Kysymys:
15 Gt: n verkkotallennuspalvelu, joka toimii hyvin Linuxissa
aman207
2014-02-05 06:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän pääasiassa Google Drive Desktopia kuvien ja tiedostojen varmuuskopiointiin Windowsissa, mutta en ole vielä löytänyt hyvää vaihtoehtoa käytettäväksi Linuxissa / Ubuntussa. Tiedän Dropboxista, mutta heillä ei ole paljon vapaata tilaa, ja päivityshinnat ovat hyvin kalliita. Etsin lähinnä työkalua, joka voi synkronoida tiedostoja, jotta en menetä työtäni, jos tietokoneessani on romahdus.

En ole vain etsimässä ilmaista palvelua. Etsin jotain, jolla on halvemmat päivitysprosentit kuin dropboxilla, ja jolla on myös enemmän oletustilaa.

Onko Google Drivelle vaihtoehtoa, joka ei ole Dropbox?

Tarvitsen noin 15 Gt.

Mitä ominaisuuksia tarvitset? Vain tiedostojen synkronointi? Tai myös tiedostojen jakaminen / julkaiseminen / muokkaaminen?
@Olli Pääasiassa vain synkronointi, jotta en menetä työtäni.
Vain synkronointi on osoitteessa http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/129/syncing-files-between-computers
Synkronoidaan mihin? Haluatko synkronoida kahden (tai useamman) tietokoneesi, jotka omistat, vai haluatko vuokrata tallennustilan pilvestä? Ottaen huomioon, että pilvipohjaisesta tallennustilasta on jo kolme vastausta, jos et tarkoittanut loppujen lopuksi sitä, kysy toinen kysymys (ellei http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/129/syncing-files-between- tietokoneet sopivat sinulle).
AiliqhzwkfCMT Why not use the web interface Google Drive provides?
AililzrqinCMT Because then my files aren't automatically backed up. Usually I put my programming stuff on cloud backups and its a bit of a pain to copy every little file that I changed
AiliterawrCMT But Google Drive has APIs for scripting right? Which means everytime you do a file save, the file would be immediately uploaded.
@Pacerier Minulla on vaikea löytää oikeaa vaihtoehtoa Linuxille. Rehellisesti, odotan vain, että Google julkaisee versionsa.
AilijngayoCMT I mean the API is there. You could an app yourself that make use of the API.
Yhdeksän vastused:
#1
+27
DanteTheEgregore
2014-02-05 07:44:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mega

Mega on erinomainen palvelu, jota olen käyttänyt alusta lähtien. Suosittelen sitä, ellei vain sen käytettävyydestä ja saamastasi 50 gigatavun ilmaisesta tallennustilasta. Yksi asia, jota rakastan Megassa, on tiedostonhallinta. Sitä on helppo käyttää, ymmärtää ja se toimii selaimessa.

Mega File Manager

Mikä tärkeintä, Mega toimii useimmissa moderneissa selaimissa. Tiedostojen synkronoinnilla varustettu Mega-asiakasohjelma on saatavana myös Windowsille, Macille ja Linuxille. Mobiilisovellukset ovat saatavilla Androidilla, IOS: lla ja Blackberryllä.

Ominaisuudet:

 • 50 gt ilmaista tallennustilaa
 • Käytettävissä miltä tahansa modernilta selaimelta (mobiililaitteelta ja työpöydältä) asiakkaita on myös saatavilla)
 • File Sync -asiakasohjelma käytettävissä Windowsissa, Macissa ja Linuxissa
 • Suunnitelmat alkavat 9,99 € kuukaudessa 500 Gt: n tallennustilalle ja 1 Tt: n kaistanleveydelle
 • Tiedostojen end-to-end-salaus
 • Tiedostojen helppo jakaminen ja yhteystietojen hallinta

Salaus

Yksi mielenkiintoinen asia Huomautus Megasta on Wikipedian lainaus:

Dotcom on sanonut, että Megapalvelun tiedot salataan asiakaspuolella edistyneellä AES-algoritmilla. Koska Mega ei tiedä lähetettyjen tiedostojen salausavaimia, he eivät voi purkaa ja tarkastella sisältöä. Siksi he eivät voi olla vastuussa lähetettyjen tiedostojen sisällöstä.

En kuitenkaan uskoisi, että Mega, jos esimerkiksi haastehakemus pakottaisi, ei voisi saada käyttäjän pääavainta ja purkaa tiedostot kokonaisuudessaan. Katso myös MEGApwn.

