Kysymys:
Ohjelmisto useiden työasemien jäljittelemiseen Windowsissa
Andrew Cheong
2014-02-05 04:46:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Monta vuotta sitten yritin käyttää useita työpöytiä jonkin tehdasasennetun ohjelmiston (NVidia Desktop Manager tai vastaavan) kautta työtietokoneellani. Oli mukavaa, kun se toimi, mutta kaatui usein, kadotti ikkunani ja käyttäytyi oudosti sovellusten kanssa, joiden ikkunoiden kokoa ei sallittu.

Haluaisin kokeilla useita työpöytiä uudelleen, mutta toivoen joitain suosituksia vakaa , kevyt ohjelmisto. Sanon "kevyt" muistan kuinka NVidian ohjelmisto oli täynnä hulluja vaihtoehtoja, joiden epäilen olevan vastuussa sen epävakaudesta.

Huomaa, että Windows 10 tukee nyt useita työpöytiä erittäin hyvin.
Kolme vastused:
Darth Android
2014-02-05 04:54:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole vielä löytänyt virtuaalista työpöytäohjelmistoa, jota ei täysin tuhota järjestelmässäni usein käytettävät ikkunat, mutta kokeilluista seuraavista toimi kohtuullisen hyvin:

  • Dexpot - ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön, 30 dollaria / tietokone kaupallisiin tarkoituksiin
  • VirtuaWin - ilmainen

Molemmat kattavat virtuaalisen työpöytäympäristön odotettavissa olevat perusteet. Suurin valitus oli, että vaihtaminen virtuaalisten työpöytien välillä vaati usein 0,5–2 sekuntia, mikä oli kieltäytyminen sellaisesta, joka oli tottunut hetkelliseen vastaukseen Compizista (Linux) tai Spacesista (OS X).


Pysäytä puristimet! Kokeilin juuri työpöytiä Microsoftilta (ilmainen). Se on erittäin yksinkertainen ja kevyt ja vaihtaa nopeasti. Aion käyttää tätä paljon ...

Dexpot maksetaan? Käytin sitä koko ajan, ja ajattelin, että se oli ilmainen ohjelma.
Hups, tarkisti lisenssit ja selvitti sen. Se on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön, mutta vaatii lisenssin, jos käytät sitä tietokoneissa, joita käytetään kaupallisessa ympäristössä.
Voin toistaa VirtuaWin: ostin muutama vuosi sitten (XP: n alla), eikä mikään muu tullut lähelle. Joskus se juuttui muutamaksi sekunniksi vaihtamalla työpöytiä, mutta kaiken kaikkiaan se toimi. MS: n tarjous tuolloin (MSVDM) oli kamala, en tiedä onko työpöydät yhteydessä toisiinsa.
@Gilles VirtuaWinin ja Dexpotin ongelmana on, että ne yksinkertaisesti minimoivat ja palauttavat ikkunat, mikä tuntuu minulle luonnottomalta ja oudolta. SysInternals / Microsoftin työpöydät luovat todella erillisen tutkimusprosessin jokaiselle työpöydälle ja vaihtavat paljon, paljon nopeammin.
@DarthAndroid Koska Windows toimii, epäilen, että heillä on mahdollisuus valita. Minimointi tuntuu luonnolliselta toteutukselta piilottaa ikkuna minulle joka tapauksessa.
Ken Herbert
2014-02-05 04:54:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile VirtuaWin. Sen avulla sinulla voi olla jopa 9 virtuaalista työpöytää.

Olen käyttänyt sitä 3-4 vuotta sekä koti- että työtietokoneissani ja olen kokenut ehkä yhden kaatumisen vuodessa. Se on myös melko kevyt, koska Windows vaihtaa melko nopeasti, ja sillä on tarpeeksi vaihtoehtoja, jotta se olisi hyödyllinen ilman turvotusta.

Voin toistaa tämän valinnan. Käytä sitä töissä vuosia, älä halua missata sitä. Tehdään hyvää työtä XP: llä, Vistalla ja nyt Windows-7: llä. Jopa sillä on [kannettava versio] (http://portableapps.com/apps/utilities/virtuawin_portable), joten voit kokeilla sitä pelkäämättä sotkea järjestelmääsi :)
Rohit Gupta
2015-11-20 07:45:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin Actual Window Manageria. En ole käyttänyt siinä useita työpöytiä, se tukee niitä. Mutta olen käyttänyt suurinta osaa sen muista ominaisuuksista. Se on mukava ja helppokäyttöinen ja erittäin joustava vaihtoehtojensa kanssa. Ei, en toimi heidän puolestaan.

http://www.actualtools.com/windowmanager/Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...