Kysymys:
WYSIWYG HTML-editori Linuxille
Ranveer
2014-02-05 14:05:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen äskettäin siirtynyt Windowsista Ubuntuun, ja yksi puuttuvista ohjelmistoista on Adobe Dreamweaver. Viini ei anna niin hyvää kokemusta.

Mikä WYSIWYG (mitä näet, mitä saat) -editori sopii Ubuntulle (tai muulle Linux-jakelulle yleensä)?

Git-integraatio olisi bonus.

Onko sinulla Dreamweaverilta erityisvaatimuksia, joita tarvitset?
Ei mitään sellaisenaan. Tarvitsen vain hyvän WYSIWYG-editorin, jossa on mahdollisimman monia ominaisuuksia.
Tietääkö kukaan, toimiiko Dreamweaver viinin parissa?
FYI, Wikipedialla on sivuja, joissa on [A] [luettelo WYSIWYG HTML -muokkausohjelmista] (https://fi.wikipedia.org/wiki/List_of_HTML_editors#WYSIWYG_editors) ja [B] [HTML-editorien vertailu] (https: // fi.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_HTML_editors).
Toinen hyvä paikka etsiä on https://en.m.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_HTML_editors
Viisi vastused:
#1
+15
Izzy
2014-02-05 21:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

KompoZer -kuvakaappaukset näyttävät sen todellisena WYSIWYG-editorina, ja se on saatavana Linuxille, OS X: lle ja Windowsille:

KompoZer Kuvakaappaus (lähde: KompoZer-kotisivu; napsauta saadaksesi täysikokoisen)

KompoZer on täydellinen web-kirjoitusjärjestelmä, joka yhdistää verkkotiedoston hallinta ja helppokäyttöinen WYSIWYG-verkkosivujen muokkaus.
KompoZer on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi, joten se on ihanteellinen muille kuin teknisille tietokoneen käyttäjille, jotka haluavat luoda houkuttelevan, ammattimaisen näköisen verkkosivuston tarvitsematta tietää HTML- tai verkkokoodaus.

Asenna KompoZer Ubuntu 12.10: een ja uudempiin noudattamalla näitä ohjeita.

Onko sinulla kokemusta KompoZerista?
Ei; Olen yleensä muokata koodia "pelkkää tekstieditoria".
yksi asia sanoa, KompoZer on kuollut (viimeinen vakaa versio oli 2007, kehittäjäversio 2010), mutta en tiedä parempaa
#2
+12
DejanLekic
2014-11-04 23:16:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitys (20170929): Käytän viime vuoden ajan upeaa Pinegrow ( https://pinegrow.com) IDE: tä ja suosittelen sitä sydämestäni. Muutama vuosi sitten antamassani vastauksessa mainitsemani BlueGriffon on vanhentunut ja kaukana Pinegrow'n kehityksestä.

Suosittelen BlueGriffonia. Se on ILMAINEN, monipuolinen, toimii kaikilla tärkeimmillä alustoilla ja sillä on monia hyviä lisäosia, joista osa on kaupallisia. Minulla on (kaupallinen) CSS-laajennus, ja olen siitä erittäin tyytyväinen. Olen käyttänyt KompoZeria ennen kuin löysin BlueGriffonin. Uskon nöyrästi, että Amaya ei voi kilpailla näiden kahden kanssa.

Hyvä vaihtoehto on Eclipse, jossa on jokin WYSIWYG-laajennus, kuten esimerkiksi "JavaServer Faces (JSF) Tools Project", joka on osa "Eclipse Webtools".

BlueGriffon UI

Valitettavasti BlueGriffon ei ole vakaa: Heti kun napsautan joitain ohjauspalkin osia hiirellä, se esiintyy segmentointivirheellä.
Valitettavasti Blue Griffon ei ole avointa lähdekoodia eikä se ole ilmainen. Voi, voidaan ladata suoritettava tiedosto ja lähde on käytettävissä. Mutta se on hyödynnetty mitään hyödyllisiä toimintoja. Ohjelman toimimiseksi on ostettava suljetun lähdekoodin laajennuksia. Lisäksi näyttää siltä, ​​että hän on hylännyt 32-bittiset Ubuntun käyttäjät. Minulla on liiketoiminnallisia syitä pitää yritykseni 12.04LTS: ssä niin kauan kuin mahdollista, joten olemme kylmässä. Lopuksi, Mozillan luopuminen XUL-sovellusliittymästä tarkoittaa, että tämä ohjelma samoin kuin kaikki muut, jotka käyttävät XUL-sovellusliittymää, kuolevat. Ei tuote, johon tuhlata aikaa
Minun piti tehdä nopea ja likainen html-sivun muokkaus, ja BlueGriffon-sivustolta lataamani binääri toimi minulle (Debian jessie). Se ei kuitenkaan ole käytettävissä Debianissa / Ubuntussa, vaikka Arch-luettelo on osoitteessa https://www.archlinux.org/packages/community/x86_64/bluegriffon/. Valitettavasti Debianissa ei näytä olevan elinkelpoisia vaihtoehtoja. Ainakin en löytänyt mitään.
Pidän todella paljon Bluegriffonista, mutta olen ylläpitänyt SSI-sivuilla (shtml-tiedostoilla) rakennettua sivustoa, eikä työkalu yksinkertaisesti pysty lataamaan sivuja.
Pinegrow ei ole avointa lähdekoodia tai ilmainen. Ilmainen kokeilu on vain 7 päivää.
Kukaan ei pyytänyt nimenomaan avointa lähdekoodia tai ilmaista editoria ... Lue kiitos OP.
#3
+7
bhaskarc
2015-08-07 00:04:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Update

Tämä vastaus ei ole enää kelvollinen. Kuten @Dorian kommentoi, tätä ei voida enää käyttää normaaliin verkkokehitykseen.

