Kysymys:
Helppokäyttöinen monitasoinen valokuvien retusointityökalu?
Olli
2014-02-05 04:59:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän löytää hyvän alustojen välisen valokuvien retusointityökalun, joka ei ole yhtä tehokas, kallis ja monimutkainen kuin Photoshop. Sen ei tarvitse olla ilmainen, mutta yli 100 € alkaa satuttaa liikaa.

Hyödyllinen - eräänlainen "pakko" - ominaisuuksia ovat

 • Valkotasapainon valitsin
 • Kirkkauden ja kontrastin hallinta
 • Hyvä rajaustyökalu
 • Selkeys, eloisuus ja kylläisyys
 • Melunvaimennus
 • Esiasetukset erilaiset asetukset

Luettelointiin, diaesityksiin ja linssiprofiilin korjauksiin liittyvät asiat ovat täysin valinnaisia ​​- suositellaan jotain yksinkertaista. Koska tämä on tarkoitettu valokuvien muokkaamiseen, vektoritukea ei tietenkään tarvita.

Kolme vastused:
#1
+14
Undo
2014-02-05 05:58:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

GIMP on mahtava

GIMP UI with Change Foreground Color Editor open

Kaiken kaikkiaan rakastan GIMPiä. Se on ollut ainoa kuvankäsittelyohjelma, jota olen käyttänyt vuosia (koska minulla ei ole varaa PS: hen).

Se on myös uskomattoman monimutkainen käyttää mihin tahansa yksinkertaiseen tehtävään. Mutta olen samaa mieltä, se on mahtavaa verrattuna PS: n hintalappuun.
En usko, että se on monimutkaista, mutta se johtuu todennäköisesti siitä, että olen tottunut siihen.
#2
+7
allquixotic
2014-02-05 05:15:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pinta voi tehdä mitä haluat. Se julkaistiin viimeksi 27. syyskuuta 2012, mikä on ok (mutta ei hienoa) avoimen lähdekoodin projektille, eikä se ole tarpeeksi vanhentunut vihjaamaan, että se on kokonaan hylätty. Sen oletetaan olevan virtuaalinen Paint.NET-klooni.

Sillä näyttää olevan erittäin hyvä rajaustyökalu ja kerrostuki, kylläisyys, kirkkaus jne., joten se voi olla kujasi. En voi puhua sen viallisuudesta tai luotettavuudesta millä tahansa tietyllä alustalla; sinun täytyy kokeilla sitä. Se on FOSS, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

Kiitos! Yritän sitä ja kommentteja, kun tiedän enemmän.
#3
+7
danijelc
2014-02-10 01:53:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Eri alustana toimivana (Windows / Macintosh / Linux) ratkaisuna ehdotan Corel AfterShot Pro -sovellusta, joka on nopea, puristava ja reagoiva kuvankäsittelytyökalu. AfterShot Pro ei ole ilmainen, mutta maksaa 99,99 dollaria. Huomaa, että kun kirjoitat tämän erikoistarjouksen, jonka AfterShot Pro on hintaan 49,99 dollaria, on saatavilla. Hyvä asia, että myös kokeiluversiota on saatavana, jotta ohjelmisto voidaan tarkistaa ennen ostamista.

Päivitys erilaisista uudelleen koskettavista ohjelmistoista on saatavana kirjoitushetkellä hintaan 39,99 dollaria - Voit ostaa tämän tuotteen päivitysversion sinun on omistettava aikaisempi lisensoitu versio: Bibble Pro tai Lite 5, Corel® Paint Shop Pro® Photo X2 tai uudempi, Adobe® Lightroom® tai Apple® Aperture®.

AfterShot Pro UI

AfterShot Pro tarjoaa erilaisia ​​esiasetuksia ja työkaluja muun muassa tavallisen:

 • sävy,
 • kirkkaus,
 • kontrasti,
 • valotus,
 • kylläisyys,
 • kohokohdat,
 • terävyys,
 • rajaus,
 • kiertäminen,

Mainitsemisen arvoinen ohjelmisto sisältää myös erikoistuneita esiasetuksia / työkaluja kuten Noise Ninja, tehokas melunvaimennusjärjestelmä ja Tyhjennä täysin yksi painike / toiminto valkotasapainon, valotuksen ja kontrastin säätämiseksi. Mielestäni Noise ninja on erittäin hyvä melunpoistotyökalu, ellei paras, jonka kanssa olen pelannut. Täysin selkeä on samanlainen kuin automaattinen toiminto, joka näkyy eri valokuvien uudelleenkosketusohjelmistoissa (huomaa, että Aftershoot Pro tarjoaa myös automaattisia värejä, automaattisia tasotoimintoja), mutta se säätää useita esiasetuksia yhdessä vaiheessa ja tarjoaa usein erinomaisen lähtökohta valokuvan uudelleen koskettamiselle, sen kehittämisen nopeuttamiseksi pidin sitä erittäin hyödyllisenä.

Päivitä; Koska Aftershoot Pro -versio 1.1.1.10 Noise Ninja poistettiin ohjelmistosta

JärjestelmävaatimuksetWindows®:

 Microsoft® Windows® 7, Windows Vista®, Windows XP, johon on asennettu uusimmat Service Pack -paketit (32- tai 64-bittiset versiot) Intel® Pentium ® 4 tai uudempi tai AMD Athlon ™ 64 tai uudempi 2 Gt RAM-muistia
250 Mt kiintolevytilaa Hiiri tai tabletti Näytön vähimmäistarkkuus: 1024 x 600 CD-ROM-asema 

Macintosh®:

 Mac OS® X 10.5, 10.6 tai 10.7Kaikki Tuetut Intel® Mac® -mallit 2 Gt RAM-muistia 250 Mt vapaata kiintolevytilaa Näytön vähimmäistarkkuus: 1024 x 600 CD-ROM-asema 

Linux:

 Fedora® Core 10 tai Ubuntu® 8.04 tai uudempi (32- tai 64-bittinen jakelu) Intel® Pentium® 4 tai uudempi tai AMD Athlon ™ 64 tai uudempi 2 Gt RAM-muistia 250 Mt vapaata kiintolevytilaa Näytön vähimmäistarkkuus: 1024 x 600 CD-ROM-asema Riippuvuudet: GLib 2.4, suositeltava KDE tai GNOME Ota käyttöön suositeltu työpöydän sommittelu 64-bittiset jakelut edellyttävät 32-bittisiä yhteensopivuuskirjastoja (ia32-libs) 
Vau! Näyttää siistiltä ja on poikki alustalta. Melko mukava alennus myös. Heillä on ilmainen kokeilu, testaan ​​sen ensin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...