänitiedostoja, tekstiä ja äänitallennusta varten. Jos haluat saada enemmän kuin yhden tietyn tyyppisen ruudulle samanaikaisesti, napsauta hiiren kakkospainikkeella kyseistä kanavaa ja napsauta "Lisää rivi" -vaihtoehtoa.

Vedin kahta kartiota osoittaakseni kovan vetämän pallon mahdollisen polun, kun esto on paikallaan, ja kaksi ympyrää osoittamaan, missä puolustuspelaajan tulisi olla jokaisen kolmion alueella (joten 4 kuvan päällekkäiskanavaa käytetään).

AVS sallii kuvan muokkaamisen (napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella, jos se on aikajanalla)! Voit muuttaa kuvan kokoa, kiertää sitä, muuttaa sen läpinäkyvyyttä ja lisätä muutaman sisäänrakennetun suodattimen, joilla on myös omat läpinäkyvyysasetuksensa, muuttaa kuvan näkyvän kestoa ja asettaa kuvansiirtoja. Täydellinen yksinkertaisiin tarpeisiini! [Huomaa: Jos luot .png-kuvan haluamallasi läpinäkyvyydellä ennen kuvan tuomista, sinun ei tarvitse koskettaa läpinäkyvyyttä AVS: ssä]

Olen pelannut AVS: llä vain noin 15 minuuttia, ja se on ensimmäinen koeajoin neljästä ilmaisesta sovelluksesta, mutta olen riittävän iloinen siitä, että epäilen maksavanni 40 dollaria voidessani valmistaa lopputuotetta ilman logoa tarkistettuani muut 3! Upeita!

Pitäisikö AVS: n olla "kuunteleva", ehdotan, että annat käyttäjän siirtää logon johonkin 4 kulmasta keskuksen ja (jos yrityksen tärkeät henkilöt) lisäksi anna sen) tehdä logosta osittain läpinäkyvä!

Muokkaa:

VSDC Freeware Tämä on paljon lähempänä täysimittaista videoeditoria kuin on AVS ja se on saatavana täysin ilmaiseksi käynnistettävänä tuotteena. Mutta sen voimalla on jyrkempi oppimiskäyrä, joka siirtää sen pidemmälle kuin mitä etsin, kuten alkuperäinen juliste,. Minulle negatiiviset ... 1) tuotuja kuvia ei voi kiertää. Jos se on mahdollista, minulle ei ollut selvää miten. 2) Kolmiota ei voida piirtää (jotta saadaan kartion vaikutus siihen, missä pallon voidaan odottaa kulkeutuvan (se kumoaisi ainakin minun tarpeen kiertää tuontikuvia). 3) En löytänyt kykyä vaihtaa viivaa Paksuus, mutta luulen, että tämä johtuu siitä, että minulta puuttuu asetus jostakin.

Löysin myös pari kevyttä tuotetta, joilla on hyvin vähän vaihtoehtoja, hyvin vähän opittavaa! Ne mahdollistavat näyttökuvat - mukaan lukien videon sieppaamisen kaikesta näytöllä olevasta. Joten laita video koko näytöllä ja siepata pois! Siistiä, koska? Heillä on myös hyvin yksinkertaiset piirustustyökalut. Joten on mahdollista piirtää suoraan videon päälle. Joten suorassa ympäristössä voit keskeyttää videon ja kirjoittaa, piirtää jne. Peittokuvan. Oletettavasti tämä voidaan kaapata videota kaapattaessa, vaikka olen vain vahvistanut kuvakaappauksen (.png-tiedosto). Joka tapauksessa testatut kaksi tuotetta ajoivat:

Ink2Go: http://www.ink2go.org/download/win Trialware Perusmuodot: mutta kerran sijoitettua ei voida valita, siirtää tai kääntää - ja nuolta / viivaa lukuun ottamatta voidaan sijoittaa vain neliön muotoiseksi kehyksen kanssa (ei teräviä kulmia). Ei läpinäkyvyyttä. Sijoittaa mukavan nuolen, joka voidaan sijoittaa mihin tahansa kulmaan. Muotoiltu, vaikka se ei ole läpinäkyvä, voidaan täyttää tai hahmotella.

Epic Pen: https://epic-pen.com/ Freeware Valitettavasti tästä puuttuu nuolen piirtämiskyky Ink2Go. Mutta minusta se on kaikilla muilla tavoin parempi kuin Ink2Go (jonka olen jo poistanut). Piirrettyjä esineitä voidaan valita, siirtää, kääntää! Ja antaa läpinäkyvyyttä. Myös iskun koko kattaa suuremman alueen kuin Ink2Go.

Näen itseni käyttävän AVS: ää ja Epic Peniä edetessäni. Jos tarvitsen joskus muuta kuin nopeaa, helppoa videomerkintää ja haluan suorittaa oppimiskäyrän, palaan VSDC: hen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...