Kysymys:
OS X -ikkunaorganisaatio-ohjelmisto, jonka pikakuvakkeet muuttuvat
Olli
2014-02-05 14:34:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Windows 7: ssä on mahdollista tehdä erilaisia ​​koon muuttamisoperaatioita vetämällä ikkunoita: vetämällä ikkuna ruudun yläosaan, niin se suurennetaan täyttämään koko näyttö. Vedä se vasemmalle reunalle ja se peittää vasemman puolen (50%), sama kuin oikea reuna. Lisäksi bonuspisteet: ikkunan koon muuttaminen näytön yläosaan pitää leveyden, mutta muuttaa korkeuden peittämään näytön ylhäältä alas. Näiden lisäksi käytettävissä on pikanäppäimiä, joissa on Win .

Ymmärtääkseni OS X ei tue tätä. Onko Mavericsille (10.9) kolmannen osapuolen ohjelmistoa, jolla on samanlainen ominaisuusjoukko? En halua maksaa siitä vähän (esimerkiksi alle 20 € (27 dollaria)).

Neljä vastused:
#1
+4
Graham P Heath
2014-02-05 21:39:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cinch tarjoaa huomattavasti yksinkertaisemman toteutuksen Windows 7: n napsautusominaisuuteen.

Minulla oli henkilökohtaisesti Cinch jo ennen kuin tiesin BetterSnapToolista, ja myönnän, että BetterSnap halvemmalla. Sillä on ilmainen kokeiluversio, mutta samoin BetterSnapTool.

Jos et ole lainkaan kiinnostunut mahdollisuudesta määrittää kokemuksesi sovelluskohtaisesti, äläkä korjaa 5 dollaria lisää Chichille ... hyvin, se on vaihtoehto.

On myös SizeUp ja Divvy, jotka ovat 13 ja 13,99 dollaria, molemmat ilmaisella kokeiluja.

BetterSnapToolin kaltaisella SizeUp: lla on enemmän vaihtoehtoja, erityisesti houkutteleva on jakaa jakaja: "Tuntuuko siltä, ​​että päiväsi on 70% / 30%?"

Ja Divvy-työkalut ruudukkojärjestelmä ikkunoissasi.

#2
+4
Spade
2014-02-10 14:50:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tähän on hyvä sovellus nimeltä BetterSnapTool (1,99 dollaria). Voit määrittää omat pikanäppäimet, vetää ikkunat ruudun reunaan tai käyttää niiden pikavalikkoa ikkunoiden koon muuttamiseen.

Se jopa käsittelee useita näyttöjä ja antaa sinun määrittää "aktiivisen alueen" välillä kaksi näyttöä, joten voit napsauttaa kaikki neljä reunaa, vaikka sinulla on laajennettu työpöytä.

Sovellus voidaan täysin mukauttaa asetusten avulla. (Alku) asennus voi kestää muutaman minuutin, mutta etuna on, että voit luoda täydellisen työnkulun itsellesi.

Miksi äänestys alaspäin? Tämä on edelleen beta, joten jos et pidä vastauksistani, kerro ainakin minulle miksi, jotta seuraava vastaukseni olisi miellyttävämpi kaikille ...
#3
+1
drfrogsplat
2014-04-01 10:04:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liuskekivi

Liuskekivi on oma suosikkini, kun olen käyttänyt Divvyä pitkään.

Pidän siitä, että se on hyvin muokattavissa, mutta se on oikeastaan ​​vain suositus ihmisille, jotka ovat halukkaita likaantamaan kätensä kirjoittamalla määritystiedoston käsin (apuna on malleja, mutta et käytä vain "mukavaa" yksinkertaista asetusten käyttöliittymää).

Se on kuitenkin hyvin muokattavissa, joten voit määrittää mielivaltaiset absoluuttiset / suhteelliset sijoittelut, pikanäppäimet, erilaiset toiminnot riippuen siitä, mitkä näytöt sinulla on, ja oletussijainnit uusille ikkunoille niiden sovelluksen / otsikon perusteella (esim. Sähköpostiohjelmasi tulee aina

Voit ketjuttaa komentoja yhdessä, ja olen luonut suurimman osan Win-key + -suuntaominaisuuksista (komentonäppäimellä), eräänlaisena sekoitettuna Ubuntuun manager, jonka näin kerran (käyttää win + -näppäimistön ohjeita, mukaan lukien kulmien diagonaalit, ja 5: tä keskelle sijoittamatta muuttamatta kokoa).

Haittapuolena on, että Slate ei ole oikeastaan ​​suunniteltu hiiren käyttö, kyse on pikanäppäimistä (ainakin siltä osin kuin olen käyttänyt sitä tähän mennessä).

#4
+1
Undo
2015-01-17 02:45:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Spectacle free

Olen käyttänyt tätä sovellusta pari viime päivää.

  • Free!

  • avoimen lähdekoodin

  • Mukana vaikuttava joukko pikavalintoja:

    enter image description here

  • Ei tue ikkunoiden vetämistä vyöhykkeisiin niiden koon muuttamiseksi mutta löydän pikanäppäimet olla enemmän kuin tarpeeksi.

  • Pikanäppäimet voidaan mukauttaa jokaiselle toiminnolleTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...