Kysymys:
GI: n ja Mercurialin käyttöliittymä Linuxissa (samanlainen kuin Atlassian SourceTree)
Renier
2014-02-05 14:21:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin sovellusta tai ohjelmistopakettia, joka on samanlainen kuin Atlassian SourceTree for Linux (Ubuntu). SourceTree on käyttöliittymä Gitille ja Mercurialille, joka on suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen.

Tiedän, että SourceTreeä ei aio siirtää pian Linuxiin, joten mitä vaihtoehtoja voin käyttää, että Onko toiminnot samanlaisia ​​kuin SourceTree?

SourceTree-tiedot:

Täysin toimiva DVCS

SourceTree yksinkertaistaa vuorovaikutusta Git- ja Hg-arkistot, joten voit keskittyä koodaukseen. Hallinnoi kaikkia isännöityjä tai paikallisia arkistoja SourceTreen yksinkertaisen käyttöliittymän kautta.

Täydellinen uusille tulokkaille

Yksinkertaista DVCS: tä tiimillesi. SourceTree voi tuoda kaikki vauhtiin Gitin ja Mercurialin avulla.

 • Sitoudu, työnnä, vedä ja yhdistä muutokset helposti yhdellä napin painalluksella
 • Järjestä repot intuitiivisen kirjanmerkki-ikkunan avulla
 • Visualisoi, miten työ muuttuu ajan myötä SourceTreen lokinäkymällä.

Tehokas tarpeeksi asiantuntijoille

Tee edistyneemmistä Git- ja Mercurial-kehittäjistä entistä tuottavampia. Tarkista lähtevät ja saapuvat muutosryhmät, kirjoita poiminta haarojen välillä, korjaustiedostojen käsittely, uudelleentase, piilotus, hyllyt ja paljon muuta.

Git-flow ja Hg-flow laatikosta ​​strong >

Käytä Git-flow ja Hg-flow helposti. Pidä arkistot puhtaampina ja kehityksesi tehokkaampana SourceTreen intuitiivisella käyttöliittymällä Gitin ja Hg: n 'haarautuneeseen' kehitysmalliin. Johdonmukainen kehitysprosessi, heti alusta.


Pahoittelen, jos olin epäselvä.

Tarvitsen tukea Gitille. Käytän myös Git-flow: ta kyllä ​​haluan helppokäyttöisen Sen on myös tuettava DVCS: ää. Loput ominaisuudesta, ts. Integrointi suosikkieditoriini, olisi bonus, mutta sitä ei vaadita.

Tarvitsen melko paljon työkalua, jolla voin sitoutua, työntää, luoda vetopyyntöjä, tarvitsen kyvyn uudelleenkäyttää, Git-flow on välttämätön, Yhdistä oksat ja minun on voitava kätkeä työni ...

Mitä SourceTree-ominaisuuksia käytät? Ei ole hyvä, jos joku suosittelee vaihtoehtoa, joka on hyvä joillekin ominaisuuksille, joita et käytä, mutta josta puuttuu sinulle kriittisiä ominaisuuksia. Tarvitsetko esimerkiksi tukea Gitille, Hg: lle tai molemmille? Luuletko, että haluat helppokäyttöisen käyttöliittymän, mitä työnkulkuja ja ominaisuuksia sen on tuettava? Pitäisikö sen integroida suosikkieditoriisi, suosikki diff -työkaluun, koontijärjestelmään, julkaisujärjestelmään jne.?
@Gilles Tarvitsen tukea Gitille. Käytän myös Git-flowa, pyydän anteeksi, jos olin epäselvä. Loput ominaisuudesta, ts. Integrointi suosikkieditoriini, olisi bonus, mutta sitä ei vaadita ...
Muokkaa kysymystäsi vastaamaan, että käytät gitiä (joten vain hg-työkalu ei auta sinua), ja selitä, mitä ominaisuuksia odotat git-flown lisäksi.
Kolme vastused:
#1
+10
jokerdino
2014-02-05 22:15:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän yleensä gitg. Se on GTK-asiakas git-arkistojen katseluun ja vuorovaikutukseen. Se on helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä, joka aloitettiin Gitx: n GNOME-korvikkeena.

gitg

Jotkut gitg: n ominaisuuksista:

 • Nopea yleiskatsaus lokihistoriastasi.
 • Napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella vaihtoehtoa haarojen, tunnisteiden ja kirsikan poimintakäskyjen luomiseen.
 • Muutokset on helppo asentaa ja poistaa vaiheista

Ja haittoja ...

 • Se ei tue Mercurialia (joka mielestäni ei ole sinulle sopiva sopimus).
 • Haaroja ei voida yhdistää
 • Ei integrointia git-flow: n kanssa, jonka tiedän.
 • Et voi työntää tai hakea muutoksia arkistosta. Voit silti hakea muutoksia ja edetä sieltä.
 • Ei tukea uudelleenkäynnistymiselle.
 • Haaroja ja tunnisteita ei voi nimetä uudelleen tai poistaa

En aio väittää, että se korvaa SourceTreen, koska se ei ole kovin voimakas.

#2
+7
Moshe Katz
2014-04-08 07:39:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen käyttänyt SmartGitiä. Se maksaa 80 USD , mutta on ilmainen ei-kaupalliseen käyttöön . Se on Java-pohjainen, joten sitä voidaan käyttää Windowsissa, Macissa ja Linuxissa. Kaikkien tyypillisten Git-ominaisuuksien tuen lisäksi se tukee Git-flowa ja integroitu valinnaisesti useisiin online-Git- ja Hg (Mercurial) -palvelupalveluihin, mukaan lukien Github ja Bitbucket.

#3
+1
JasonPlutext
2017-08-19 07:47:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän SmartGitistä ja GitKrakenista, koska molemmilla on "stage hunk" -ominaisuus (samanlainen kuin SourceTree), jonka avulla voit valita, mitkä muutokset tietyssä tiedostossa tehdään. Minusta tämä on todella hyödyllistä, kun olen työskennellyt eri korjausten / ominaisuuksien parissa samanaikaisesti yhdessä haarassa.

Katsoin GitKrakenia, ja se on melko hyvä, se on paras ja lähin SourceTree-git-asiakas, jonka olen löytänyt. ja se on myös kaunis.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...