Kysymys:
FTP-tiedostoeditori ja lataaja, joka on myös koodieditori?
Cilan
2014-02-05 06:08:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on verkkosivusto ja tarvitsen ilmaisen, alustojen välisen FTP-tiedostojen muokkausohjelman ja latausohjelman, joka on myös koodieditori, jota voin käyttää:

 1. Lähetä tiedostoja, kuten HTML / PHP / ASP FTP-palvelimelleni
 2. Muodosta yhteys FTP-palvelimelleni ladataksesi nämä tiedostot
 3. Pääset käsiksi kaikkiin verkkosivustollani jo oleviin tiedostoihin, voit muokata niitä ja korvata ne helposti FTP-palvelin

Pohjimmiltaan koodieditori, jolla on mahdollisuus FTP: hen.

Useimmat monialustaiset palvelimet (kuten Dreamweaver) maksavat rahaa . Monialustalla tarkoitan tuen suosituimmille käyttöjärjestelmille (Linux, Windows, OSX).

Muokkaa Vaikuttaa siltä, ​​että jotkut saattavat ajatella, että tämä on kaksoiskappale. Tämä kysymys kuitenkin puhuu PHP / JavaScript-editorista; tämän on kyettävä tukemaan koodin vihjailua tms. muissa tiedostoissa, kuten css ja html.

Wikipediassa on [tekstieditorien vertailu] (http://en.m.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_text_editors), ja monilla niistä on FTP-tuki (katso Protokollatuki-osio).
Kaksitoista vastused:
#1
+10
arjan
2014-02-05 07:10:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Notepad ++ voi tehdä tämän nppFTP-laajennuksella. Nyt tämä ei ole alustojen välinen, mutta mielestäni se ansaitsee maininnan täällä. (Ja ellei parempia ratkaisuja esiinny, voit jopa suorittaa sen Wine / CrossOver-sovelluksessa).

Kun muodostat yhteyden nppFTP: n kautta, saat tiedostoselaimen oikealla olevaan paneeliin, jossa voit avata tiedostoja suoraan puu, ja muutokset tallennetaan suoraan palvelimelle FTP / FTPS / SFTP: n kautta. Tarkempi kuvaus on täällä.

#2
+7
user111
2014-02-05 07:25:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sublime Text voi tehdä tämän kolmansien osapuolien laajennuksilla, kuten nämä:

 • FTPSync - vain FTP, aktiivisesti ylläpidetty, MIT-lisenssi.
 • Sublime SFTP - SFTP-tuki, aktiivisesti ylläpidetty, kaupallinen lisenssi, ilmaisella kokeiluversiolla ilman aikarajaa, mutta se pyytää sinua kaikilta - niin usein ostaa sen. Olen testannut sen itse ja se toimii täydellisesti.

Itse Sublime Text julkaistaan ​​kaupallisella lisenssillä ilmaisella kokeiluversiolla. Se pyytää sinua ostamaan sen niin usein, mutta voit vain sulkea ponnahdusikkunaa ja jatka sen käyttöä.

#3
+6
Enjabain
2014-02-06 00:59:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Netbeans tarjoaa erinomaisen FTP-toiminnon tallennus- tai suoritustoiminnoissa. Olen käyttänyt sitä PHP, HTML ja Javascript. Se ei tue ASP: tä koodin korostamiseen / täydentämiseen jne. Mutta minkä tahansa selkokielisen tekstin tulee ladata hyvin.

Valitse lataussivulta HTML5 / PHP-paketti, jos et ole kiinnostunut Java jne.

Kun luot PHP-projektin, voit määrittää "PHP-sovelluksen etäpalvelimelta" ja luo sitten FTP-yhteys kyseiseen palvelimeen. En ole varma, miten tämä tehdään puhtailla HTML5-projekteilla.

#4
+5
aman207
2014-02-05 06:26:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

FileZilla on hyvä FTP-tiedostoselain ja mahdollistaa perusmuokkauksen, kunhan ohjelmisto on asennettu oikein. Joten jos esimerkiksi haluat muokata index.html verkkosivustollasi, voit tehdä muokkauksia esimerkiksi Notepad ++: n kaltaisessa ohjelmassa, tallentaa sen ja ladata sen sitten takaisin verkkosivustollesi. Lisäksi sen alustojen välinen ja avoimen lähdekoodin.

Jos etsit online-työkalua, joka antaa sinulle saman kyvyn, voit käyttää Net2FTP: tä, jolla on kyky muokata joitain tekstitiedostoja (HTML, PHP jne.), sekä ladata tiedostoja.

