Kysymys:
Videoeditori Windowsille, joka voi lisätä kuvia tai ääntä mielivaltaisiin kohtiin
Doorknob
2014-02-05 06:51:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos yritän muokata suhteellisen yksinkertaisia ​​videoita, mikä on hyvä editori, jolla nämä ominaisuudet ovat käytettävissä Windowsissa?

 • videoleikkeiden leikkaaminen, yhden videoleikkeen toisto toisensa jälkeen (perustoiminnot , ei vaadita, mutta olisi mukavaa)
 • kyky lisätä kuvia tai ääntä mielivaltaisiin pisteisiin jo olemassa olevan leikkeen päälle, kuten peittokuva (vaaditaan; tämä on kysymys)
  • myös videoiden peittäminen olisi mukavaa
 • esikatsella videota ennen sen viemistä (mahdollisuus toistaa / keskeyttää videota paikkojen löytämiseksi) lisätä asioita)
 • mieluiten ilmainen (tämä on jonkin verran tärkeää, edullisetkin ovat kunnossa) ja suhteellisen helppokäyttöinen (vähemmän tärkeä)
 • mitään erityistä koodekkia ei tarvita
Aiheeseen liittyvä kysymys: "Video Editor, joka voi tuoda Photoshop PSD -tiedostoja ja peittää ne videolle läpinäkyvällä kanavalla?" https://video.stackexchange.com/q/32115/32046
Yhdeksän vastused:
#1
+12
iKlsR
2014-03-06 00:45:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Blenderissä (ilmainen) on tehokas sisäänrakennettu videonmuokkausohjelma, jonka käyttö on melko yksinkertaista. Ladaat sisältöä nauhoina ja voit sitten säätää niitä aikajanalla, sillä on reaaliaikainen esikatseluikkuna ja sillä on myös vaikutuksia, jotka voit peittää videollesi. Miinus muutama minuutti, jonka kuluttaminen vie sisään ja sisälle, se suorittaa kaiken mitä pyydät.

Blender UI

Tässä on nopea video-opetusohjelma vauhtia ja muita kysymyksiä varten voit seurata asiaankuuluvaa pinonvaihtosivustoa.

Blender on digitaalisen sisällön emacs.
Onko se ammattilainen vai huijaus?
@Bernhard Ehdottomasti [ammattilainen] (http://shayelk.in/why-i-use-emacs/), _ "Jokainen Emacs-veteraani kertoi sinulle, että Emacs ei ole toimittaja, mutta järjestelmä, joka pystyy käsittelemään tekstipuskureita ja Windows ja aja LISP-koodi näiden manipuloimiseksi. Siksi se voi tehdä kaiken, ja voit käytännössä asua Emacsissa, kuten jotkut tekevät, käyttämällä alleviivattua käyttöjärjestelmää vain käynnistykseen. "_ Käytän Blenderiä videoiden muokkaamiseen, kuvien katselemiseen edes katsella elokuvia, se on voimanpesä.
#2
+11
Flyk
2014-02-08 00:36:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen suositellut Virtual Dub -palvelua toiseen kysymykseen ja pyytänyt työkalua elokuvien tehokkaaseen leikkaamiseen. Virtual Dub täyttää kaikki määritetyt vaatimukset, mutta miten se käsittelee kuvia, on hieman ... erilainen.

Virtual Dub tarjoaa vaivattomasti seuraavat toiminnot:

 • videoleikkeiden leikkaaminen
 • useiden leikkeiden yhdistäminen
 • videon esikatselu ennen sen viemistä
 • ja se on ilmainen

Sen avulla voit tuoda kuvia samoin, se on kuitenkin ensisijaisesti videonmuokkaustyökalu, ja se käsittelee kehyksiä (joista on kuitenkin paljon kehyksiä sekunnissa, joissa renderoit, oletusarvoisesti 25). Jos haluat tuoda kuvia otsikkonäytöille tai mielivaltaisiin kohtiin toiston aikana, sinun on tehtävä seuraava:

 • lisää kuva
 • selaa kuvan sisältävään kehykseen
 • kopioi kehys ja liitä se niin monta kertaa kuin tarvitset (esimerkiksi 25 kuvaa yhden sekunnin ajan nopeudella 25 kuvaa sekunnissa).

Häivyttää minkä tahansa kuvan välillä / otsikkokortti on tarkoitettu videolle, sinun on käytettävä laajennuksia.

Vau! Muistan, että käytin tätä melkein 10 vuotta sitten DVD-levyjen kopioimiseen. En edes tajunnut, että se oli edelleen lähellä. Hyvä soitto!
#3
+11
Ben Miller - Remember Monica
2014-02-27 04:20:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pidän Vegasin videotoimittajaperheestä (aiemmin Sonylta, nyt MAGIXin omistuksessa). Minulla on eniten kokemusta heidän korkealaatuisemmasta videonmuokkausohjelmastaan ​​ Vegas Pro, mutta he tarjoavat myös kuluttajille tarkoitetun videonmuokkausohjelman nimeltä Vegas Movie Studio, joka toimii täsmälleen samalla tavalla kuten Vegas Pro, mutta vähemmän ominaisuuksia ja paljon paremman hinnan.

