Kysymys:
Vim-laajennus Java HTML / CSS / Javascriptille
Johnride
2014-02-05 04:24:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän toistamiseen Vimin sisäänrakennettua SyntaxCompletea.

Aloitin JavaEE-projektini Vimissä Antin kanssa ja jatkoin tätä muutaman viikon ajan, mutta Eclipse-toiminnoista puuttui liikaa joten luopuin Java-osasta, mutta käytän sitä edelleen muilla kielillä, joita projektini vaatii.

En etsi laajennusta, joka tarjoaa katkelmia, mutta haluaisin, että toiminnot ja muuttujat ennustetaan älykkäästi.

Yritin JavaComplete -ohjelmaa, mutta se ei toiminut. En todellakaan pidä ajatuksesta käynnistää koko Eclipse-moottori Vimin takana, kuten Eclim tekee, mutta jos se todella kannattaa, voisin kokeilla sitä.

Muille kielille , nämä asetukset vimrc: ssäni ovat melkein riittäviä, mutta Javascriptille:

  set nuset autoindentset nocompatibleset vbsyntax onset omnifunc = syntaxcomplete # Täydellinen tiedostotyyppilaajennuksen sisennys  

Tässä on täydellinen vimrc, jos sinulla on ehdotuksia.

üks vastaus:
elias
2014-02-05 20:04:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen jo vuosia sitten luopunut vim: n käytöstä Java-web-kehityksessä, koska se tarvitsee todella paljon työkalutukea (Intellij IDEA on erittäin mukava). Minulla on ollut enemmän menestystä vimin avulla Grails-sovellusten kehittämisessä, mutta minusta tuntuu, että Java: lle haluan todella vahvoja korjaustyökaluja.

Tästä huolimatta, jos todella vaadit vimin käyttöä, tässä on joitain laajennuksia, jotka voi auttaa sinua:

  • syntastic - koodivihjeiden tuki Java-, JS-, XML- ja muille
  • html5.vim - parannettu HTML5-tuki
  • vim-javascript - parannettu JavaScript-tuki
  • emmet-vim - alias Zen-koodaus, nopeuttaa HTML-sisällön luominen
  • surround.vim - kätevä laajennus useiden ympäröivien merkkien tyyppien (esim. Lainausmerkit, suluissa, suluissa, HTML-tunnisteissa jne.) Käsittelemiseksi

Huomaa, että nämä laajennukset ovat todennäköisesti hyödyllisiä missä tahansa verkkokehitysskenaariossa, mutta yksikään niistä ei ole oikeastaan ​​erityinen Java-ympäristöille.

Kiitos, kokeilen joitain niistä juuri nyt. vim-javascript näyttää hyvältä. En hyväksy juuri nyt, koska haluaisin lisää ehdotuksia. Ja mitä syntikkaan liittyy, en ole asentanut sitä vielä, mutta edellyttääkö se kokoonpanoa saadaksesi sen toimimaan vai onko kaikki toimiva alusta?
@Johnride Joillakin kielillä se toimii heti laatikosta. Muille saatat joutua asentamaan kolmannen osapuolen työkalun (katso [UKK] (https://github.com/scrooloose/syntastic#faq).


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...