Tämä tuntuu hyvältä ajatukselta, mutta nyt minun on löydettävä kokonaan uusi ilmainen alustojen välinen foorumi koodin muokkaamiseen; Haluan kaksi yhdessä, onko sille hyvä ohjelma? (Voit lisätä tämän toisena vastauksena;))
@TheWobbuffet Oikein, näen mitä sanoitte. Katson sitten.
Ainoa ongelma FileZillassa on, että se ei lataa tiedostojasi, joita olet muokannut ulkoisessa editorissa. Sinun täytyy vaihtaa FTP-editoriin, sanoa Kyllä ja muokattu tiedosto ladataan.
@AmitAgarwal Kyllä! Tämä asia on todella kauhistuttavaa. Se tuhoaa täysin FileZillan käyttökokemuksen. Tämän pienen asian takia muutin toiselle FTP-asiakkaalle (WinSCP ja Cyberduck). Lähetin useita viestejä Filezilla-foorumille tästä vuosia sitten, mutta se hylättiin aina "Pidämme aina vahvistusikkunan, koska se ei muuten ole turvallista": /
#5
+5
Gilles 'SO- stop being evil'
2014-02-05 08:23:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Emacs ( kotisivu) täyttää kaikki vaatimukset. Se on hyvä (tämä on subjektiivista, joten väitän vain, että se on hyvä; käytän sitä päivittäin). Se on ilmainen (se on yksi vapaiden ohjelmistojen liikkeen historiallisista kohokohdista). Se on monitasoinen (saatavana melkein missä tahansa Unix-versiossa - hanki se paketinhallinnasta tai uudemmista OSX-versioista, sekä Windowsista ja muutamasta muusta eksoottiset järjestelmät). Se on koodieditori (ja sitten jotkut). Se ymmärtää FTP: tä natiivisti.

Muita Emacsin etuja ovat, että se on hyvin dokumentoitu, tehokas ja laajennettavissa tonnin laajennuksilla.

Jos haluat avata etätiedoston, määritä isäntänimi ja protokolla, esim.

 /ftp:[email protected] / path / to / file 

Jos avaat hakemiston, Emacs näyttää sen tiedostoselaimen, jota kutsutaan nimellä Suunnattu.


Tästä huolimatta en suosittele tätä työnkulkua. Muokataanko koodia palvelimella? Ohhoh. Yksi virhe ja sivustosi on poissa käytöstä. Yksi virhe ja sivustosi on paahtoleipä - kirjoita väärä tiedosto tai väärä versio ja olet menettänyt.

Säästät itsellesi paljon ongelmia, jos käytät versionhallinta. Työskentele ja testaa sivustoasi paikallisesti. Kun sinulla on toimiva versio, määritä se ja asenna se palvelimelle. Näin sinulla on aina jäljellä toimivia versioita ja voit helposti palata vanhempaan versioon, jos otat virheen käyttöön.

Emacs on tietysti integroitu hyvin versionhallintaohjelmistoon.

#6
+4
Journeyman Geek
2014-02-06 20:10:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Cyberduck tekee tämän valitsemallasi editorilla - voit lisätä muokkaajia kohdasta "edit -> preferences", napsauttaa vain tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valita "edit with". valinta. Tämän avulla voit käyttää suosittua IDE- tai koodieditoria, kuten ylevää tekstiä verkkosivustosi tiedostoissa ikään kuin se olisi paikallisesti isännöity tiedosto (Kulissien takana se lataa, antaa sinun muokata ja ladata tiedoston, mutta se on hyvä tarpeeksi).

Cyberduck Demonstration

Animaatio on hieno kosketus :) +1 siihen
Tein sen ohjelmistolla nimeltä licecap - se on erittäin kätevä sellaisten asioiden esittämiseen.
Onko Linuxissa jotain sellaista?
Ei niin pitkälle kuin tiedän. Saattaa olla hyvä kysymys sivustolle!
@Journeyman Geek: Varmista, että lisäät linkkejä parhaan vastauksen laadun takaamiseksi. (Olen juuri lisännyt yhden sinulle)
#7
+3
DVK
2014-02-06 04:14:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ultraedit (ja sen IDE-supersetti, UltraEdit Studio) on erinomainen ohjelmointieditori; jolla on myös upea natiivitoiminto tiedostojen avaamiseen / tallentamiseen FTP-sivustoille.

esimerkkejä Linuxista ja esittely

Windows-esimerkit ja esittely:

Ultraedit FTP Open window

Huomaa, että kun avaat tiedoston FTP: ltä, Ctrl + S tallentaa suoraan FTP: hen.


Siinä on jopa FTP-sivustonhallinta joten sinun ei tarvitse kirjautua sisään joka kerta!

FTP Account Manager Window

#8
+3
Paul
2014-02-08 23:58:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CRiSP on monitasoinen muokkausohjelma (Mac / Windows / Linux), joka voi muokata tiedostoja etäsijainnista (mukaan lukien ftp / sftp-tuki). Se tallentaa tiedostot paikallisesti, jotta voit muokata normaalisti, ja tallennuksen yhteydessä on mahdollisuus ladata automaattisesti.

