Kysymys:
Android-sovellus, joka lukee avoimen katukartan tietoja, mutta jota voidaan käyttää GPS: nä tai reittiohjeisiin
Enjabain
2014-02-05 04:53:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan käyttää Open Street Map -tietoja, mutta Open Street Map -sivustolla ei ole näitä ominaisuuksia. Tarvittavat pääominaisuudet ovat ajo-ohjeet ja GPS-navigointi vuorotellen.

Katso myös [Offline-karttaselain Androidissa offline-haulla] (http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/82/offline-map-browser-on-android-with-offline-search) (jolla on erilainen joukko vaatimukset)
Mitkä ominaisuudet puuttuvat OSM-verkkosivustolta? En näe mitään kysymyksestäsi, jota OSMAnd ei tarjoa.
@Gilles Ehkä olen väärässä. Mutta onko olemassa tapa etsiä sijaintia ja sanoa, kerro kuinka pääsen täältä OSM: n verkkosivustolta?
Ei itse sivustossa http://openstreetmap.org/, mutta OSM: llä (tietokanta) on kaikki tarvittavat tiedot, ja on olemassa sekä offline- että online-sovelluksia, jotka tarjoavat navigointia. Esimerkiksi OsmAnd Androidilla (joka toimii hyvin offline-tilassa) tai http://www.yournavigation.org/, jos haluat web-sovelluksen.
"Täällä" toimii hämmästyttävän hyvin. Ja se on ilmaista.
Kaksi vastused:
#1
+8
Gilles 'SO- stop being evil'
2014-02-05 05:04:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OsmAnd voi toimia verkossa tai offline-tilassa (esiladattu) OpenStreetMap-datan kanssa. Se tarjoaa offline-haun ja ajo-ohjeet (jalankulkija, pyöräily ja ajo). Se voi antaa ääniopastusta.

Perussovellus on ilmainen (ilmaiseksi eikä mainoksia). On maksullinen versio, jonka avulla voit ladata enemmän offline-karttoja.

#2
+7
Izzy
2014-02-05 13:19:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Locus Maps voi tehdä tämän ja paljon muuta. Erittäin hyödyllinen bonusominaisuus on se, että se voi tuoda kokonaisia ​​ .kmz -tiedostoja (mukaan lukien kuvat ja kaikki) offline-käyttöön, joten voit tehdä oman matkaoppaasi (käytti sitä tällä tavalla pari kertaa). Jos lasket reittisi eteenpäin (esim. Hotellissa ollessasi edelleen WiFi-tilassa), navigoinnin tulisi toimia myös offline-tilassa.

Locus Maps tukee joukkoa karttalähteitä, ei vain OSM: ää. , mutta myös vektorikarttoja ja muuta. Lisää lähteitä tuodaan lisäosan kautta ( Map Tweak).

On hyvä, kun on kyse yksityisyydestä, sillä oletusarvoisesti se ei käytä melkein mitään yksityisiä tietoja (yhteystietojen käyttö on sallittava kontaktilaajennuksen kautta), ja siinä on jopa esimerkiksi AR-lisäosaa ( lisätietoja).

Mikä on AR-lisäosa?
[Lisätyn todellisuuden] lisäosa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Augmented_reality). Lyhyesti sanottuna AR käyttää lähinnä kamerasi kuvaa ympäristöstäsi ja rikastaa sitä lisätietolla. * Locus Maps * tarkoittaa, että näet ympäristösi kameran kautta, ja KP: t merkitään, jos sellaisia ​​on "näkyvällä alueella" (esim. "Mikä siellä mielenkiintoista on?").


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...