Google Web Designer on WYSIWYG html -editori ja paljon muuta. enter image description here

Suunnittelu on tällä hetkellä beetaversiossa ja se on saatavana seuraaville Linux-jakeluille:

  • Ubuntu
  • Debian
  • OpenSuSE
  • Fedora

Tässä on virallinen latauslinkki

Google Web Designerin nykyinen versio on tarkoitettu vain mainosten luomiseen verkkosivustolla. Se ei ole koko sivuston luominen.
@Dorian - Kyllä, olet oikeassa. Ne ovat muuttuneet beeta-julkaisun jälkeen. Päivitin vastauksen
Google Chrome Webdesigner voi toimia vain HTML-sivujen kanssa, jotka luodaan myös sovelluksen kanssa. Et voi muokata mitään HTML-asiakirjaa.
Näyttää siltä, ​​että se on määritetty muokkaamaan mainoksia.
#4
+6
MadTux
2014-02-06 00:43:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Amaya on W3C: n virallinen WYSIWYG-verkkoeditori. Se on avoimen lähdekoodin ja kuvakaappausten perusteella tarpeeksi muokattava. Joka tapauksessa se tukee myös OSX: ää ja Windowsia.

Amaya UI

Kotisivulla se kuvataan seuraavasti:

Amaya on Web-editori, työkalu, jota käytetään luomaan ja päivittämään asiakirjoja suoraan verkossa. Selausominaisuudet on integroitu saumattomasti muokkaus- ja etäkäyttöominaisuuksiin yhtenäisessä ympäristössä. Tämä noudattaa alkuperäistä visiota verkosta yhteistyön tilana eikä vain yksisuuntaisena julkaisuvälineenä.

Yritin vain asentaa sen Debian 7.9: ään (wheezy) turhaan (riippumattomuus vanhempaan ssl-kirjastoon). Lähteestä rakentaminen epäonnistuu myös (OpenGL: ää ei voida tunnistaa määrityksen avulla). Näyttää siltä, ​​että se on melko ylläpitämätön.
@a1an En ole oikeastaan ​​käyttänyt sitä, joten en todellakaan tiedä. Ollakseni rehellinen, käytän todennäköisesti vain Kompozeria, jos olisin sinä: P
Se sanoo, että se tukee vain HTML4: ää. Se ei ole aivan vanha. Kiitos, voi silti olla hyvä joissakin asioissa.
#5
  0
Elliptical view
2020-06-29 05:07:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

LibreOffice-kirjoittaja (LO Writer) voi viedä osan vapaudesta. Se voi tai ei täytä tarpeitasi. Se ei ole unelmakudoja, mutta se voi tuottaa html: n.

Se voi esimerkiksi muokata GNU Info html -sivuja, jotta voin lisätä omia muistiinpanojani ja kommenttejani tai korostuksiani näille sivuille. kun luin niitä.

Kiinnitä huomiota kappaletyyleihin, koska sinun on todennäköisesti muotoiltava sivu uudelleen käyttämällä LibreOffice-tyyliasetuksia (he kutsuvat sitä nimellä "Muotoilu"). Muotoilet erilaisia ​​tyylejä.

enter image description here

(Mitä tein täällä, selasin juuri Internet-sivulle ja tallensin sen sitten * .html-tiedosto ja avasi sen sitten LibreOffice-sovelluksessa.)

VINKKI: Kytke navigaattori päälle (Valikko | Näytä | Navigator tai F5), jotta voit siirtyä sivuilla ympäriinsä käyttämällä sisäisiä linkkejä ja ankkureita, mukaan lukien varmuuskopio. edellisiin ankkureihin.

screen shot

V6-käyttöopas pdf-muodossa

Paras paikka LO-apu on osoitteessa ask.libreoffice.org.

Jos et ole vielä asentanut LibreOffice-ohjelmaa, siirry lähdekoodiin taulukoille ja tietokannalle myös käyttöliittymät.


Muista, että moderni html5, jossa on css ja javascript, on loppujen lopuksi hyvin monimutkainen asia. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi suurin osa html-toimittajista tulee hintaan. Minun neuvoni on aloittaa yksinkertaisella tavalla ja työskennellä monimutkaisempien asioiden parissa.


(BTW, minäkin olen siirtynyt Windowsista GNU / Linuxiin, ja olen iloinen minun siirtoni, mutta se on ollut haaste joillekin asioille ja jyrkkä oppimiskäyrä toisten kanssa, mutta todella hieno shell-komentosarjojen ja monipuolisuuden kannalta!

Olen käyttänyt myös parempia editoreja Windowsissa sekä html, teksti että CAD, joita kaipaan kaipaamani. Tänään pidän kaksoiskäynnistysjärjestelmää, jotta voin tutustua joihinkin vanhoihin työkaluihin siirtyessäni.

Vähitellen olen oppinut työskentelemään sen kanssa, mikä antaa, ja yrittämään parantaa sitä, mikä tarvitsee rakkautta. Olen huomannut, että monet hienot asiat toimivat Linuxilla. On ilo kuulla, että muutkin vaihtavat.)Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...