Kysymys:
Ohjelmisto ikkunoiden telakointiin kulmiin (eikä sivuihin) konfiguroitavilla ikkunakokoilla
Andrew Cheong
2014-02-05 04:42:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus olen 27-tuumaisella näytöllä, jonka resoluutio on hullu 2560x1440, jonka avulla voin laittaa ikkunat jokaiseen kulmaan ja silti olennaisesti neljä 1280x720 -ikkunaa, mikä on hieno, mutta ikävä, koska Windows sisältää vain pikakuvakkeita asettamalla ikkunat sivuille, ie Win + ja Win + kautta . (Muistan jonkin aikaa sitten, että yritykseni työpöydällä oli jotain NVidia Desktop Managerin tapaa, joka olisi voinut sallia telakoitumisen kulmiin, mutta ohjelmisto oli buginen ja epävakaa.) Joten kysymykseni ensimmäinen osa on: Onko olemassa telakoitaanko ikkunat kulmiin pikanäppäimillä?

Minua kiinnostaisi kuitenkin henkilökohtaisemmin ohjelma, jonka avulla voisin lisäksi määrittää kullekin telakoitujen ikkunoiden koon kulma:

A window separated in 4 parts

Tämä johtuu siitä, että minulla ei ole aina ylellisyyttä työskennellä 2560x1440 näytöllä, ja tasaisen kokoisia nelikulmioita olisi epäkäytännöllinen käyttää pienemmät resoluutiot, mutta , toimiva, jos jotkut ikkunat voidaan mitoittaa suuremmiksi kuin toiset. Esimerkiksi yllä olevassa kuvassa voisin sijoittaa Visual Studion vasemman yläkulman "pää" -telakkaan, saada virheenkorjaimen ylhäällä oikealla olevaan telakkaan, avata selainikkuna vasemmassa alakulmassa ja konsoli tai pääte auki pienimmällä telakalla.

Kaikki osoittimet ovat erittäin tervetulleita.


Muokkaa

Huomasin, että Moom tekee tämän Mac-tietokoneille! - Joten konsepti on olemassa ...

Moon Tooltip Windows Editor

Ooooh, Muumi on siistiä.
Kolme vastused:
#1
+12
Pops
2014-02-06 00:26:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

WinSplit Revolution tekee juuri sen, mitä haluat, eikä melkein mitään muuta. Sen avulla voit telakoida ikkunat mihin tahansa ruudun kohtaan käyttämällä Ctrl + Alt + (numeronäppäin) .

Siellä on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit mukauttaa ikkunan sijainteja neljällä muuttujalla:

  1. ikkunan vasemman yläkulman vaakasuora sijainti
  2. ikkunan vasemman yläkulman pystysuora sijainti
  3. ikkunan korkeus
  4. ikkunan leveys

Voit määrittää useita vaihtoehtoja myös kullekin numeronäppäimen painikkeelle.

Oletusarvoisesti 7, 9, 1 ja 3 näppäintä on määritetty näytön kulmiin. Käytän tätä kahden näytön asetuksissa, joissa toinen näyttö on 2560x1600 ja toinen on 1920x1080, ja ohjelma on tarpeeksi älykäs tietämään kokojen erot ja näytön reunat.

Ohjelmisto on hieman buginen kokemukseni mukaan. Joskus se ei salli tiettyjen ikkunoiden olla tiettyjä kokoja, tai se ohittaa yhden syötteistäsi tietyn näppäinyhdistelmän, jos sinulla on useita määrityksiä. En ole löytänyt mallia tälle oudolle, mutta kaikkien sääntöjen palauttaminen näyttää auttavan, ja ellei sinulla ole tusinaa merkintää yhdistetty tiettyyn numeronäppäimeen, kaikki ei ole niin häiritsevää.


Kuvakaappaus

WinSplit Revolution Layout Settings

Antamasi kuvaus oli niin täydellinen WinSplit Revolutionille, että mietin lyhyesti, yrititkö _ saada _ vastauksen.
Haha, kiitos paljon. Törmäsin lyhyesti WinSplitiin, mutta en tajunnut, että se oli konfiguroitavissa siinä määrin. Haluaisin muokata vastaustasi sisältämään kuvakaappauksen - toivottavasti se on kunnossa.
Mainitsemisen arvoinen on myös, että WinSplit Revolution antaa sinun yhdistää _ kaikki_ näppäinyhdistelmät, joita Windows ei käytä, mihinkään ikkunatoimintoon (ei vain Ctrl + Alt + [numkey]). Tämä oli minulle tärkeää, koska ThinkPadissani ei jostain syystä ole NumPadia - edes Fn: n kautta. Olen tällä hetkellä kartoittanut Ctrl + Win + [nuolet | PgUp | PgDn] tarpeitteni mukaan.
Huh, en tiennyt edes muista kuin numeronäppäimistön vaihtoehdoista. Olen aina varma, että saan näppäimistöt numeronäppäimillä, joten minun ei tarvitse koskaan ajatella sitä.
Tavallaan toiveessa tämä hyödyntäisi [Windows Snap] -ohjelmaa (http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/features/snap) sen sijaan, että vain muuttaisin Windows-tiedostoni mahdollisuuksien mukaan. Muuten se on hieno ohjelmisto. Ladasi sen mielijohteesta ja sattui rakastamaan sitä.
Huonot uutiset - Winsplit Revolution on lopetettu
Hyviä uutisia: siellä on vaihtoehto MaxTo, https://maxto.net/
@ThomasWeller En ole tarkistanut sitä, mutta jos se on hyvä vaihtoehto, se on todennäköisesti syytä lisätä erillisenä vastauksena.
#2
+3
Rohit Gupta
2015-11-20 07:47:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt AquaSnapia jonkin aikaa ja se toimii minulle. Se on erittäin halpa ostaa. Enkä työskentele heidän puolestaan. Siinä on lukuisia vaihtoehtoja napsauttamalla sivuille, kulmiin ja muihin ikkunoihin. Kaikilla pikanäppäimillä on helppo määrittää.

Lisäksi sen on ilmoitettu olevan [ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön] (http://www.nurgo-software.com/support/aquasnap-faq).
#3
  0
Thomas Weller
2016-11-23 02:10:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska mainitsit jo Moom for Mac OS -käyttöjärjestelmän, anna minun viitata vastaavaan Windows-työkaluun: Divvy

Pro:

  • se toimii Windowsissa
  • sillä on konfiguroitavat pikanäppäimet
  • se on kaupallinen työkalu, jonka hinta on ~ 14 USD

Con:

Koneellani se toimii parhaiten, kun napsautan tehtäväpalkin kuvaketta. Se vaatii kuitenkin pitkiä hiiren liikkeitä. Haluaisin mieluummin pystyä esimerkiksi Napsauta keskellä hiiren kakkospainikkeella sovelluksen otsikkoriviä, jotta koon valintaikkuna tulee näkyviin. Valitettavasti sitä ei toteuteta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...