Kun lataat tiedostoja mihin tahansa tiedostojen tallennusalustaan, sinun on aina odotettava, että tietosi ovat välittömästi muiden saatavilla ilman suostumustasi ja että ne saattavat milloin tahansa tulevaisuudessa, ole enää käytettävissäsi ilman varoitusta.

Toimii selaimen kautta ... "tiedostojen manuaalinen synkronointi"
@Olli Tätä varten [Sync-asiakas] (https://mega.co.nz/#sync) on tarkoitettu. Valitettavasti se on tällä hetkellä saatavana vain Windowsissa, mutta se on saatavana Linuxissa ja Macissa lähitulevaisuudessa.
Oh, siisti, olen kaipannut sitä.
@DanteTheEgregore Todella mukava ehdotus. Pidän sitä silmällä, kun Linux- ja Android-asiakkaat ilmestyvät.
Kim Dotcomin käyttämän palvelun käyttäminen varmuuskopiointitarkoituksiin on ... vähintäänkin viisasta. Kysy niiltä, ​​jotka käyttivät Megauploadia, kuinka hyvin se onnistui.
@chx Se olisi hän, koska Yhdysvaltain hallituksella ei ole lainkäsitystä tai rajoja. Kaikilla latauspalveluilla, mukaan lukien Google Drive ja Dropbox, on sama riski.
#2
+10
Alexandre Martins
2014-02-05 06:50:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kopiointi ei ole enää vaihtoehto, koska kopiointi- ja CudaDrive-palvelut lopetetaan 1.5.2016


Koska haluat 15 Gt tilaa ja Dropboxin kaltaiset toiminnot Linuxissa, sanoisin, että Kopioi on paras vaihtoehto juuri nyt. Ilmaisella tilillä saat 15 Gt ja pääsyn Windows, Linux, Mac ja Android.

Päivityskäytäntö

Päivityskustannukset toimivat näin:

 • 250 Gt - 10 dollaria / kuukausi tai 99 dollaria / vuosi
 • 500 Gt - 15 dollaria / kuukausi tai 149 dollaria / vuosi

Jos haluat aloittaa 20 Gt: lla voit käyttää tätä linkkiä kirjautumiseen. Se on kutsuni minulta.

Joka kerta, kun kutsut jonkun kopioimaan, saat ylimääräisen 5 Gt: n.

Käyttö

Asensin Copyn joulukuussa 2013 ja käytän sitä muuhun kuin tärkeät tiedostot, joita ei muuteta usein. Minulla on kaksi Linux-ruutua synkronoitavaksi. En ilmoita ongelmista, mitä niin koskaan, mutta en vielä anna sille kovaa käyttöä.

`Copy '-asennuksen jälkeen olen huomannut, että suunnilleen joka toinen kerta kun käynnistän koneeni, se avaa kaksi delfiini-ikkunaa kopiokansioon ilman minulta mitään ohjeita siihen.
@SteveBarnes Haluatko lisätä vastauksesi vastaukseen?
Tässä on linkki, joka kertoo Kopion asentamisesta PPA: lla Ubuntulle tai Linux Mintille: www.webupd8.org/2014/06/install-copycom-client-in-ubuntu-or.html. Et ole varma, haluatko lisätä tämän vastauksen, mutta ajattelin, että jaan vain siinä tapauksessa.
Hei @Kenny. Voin lisätä sen, mutta voit tehdä sen vapaasti kyselemättä, onko sillä järkevää.
Kopiointi on nyt alhaalla, se on loppumassa, joten voi yhtä hyvin lisätä sen vastaukseen @AlexandreMartins
@Adityaultra Kiitos, että osoitit huomioni. Tehdään se nyt.
#3
+10
Paul
2014-02-05 08:15:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amazon S3

Pluses

 • Luotettava yritys, ei katoa yön yli, ei liity piratismiin tai kenenkään sh * t-luetteloon .
 • Toimii hyvin Linuxissa, Windowsissa, Macissa, selainlaajennuksessa, komentorivillä ja muissa outoissa paikoissa.
 • Tunnettu palvelu, jota käytetään tuhansissa yrityksissä
 • Maksa käyttämästäsi tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valita tilin kokoa
 • Käytännöllisesti rajoittamaton kapasiteetti
 • Pääsy tiedostoihin verkkoselaimen, komentorivityökalujen ja erilaisten kirjastojen kautta
 • Mahdollisuus julkaista hakemisto omana verkkosivustona
 • Pienet tilit ovat kunnossa ja voivat olla ilmaisia ​​erittäin edullisia (~ 10 dollaria vuodessa 10-15 Gt: n tallentamiseen).

