Kysymys:
Musiikin sävellysohjelmisto, joka tarjoaa laadukkaan sointujen toiston
Shevliaskovic
2014-02-05 04:31:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kirjoitan usein sointuja ja haluaisin kuunnella niitä. Valitettavasti minulla ei ole pianoa, ja kitara ei ole paras vaihtoehto.

Onko mitään ohjelmistoa, joka auttaa minua kuuntelemaan sointuja laadukkaasti? Hyvällä laadulla tarkoitan, että voin kertoa eroja sointujen välillä.

Minulla on tällä hetkellä Guitar Pro, mutta ääni on melko keskinkertainen

Alusta: Windows

Jos kysymyksesi on kohdistettu [VST-instrumentteihin] (http://fi.wikipedia.org/wiki/Virtual_Studio_Technology), neuvot voivat riippua instrumentista, jonka haluat syntetisoida.
Tarvitsen tällä hetkellä selkeää pianon ääntä, joten voin kuunnella sointuprosesseja
Kuinka kirjoitat sointusi tarkalleen? Ovatko ne kitaran sointutaulukossa vai normaalilla nuottipaperilla?
Kolme vastused:
#1
+6
ProgramFOX
2014-02-07 22:46:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En tiedä onko juuri mitä etsit, mutta pidän NoteWorthy Composerista. Sen hinta on 49 USD, mutta käytettävissä on ilmainen polku. Reitin käytölle ei ole aikarajaa, mutta et voi tallentaa mitään polulle.

Tässä on kuvakaappaus:
NoteWorthy Composer

#2
+2
Rafael Winterhalter
2014-02-05 06:18:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeilin tähän erilaisia ​​työkaluja, ja ensimmäinen valintani on aina ollut Guitar Pro säveltämiseen puhtailla sointuilla. Olet kuitenkin oikeassa äänenlaadussa. Kaikista muista kokeilemistani työkaluista GarageBand voittaa kokemukseni mukaan melkein kaiken äänenlaadun suhteen. GarageBand on tietysti aivan erilainen työkalu kuin Guitar Pro, mutta mikään säveltötyökalu ei pyri realistiseen ääniin, koska kappaleen realistinen tulkinta vaatii muutakin kuin "vain" johdot, mutta se tarvitsee tietoa kappaleen ilmapiiristä. GarageBand tarjoaa tällaista hienosäätöä, ja vaikka se onkin paljon monimutkaisempi työkalu, se tarjoaa etsimäsi.

Alareunassa se tulee vain valitsemallesi Apple-käyttöjärjestelmälle.

#3
+1
LiberalArtist
2014-06-24 21:29:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

tl; dr: Tutustu Finale Notepad

Olen klassisen musiikin säveltäjä, ja kuulostaa siltä, ​​että katsot enemmän pop-ish-asioita, joten ota neuvoa tuon huomautuksen kanssa.

Suuri jako ohjelmistojen säveltämisessä on Sibeliuksen (joka mielestäni on ylivoimaisesti parempi ohjelmisto) ja Finale (jolla on ilmainen versio), joten suosittelen sinulle sitä. Molemmat ovat kalliita, mutta jos olet tosissasi säveltämisessä / järjestämisessä, suosittelen säästämään yhden niistä täysversiolle (molemmilla on opiskelija-alennuksia).

Siellä on myös erittäin tehokas avoimen lähdekoodin notaatio-ohjelma, LilyPond, mutta en suosittele sitä, jos olet enimmäkseen kiinnostunut sointujen kuulemisesta: se käyttää tekstipohjaista käyttöliittymää (eli ei GUI: ta), jolla on jyrkkä oppimiskäyrä, ja se vain luo MIDI-tiedoston, joten toiston laatu riippuu järjestelmästäsi.

Viimeiseksi, Steinberg: llä on vielä nimeämätön ohjelma, jota entinen Sibeliuksen tiimi (heidät kaatettiin, kun Avid osti ohjelman). Rahallani lyön vetoa siitä, että kun se julkaistaan, se puhaltaa nykyisen sävellysohjelmiston sukupolven vedestä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...