Kysymys:
Ilmainen / ilmainen ääni- ja videopuheluvaihtoehto Skypelle?
unor
2014-02-05 09:11:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En halua käyttää Skypeä, koska se on omistama.

Etsin vaihtoehtoa, joka

 • on ilmainen / Libre ( FLOSS ),
 • on saatavana cross-platform * (ainakin: GNU / Linux, Mac OS, ja Microsoft Windows),
 • tarjoaa ääni keskustelun toisen käyttäjän kanssa ja
 • tarjoaa video keskustelun toisen käyttäjän kanssa.

Ei vaadita: tekstikeskustelu, monen käyttäjän chat.

( * Jos on protokolla, joka toimii eri asiakkaiden kanssa, tällainen asiakas ei tarvitse olla käytettävissä eri alustoilla, jos kullekin käyttöjärjestelmälle on vähintään yksi asiakas, joka täyttää muut vaatimukset.)

Aiheeseen liittyvä kysymys tekstikeskustelulle (mutta ei ääni / video): [Skype korvaa tekstikeskustelun] (http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/7219/skype-replacement-for-text-chatting)
Aiheeseen liittyvä kysymys mukaan lukien vaatimukset: [Skype-vaihtoehto Linuxille ja vastaava Android-laitteille] (http://softwarerecs.stackexchange.com/q/11714/185). Tarkista Linphone-vastauksen, sinun pitäisi täyttää vaatimukset :)
Aiheeseen liittyvät: [LibrePlanet: Skype-korvaus] (https://libreplanet.org/wiki/Group:Skype_Replacement)
Neljä vastused:
#1
+13
Franck Dernoncourt
2014-03-14 01:45:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ekiga on ilmainen vaihtoehto, jota Richard Stallman suositteli sähköpostin allekirjoituksessaan. Ekiga:

 • on ilmainen / vapaa (FLOSS),
 • on saatavana GNU / Linux- ja Microsoft Windows -käyttöjärjestelmissä ( ei Mac OS : ssä, mutta se on yhteensopiva monien Mac OS-sovellusten kanssa),
 • tarjoaa äänikeskustelun toisen käyttäjän kanssa,
 • tarjoaa videopuhelun toisen käyttäjän kanssa.

Lisää ominaisuuksia:

 • GUI
 • Ilmainen pikaviestintä Internetin kautta läsnäolo-tuella
 • Ääni- ja videopuhelut lankapuhelimiin ja matkapuhelimet, jotka tukevat halvimpia palveluntarjoajia.
 • Teräväpiirtotelevisio (laajakaista) ja videolaatu jopa DVD-laatuisiksi (korkea kuvanopeus, huippuluokan koodekki ja kehyksen koko) > Palveluntarjoajan valinnanvapaus Edelleenlähetys, DTMF
 • Etä- ja paikallinen osoitekirjan tuki: Osoitekirjan tuki ja todentaminen tavallisella LDAP: llä tekniikka, paikallisosoitetuki Gnomessa (Evolution)
 • Laaja yhteentoimivuus: Ekiga käyttää puhelimen yhteyskäytäntöihin (SIP ja H.323) pääkäytettyjä stantardeja, ja sitä on testattu laajalla valikoimalla softphone, hardphone, PBX ja palveluntarjoajat

enter image description here

Se vaatii IP PBX: n (esim. Asterisk tai Freeswitch) toimiakseen?
#2
+8
Angelo Fuchs
2014-02-09 23:29:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nykyisellä Firefoxilla, Operalla ja Chromella on WebRTC sisäänrakennettu (ei laajennusta), joka tekee sen. Sinun on järjestettävä kohtaamispaikka (kuten tämä https://apprtc.appspot.com), jolla on yhteinen tunniste (approtc: n eG, sinut ohjataan yksittäiseen URL-osoitteeseen ja sinun on välitettävä tämä URL chat-keskusteluun kumppani) ja voi aloittaa keskustelun heti.

WebRTC on keskustelun alla oleva kehys, joka sallii muita hyödyllisiä asioita (kuten tiedostonsiirto, pelaaminen, valkotaulun käyttö jne.), mutta joudut etsimään kokouksesta kohta, joka toteuttaa yhden näistä (minulla ei ole kokemusta niistä).

Jos tarvitset esimerkiksi yhteystietoluetteloa, WebRTC ei tee sitä puolestasi.

#3
+7
World Engineer
2014-02-05 09:44:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jitsi on hyvä vaihtoehto. Se on ilmainen ja lisensoitu LGPL: n nojalla. Se on Java-pohjainen, joten se toimii Windowsissa, Linuxissa ja Macissa. Se tukee myös useita erilaisia ​​protokollia. Se tarjoaa sekä ääni- että videopuhelun salauksella.

Main program window video chat conference

Ei toimi KDE 5: ssä :-(.
#4
+6
unknownprotocol
2014-09-15 11:14:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tox

Viime aikoina kaikkien "NSA pudottaa räystään kaikkialle" -räiskinnän vuoksi törmäsin reddit- tai Ycombinator-viestiin, jossa mainittiin ilmainen, turvallinen, avoimen lähdekoodin vaihtoehto skypeen nimeltä Tox ​​( http://tox.im/). Verkkosivustollaan he sanovat, että "Tox on rakennettu" yksityisyys menee ensin "-ohjelmaan", joten tämä on hyvä. Se on myös avoimen lähdekoodin.

Päivitys: Asensin Toxin, asennus on melko sujuvaa, ja sitä on melko helppo käyttää. Ainoa haittapuoli on, että se on edelleen "alfalla", joten monet (jos sellaisia) kontakteistasi eivät ole toksiin, heidän on asennettava se. Sinulla on jaettuja Tox-tunnuksia kommunikoida varten, mutta se näyttää toimivan melko hyvin. Sillä on "hakkeri" -tuntuma tällä hetkellä, mutta niiden käyttö on todella helppoa. Voit lähettää pikaviestejä, soittaa tai videokeskustella muiden yhteyshenkilöiden kanssa. Heidän verkkosivustollaan on binääriä / asennusohjelmia Windowsille, OSX: lle ja Linux.

Koska se on avointa lähdekoodia - näet lähdekoodin osoitteessa https://github.com/irungentoo/ProjectTox-Core. Liity myös heidän IRC-kanavaansa saadaksesi lisätietoja info ircs: //irc.freenode.net/toxTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...