/Miinukset

 • Sinun on kopioitava / liitettävä suojausavaimet verkkoliittymästä muiden työkalujen kokoonpanotiedostoihin haluat ehkä käyttää.
 • Sinun on kirjoitettava cron-työ synkronoitavaksi automaattisesti.
 • Ei kulutusrajaa, joten älä anna roistojen saada avaimet.
 • Veloitetaan lähtevä siirto ilmaisen 1 Gt: n jälkeen ~ noin 0,12 dollaria / Gt.
 • Sinun on tiedettävä, mitä teet, vaikka dokumentaatiota on olemassa.

Amazon S3 on enemmän teollista B2B-ratkaisua, mutta on käyttökelpoinen. Monet kuluttajapalveluista on rakennettu S3: n päälle. Sellaisena on hieman enemmän mukana asennuksessa ja toimii enemmän kuin suojattu tiedostonsiirto kuin virtuaalisena asemana. Sinulta veloitetaan kuukausittain liikenteestä ja tallennustilasta. Luulen, että saapuva liikenne on ilmaista, mutta lähtevä voi olla kallista, jos palautuksia varten on paljon liikennettä.

Yksi asia, joka erottaa sen kuluttajapalvelusta, on se, ettei suunnitelmia tai käyttörajoja ole, ainakaan ei kaikki mitä näet. Varastointikapasiteettia on käytännössä rajattomasti. Sen sijaan sinulta veloitetaan käytöstä. Tämä tarkoittaa on olemassa vaara, että sinulta veloitetaan paljon rahaa, jos joku varastaa tilisi. Käytännössä en ole koskaan kuullut tämän tapahtuvan, vaikka sen täytyy varmasti. Minulle ei ole koskaan tapahtunut. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan suosittele S3: ta web-hosting-alustana , koska suosio tai pahantekijät saattavat suorittaa laskun. Tallennustilana ainoa foorumi, joka on vähemmän ongelma, edellyttäen, että pidät avaimesi turvassa.

Tällä hetkellä 5 Gt tallennustilaa on uusille käyttäjille ilmainen vuoden ajan. Ylimääräinen 10 Gt, jos aiot todella käyttää sitä, on tällä hetkellä 0,085 dollaria / GB kuukaudessa helmikuussa 2014. Se on siis 0,85 dollaria kuukaudessa tai noin 10 dollaria ensimmäisenä vuonna varastointia varten. Liikenteen kannalta saapuminen on ilmaista, ja lähtevä on 1 Gt / kuukausi ilmaiseksi, sitten tällä hetkellä 0,12 dollaria / Gt helmikuussa 2014. Luulen, että he antavat myös ilmaisen mikro-VPS: n vuodeksi, jos haluat palvelimen, mutta se on erillinen palvelu (EC2).

Yksityiskohtaiset tiedot: S3-tallennustilan hinnoittelu

Kirjaudu sisään osoitteessa aws.amazon.com.

Ubuntu, asenna s3cmd, jotta sinulla on komentoriviliitäntä tiedostojen lataamista ja lataamista varten. s3cmd sisältää synkronointivaihtoehdon.

S3tools-man-sivulta saat kaiken tämän:

COMMANDS s3cmd voi tehdä useita seuraavien komentojen määrittelemiä toimintoja.

 s3cmd mb s3: // KAUHA Tee kauha s3cmd rb s3: // KAUHA Poista kauha s3cmd ls [s3: // KAUHA [/ PREFIX]] Luettelo esineistä tai ämpäreistä s3cmd la Luettelo kaikista esineistä kaikista kauhoista s3cmd laita TIEDOSTO [TIEDOSTO. ..] s3: // BUCKET [/ PREFIX] Aseta tiedosto ämpäriin s3cmd Hae s3: // BUCKET / OBJECT LOCAL_FILE Hae tiedosto ämpäri s3cmd del s3: // BUCKET / OBJECT Poista tiedosto ämpäri s3cmd synkronointi LOCAL_DIR s3: // BUCKET [/ PREFIX] tai s3: // BUCKET [/ PREFIX] LOCAL_DIR Synkronoi hakemistopuu S3: een s3cmd du [s3: // BUCKET [/ PREFIX]] Levyn käyttö ryhmissä s3cmd info s3: // BUCKET [/ OBJECT] Hanki erilaisia ​​tietoja kauhoista tai tiedostoista
s3cmd cp s3: // BUCKET1 / OBJECT1 s3: // BUCKET2 [/ OBJECT2] Kopioi objekti s3cmd mv s3: // BUCKET1 / OBJECT1 s3: // BUCKET2 [/ OBJECT2] Siirrä objekti s3cmd setacl s3 / // BUCKET ] Muokkaa kauhan tai tiedostojen pääsynhallintaluetteloa s3cmd accesslog s3: // BUCKET Ota käyttöön / poista käytöstä kauhan käyttöoikeuksien kirjaaminen s3cmd-merkki STRING-TO-SIGN Kirjoita mielivaltainen merkkijono salaisella avaimella s3cmd fixbucket s3: // BUCKET [/ PREFIX] Korjaa virheellinen tiedosto nimet ryhmässä 