CRiSP sisältää melkein kaikki ohjelmoijaeditorin odottamat modernit ominaisuudet (syntaksikorostus, mallipohjan tuki, oletustuki useimmille kielille); se tukee usean ikkunan muokkausta (kolme tilaa - sisäisesti jaetut ikkunat, MDI: n kaltainen käyttöliittymä tai useita ylätason kehyksiä).

Se on nopea ja pieni; se sisältää C-tyyppisen makrokielen, jolla on täysi pääsy käyttöliittymän ominaisuuksiin. Se sisältää tiedostojen erottelun sekä CSV-tiedostojen katselun.

Se on kaupallinen ohjelmisto, mutta ilmaisia ​​arviointeja on saatavilla, ja jos ihmiset mainitsevat StackExchangen, olen varma, että voimme järjestää ilmaiset kopiot ihmisten käyttöön.

#9
+2
Franck Dernoncourt
2014-07-10 23:41:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää Eclipse:

 • ilmaista ja avointa lähdekoodia
 • FTP-tuki (myös SFTP) ( lähetä FTP: lle tiedostojen tallennuksessa)
 • Windows, Mac OS ja Linux
 • HTML / PHP / ASP (ja valtava määrä muita kieliä)
#10
+1
GEOFBOT
2014-02-10 06:08:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole käyttänyt sitä paljon aikaisemmin, mutta mielestäni Bluefish tukee FTP: tä.

Bluefish tukee monia eri kieliä, mukaan lukien verkko liittyvät (JS, HTML, CSS, PHP, ASP jne.) Siinä on kaikki ominaisuudet, joita odotat hyvässä GUI-editorissa (lähdekorostus jne.), mutta silti kevyt. Siinä on myös FTP-toiminnallisuus. Edellä olevassa linkitetyssä video-opetusohjelmassa kertoja esittelee tarvitsemasi ominaisuudet:

 1. Bluefish voi muodostaa yhteyden FTP-palvelimeen, muokata tiedostoja ja ladata uuden version
 2. Bluefish voi lataa myös tiedostoja, kuten kuvia, tekstiä ja mitä ei, jos vedät tiedostot Bluefishin tiedostoruutuun
#11
  0
Huey
2015-10-04 10:34:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Zed

Se on alustojen välinen sovellus (OSX, Windows, Linux ja Chrome OS). IMO: n paras ominaisuus sillä on kyky muokata natiivisti SFTP-palvelimella.

Zed on täysin offline-yhteensopiva, avoin lähdekoodi, näppäimistökeskeinen, teksti- ja koodieditori tehokäyttäjille. Voit muokata Zediä paikallisten tiedostojen sekä etätiedostojen muokkaamiseen missä tahansa palvelimessa. Zedillä on kaikki ominaisuudet, joita odotat valmiilta koodieditorilta.

screen
(lähde: zedapp.org)

 • syntaksikorostus monille ohjelmointikielille (esim. C, Clojure, CoffeeScript, C #, CSS, Dart, Erlang, Go, Haml, Haskell, HTML, ini tiedostot, Java, JavaScript, JSON, LogiQL, Lua, Markdown, Nix, PHP, Plist, Protobufs, Python, Ruby, Shell, XML)
 • Koodin täydennys: symbolit, katkelmat ja ominaisuuden / menetelmän viimeistely.
 • Sisäänrakennettu nukkaus joillekin kielille inline-merkinnöillä (JavaScript, CoffeeScript, JSON, Lua, CSS)
 • Useita kohdistimia
 • Jaetun näkymän muokkaus
 • Teemat: Vaaleat ja tummat teemat kättelyssä, ja voit helposti kehittää omasi CSS: n avulla.

Voit muokata suorana SFTP-palvelimella:

 1. Kirjaudu SSH: n kautta
 2. Suorita curl http://get.zedapp.org | bash ladataksesi mukana tulevan palvelinpuolen ohjelman. ( zedrem.exe )
 3. ./zedrem
 4. Liitä annettu URL-osoite Zediin ja aloita muokkaamista livenä
#12
-1
Gallaecio
2014-02-06 05:01:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dolphin -tiedostonhallinta tarjoaa avoimen pääsyn FTP-palvelimiin. Kirjoitat yksinkertaisesti "fish: //" (suojaamaton FTP) tai "sftp: //" (SSH / FTP), jota seuraa polku palvelimellesi, ja voit navigoida sisällössä samalla tavalla kuin navigoit paikallisessa tiedostojärjestelmässäsi. Se on sama myös tiedostojen muokkauksessa.

Voit käyttää esimerkiksi Dolphinia palvelimen käyttämiseen ja muokata sitten FTP-palvelimen tiedostoja haluamallasi editorilla. Aina kun tallennat nämä tiedostot, taustalla oleva KDE-tekniikka (KIO) huolehtii näiden tiedostojen korvaamisesta FTP-palvelimessa.

Ei tarvita erityistä muokkausohjelmaa. Käytä mitä pidät eniten.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...