Lisäksi saat uuden sivun komentoja hallita s3-tiedostojen julkaisemista verkkoon, jos haluat tehdä verkkosivuston tiedostoistasi.

Konfigurointi vaatii S3-avaimen S3-tililtäsi ... ja tämä ei ole asia, jonka sinun pitäisi jättää makaamaan epävarmassa ympäristössä, kuten jaetussa tietokoneessa töissä, virtuaalipalvelimessa, joka saatetaan hakkeroitu, kannettava kannettava tietokone, johon kohdistuu varkaus jne., tai muuten huijarit voivat käyttää s3-avainta ja poistaa tiedostojasi tai ehkä käyttää luottokortillasi hänen laittoman lataussivustonsa rahoittamiseen, kunnes hänet kielletään. Yksi ratkaisu on käyttää gpg --symmetric -toimintoa salaamaan dotfileesi salasanalla ja poistamalla dotfile, kun sitä ei käytetä. Olin lähettänyt tätä varten lyhyitä 2-3 rivin komentosarjoja s3tools-blogiin, mutta kyseinen sivusto ei vastaa kirjoittaessani tätä.

Kun s3cmd ei ole kätevä, voit käyttää aws-verkkotyökalua ladata / ladata tiedostoja.

Ainoa ongelma, jonka olen kohdannut tässä palvelussa, liittyi Verizon Mifiin, ja se on todennäköisesti Verizon-verkon rajoitus. Verizonin kannettava laajakaista katkaisi yhteyden, kun se on siirtänyt useita satoja megatavuja. Voit käyttää Amazon S3: ta melkein mistä tahansa Internetin sijainnista. En ole koskaan nähnyt aikakatkaisua tai yhteyden katkaisemista kiinteässä verkossa.

Voitteko todella suositella S3: n käyttöä tähän? Oletko käyttänyt sitä? Mitään ongelmia? Onko sinulla ideaa synkronoinnin automatisoimiseksi sen sijaan, että suoritettaisiin `s3cmd` manuaalisesti? Lue myös [tämä meta-viesti] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/86/youre-doing-it-all-wrong?cb=1).
1. tein juuri; 2. Kyllä; 3. Ei .; 4. cron-työ? [etsi -newer] (http://serverfault.com/a/113472/33903); 5. Haluatko perunoita sen kanssa?
Jos tutkit Amazonia, suosittelen kiinnittämään tarkkaa huomiota Amazonin jäätikköön. Se on kyseisessä hinnastossa ja osoitteessa http://aws.amazon.com/glacier/ Se on tarkoitettu tietojen arkistointiin, maksat hyvin vähän lataamisesta ja enemmän lataamisesta.
Jäätikön varastointi voi olla 0,01 dollaria / Gb, mutta sen palauttaminen jäätiköltä voi olla ** mielettömän kallista. Ajattele sähköpostien ja tiedostojen varmuuskopioiden arkistointia suuressa Fortune 500 -yhtiössä oikeusjuttujen varalta. Ehkä et koskaan tarvitse niitä, mutta kun tarvitset .... Jäätikön palautuskustannukset riippuvat tällä hetkellä siitä, kuinka nopeasti haluat tietoja. Liikennemaksu perustuu ruuhkahuippuun kerrottuna aikaikkunalla. S3 on kohtuullinen, mutta ole varovainen jäätikön suhteen. Ehkä AWS tarkistaa jäänsä hinnoittelun joskus.
Käytän tällä hetkellä S3: ta varmuuskopioiden tallentamiseen, mutta olen vähemmän kuin tyytyväinen siihen. Amazonilla on [erittäin huono ennätys] (https://medium.com/@espringe/amazon-s-customer-service-backdoor-be375b3428c4) joutua sosiaalisen suunnittelun hyökkäysten uhriksi, ja näyttää todennäköiseltä, että älykäs, kohdennettu hyökkäys voisi sulkea tilini ja tuhota varmuuskopiot tai ainakin vaikeuttaa niiden käyttöä.
#4
+6
MadTux
2014-02-06 02:23:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Jolicloudia, joka ei ole yksi yksittäinen pilvipalvelu, vaan työkalu kaikkien näiden tilien yhdistämiseen, jotta saadaan yksi iso tila kaikkien tavaroiden säilyttämiseen. Siksi voit lisätä melkein kaikki yksittäiset muut vastaukset Jolicloud-tilillesi ja sinulla on suuri super-tili.

Verkkoliittymä näyttää tältä:

Jolicloud UI

Se on todella siistiä. En ole koskaan aiemmin käynyt läpi Jolicloudia, mutta Joli OS näytti hyvältä, raikkaalta vaihtoehdolta Chromium OS: lle, kun viimeksi kuulin siitä.
Toimiiko se tässä tapauksessa hyvin? Onko Linux-asiakasohjelmaa? Toimiiko se todella Linuxissa kokemustenne perusteella?
@Olli Oletan, että se toimii hyvin Linuxissa, koska sen ympärille on rakennettu koko Linux-distro, jonka tarjoaa sama yritys. Tästä huolimatta ei ole asiakasta siitä, mistä tiedän. Kaikki on selaimessa.
#5
+6
chx
2014-02-06 16:15:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän CrashPlania ja se toimii hyvin. 60 dollaria vuodessa saat rajoittamattoman tallennustilan - on todennäköisempää, että latausnopeus rajoittaa sinua. Olen 200 Gt: n kokoinen ja kasvamassa.

CrashPlan toimii Linuxilla, koska se on kirjoitettu Javalla. Javalla on joskus suorituskykyongelmia, mutta voit ajoittaa varmuuskopiot niin, että koneesi latautuu vain unessa. Sikäli kuin olen tietoinen, voit tehdä varmuuskopioita / palautuksia vain mukana toimitetulla ohjelmistolla (tai verkkosivustolla), he väittävät käyttävänsä omaa binääriprotokollaa.

voisitko lisätä joitain yksityiskohtia siitä, mitä se voi, ehkä kuvakaappauksen sen tiedostonhallinnasta, jos sillä on sellaisia?
Mitkä ovat CrashPlanin rajoitukset? Kuinka vakaa se on? Mitä teknisiä keinoja (protokollia) se tarjoaa tiedostojen synkronointiin?
@Gilles hyvin, itse asiassa tämä on vähän hankala kysymys, koska se pyytää verkkopalvelua ja käyttää esimerkkeinä Google Drivea ja Dropboxia, mutta itse asiassa pyytää online-varmuuskopiointipalvelua. Tätä varten tiedostojen synkronointiin käytetyt protokollat ​​eivät ole tärkeitä, koska asiakasohjelma on käytettävissä.
#6
+6
Journeyman Geek
2014-02-10 07:19:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos se on vain synkronointia varten eikä sinun tarvitse tilaa pilvessä, bitorrentin synkronointi toimii loistavasti

 • Niihin ei ole tallennettu tietoja palvelimet

 • rajoittamaton synkronointi - kirjaimellisesti ainoa rajoitus on Internet-yhteys ja kiintolevy

 • Tiedonsiirto on salattu

 • Sisäänkirjautumista ei vaadita

 • valikoiva kansiosynkronointia kohden - kukin jako voidaan lisätä uuteen järjestelmään kopioimalla ainutlaatuinen jaettu salaisuus.

Yhdistä se edulliseen VPS: ään tai mihin tahansa nas- tai varajärjestelmään (käytän vadelma-piiä ulkoisella kiintolevyllä) ja sinulla on edullinen yksityinen synkronointijärjestelmä, joka toimii missä tahansa, missä sinulla on verkkoyhteys.

Asker pyysi nimenomaisesti * verkkotallennuspalvelua *, vaikka ...
@NicolasRaoul: Minulla on 30 gigatavua halpa VPS, jonka avulla voin tallentaa tavaroita. Keskityin myös hieman enemmän "Etsin lähinnä työkalua, joka voi synkronoida tiedostoja, jotta en menetä työtäni, jos tietokoneeni sulaa."
#7
+3
Ken Herbert
2014-02-05 06:27:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Box.com tarjoaa tasaisen 10 Gt: n tallennustilan ilmaista tiliä varten, mutta sinulla on vain 250 Mt tiedostoja, ellet maksa päivityksestä, ja kokopäivitykset ovat myös kalliimpia kuin Ubuntu One, ja ne maksavat 10 dollaria. kuukaudessa. Sikäli kuin voin kertoa, Box.comilla ei ole virallista Linux-sovellusta, mutta on olemassa tapoja päästä palveluunsa WebDAV: n avulla, ja sitä voi olla kolmannen osapuolen sovelluksia.

Onko sinulla kokemusta jommastakummasta näistä? Voitteko todella suositella näitä? Lue [tämä meta-viesti] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/86/youre-doing-it-all-wrong?cb=1)
Ubuntu One, alas, is dead.
#8
+3
Tom
2016-01-04 02:51:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voinko suositella OneDriveä? Se täyttää sinun vaatimukset,

 • mukana 15 Gt ilmaiseksi
 • edulliset hinnat päivityssuunnitelmilla alkaen 50 Gt vain 1,99 dollaria kuukaudessa.
 • Toimii Linuxin kanssa käyttäen tätä ohjelmistoa, onedrive-d

OneDrive (ilmainen)

OneDrive (aiemmin SkyDrive) tarjoaa tyydyttävän online-tiedostotallennus- ja jakamisratkaisun ilmaisessa ja helppokäyttöisessä palvelussa. Sen muotoilu on sekä houkutteleva että toimiva. OneDrive antaa sinun muokata Microsoft Office -asiakirjojasi verkossa, se tarjoaa yksinkertaisen version kolmesta Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmiston tärkeimmistä ohjelmistoista, joten jos sinulla ei ole pakettia asennettuna tietokoneellesi tai Mac-tietokoneellesi, voit yksinkertaisesti muokata verkossa. OneDrive-tila alkaa 7 Gt: sta (ja lyhyen ajanjakson ajan se voi pidentää tätä tilaa 25 Gt: iin ilmaiseksi). Siinä on myös halvimmat verkkotallennuspalvelut. Joten sinulla on täysi pääsy asiakirjoihisi kaikilla tietokoneillasi, missä tahansa oletkin.

OneDrive with onedrive-d

#9
+2
Enjabain
2014-02-06 00:39:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ownCloud on avoimen lähdekoodin ja ladattava ilmaiseksi, mutta isännöit sitä itse, joten se ei sisällä ilmaista tai muuta palvelua. Sinun täytyy ostaa isännöintitilaa muualta> = 15 gb. Tai isännöi sitä kotona, jos olet sitä varten.

Siinä on monia dropboxin tai google-aseman ominaisuuksia, mutta sinä hallitset kaikkea.

Tässä on esittely.

OP pyysi nimenomaan ** verkkotallennustilaa **. ownCloud on hämmästyttävä synkronointityökalu, mutta ei pilvitallennustilaa ollenkaan. Se voidaan kuitenkin asettaa synkronoimaan Google Driven kanssa melko helposti.
@danijelc Voit isännöidä sitä pilvipalvelimella, jos todella haluat. Pääominaisuus, jota hän pyytää, on synkronointi.
Tässä vaiheessa OP pyytää, että pilvitallennus ei ole asiakas. ownCloud, jossa on online- / pilvitallennustilaa.
@danijelc Joten maksat joistakin isännöinnistä, asennat siihen oman Cloud-palvelinohjelmiston ilmaiseksi ja asennat työpöytäasiakkaan, ja nyt sinulla on pilvitallennustila. Se ei ehkä ole hänen tarkka kysymyksensä, mutta hän ei ehkä tiennyt tällaisen vaihtoehdon olemassaoloa. Se tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita hän pyytää.
Oletan, että voisin suositella Arvixea, joka on palveluntarjoaja, joka tarjoaa omia pilvipalvelimia. Tämä on varastointi, mutta tiedän tosiaan, että vastaus olisi ammuttu alas, koska on olemassa satoja vaihtoehtoja, kun on kyse siitä, kuka isännöi omaa pilviäsi.
No, olisi mahdollista, että asia ei ole antaa puolta suositusta. Voit päivittää vastauksen Arvixellä tai millä tahansa muulla pilvipohjaisella tallennustilalla, joka on yhteensopiva ownCloudin kanssa


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...