Vegas Movie Studio on moniraitavideoeditori, jonka pitäisi tehdä kaikki haluamasi. Minusta on erittäin helppokäyttöinen. Kaikilla videonmuokkausohjelmilla on oppimiskäyrä, mutta mielestäni se on paljon intuitiivisempi kuin Virtual Dub tai mikä tahansa muu videoeditori, jota olen kokeillut. Se on paljon tehokkaampi kuin Windows Movie Maker.

Movie Studio screenshot Moniraitamuodossa voit laittaa ensisijaisen videosi yhdelle raidalle ja sitten laittaa muita videoleikkeitä tai yksittäiskuvia muita kappaleita ja haalistuvat edestakaisin niiden välillä. Jos sinulla on vielä läpinäkyviä kuvia tai videoleikkeitä, joissa on chromakey (vihreä näyttö), voit näyttää useamman kuin yhden raidan kerrallaan. Voit panoroida ja zoomata videoraitaa siten, että se vie vain osan näytöstä, ja sen takana näkyy toinen videorata. Tai voit valita eri siirtymistä vaihtaaksesi kappaleiden välillä edestakaisin. Jopa halvimmalla versiolla projektissasi voi olla 10 videoraitaa ja 10 ääniraitaa, joten sinulla on paljon joustavuutta.

Vegasilla on myös demoversiot kaikista tuotteista, joten voit kokeile sitä ennen ostamista. Uskon, että demoversiot ovat rajoitettuja 30 päivään, enkä tiedä, lisääkö ne vesileiman tulokseen vai ei.

En tiedä mikä on videoidesi loppukäyttö, mutta Jos aiot tehdä DVD-levyjä, suosittelen käyttämään hieman enemmän ja valitsemaan Vegas Movie Studio Platinumin, joka sisältää DVD Architect Studion, erittäin mukavan DVD-kirjoitusohjelman.

Vaatimuksesi:

 • Videoleikkeiden leikkaaminen ja siirtyminen on helppoa.
 • Voit lisätä videoleikkeitä, valokuvia ja äänileikkeitä mihin tahansa haluamaasi aikajanaan.
 • Pikaesikatseluikkuna näyttää muutokset välittömästi tarvitsematta tehdä koko videota ensin.
 • Ei ilmainen. Movie Studio -luettelot hintaan 50 USD ja Movie Studio Platinum -listat 80 dollaria (molemmat saatavana halvemmalla verkossa), ja kumpikin tekee kaiken luettelossasi. Jos tarvitset lisää ominaisuuksia, on olemassa muita versioita. Tässä on vertailukaavio kaikista Vegas Movie Studio -videonmuokkaustuotteista.
 • Tukee laajaa valikoimaa formaatteja ja koodekkeja. Katso Movie Studion tukemat muodot täällä.
#4
+7
Seth
2014-02-08 02:12:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että Windows Movie Maker pystyy suorittamaan haluamasi.

Se voi:

 • leikata leikkeitä.

 • Lisää siirtymiä ja visuaalisia tehosteita.

 • Yhdistä leikkeet.

 • Tarjoaa hyvän esikatseluominaisuuden

 • Helppo ladata pilvipalveluihin, kuten YouTube, Facebook ja SkyDrive.

 • Lisää ...

Valitettavasti en ole vielä keksinyt kuinka lisätä leikkeitä muiden leikkeiden päälle (ts. peittokuvat ), joten se on yksi vaatimus, jota se ei täytä.

Windows Movie Maker UI with a video loaded

#5
+4
Jeroen
2014-03-02 04:12:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vastasin juuri kysymykseen ruudun tallennuksessa, selasin tämän sivuston loppuosaa ja löysin tämän kysymyksen. Vaikka luulen, että sitä ei ole tarkoitettu videon muokkaamiseen (mieluummin Sony Vegasiin, mutta se ei ole ilmaista), ActivePresenterin pitäisi myös pystyä täyttämään suurin osa vaatimuksista.

Ensin kuitenkin: miten aloittaa. Normaalisti ActivePresenterissa saat videon projektiin tallentamalla näyttöä, mutta voit ilmeisesti lisätä vain tyhjän dian tyhjään projektiin ja vetää videotiedoston sinne. Testasi sen ja toimii hienosti.

Vaatimusten mukaisesti:

videoleikkeiden leikkaaminen, yhden videoleikkeen toisto toisensa jälkeen
kyky myös videon peittäminen olisi mukavaa
esikatsella videota ennen sen viemistä
Tässä on kuvakaappaus perusasioista:

ActivePresenter layer editing

Siellä on tyypilliset "Toista" ja "Pysäytä" painikkeet. Niiden lyöminen tuo esiin lopputuloksen.

Nuolet osoittavat Leikkaa-, Kopioi-, Poista- ja Rajaa alueelle vaihtoehtoja.

Toisen videotiedoston vetäminen projektiin lisää uuden kerroksen elokuvan kanssa. Voit leikata / liittää alueita haluamallasi tavalla sekä näyttää videoita vierekkäin, kuvan kuvassa (muuttamalla yhden niistä kokoa) jne.

kyky lisätä kuvia tai ääntä
Voit lisätä ääntä, videota ja kuvia vetämällä ne vain projektiin (tai lisäämällä ne Annotation -valikosta). Aikajanalla voit käyttää yllä mainittuja leikkaustyökaluja määrittääksesi, milloin ne näkyvät. Lisäksi voit sijoittaa ja muuttaa niitä mieleiseksesi.

Tässä on kuvakaappaus, jossa on päävideo, lisätty kuva ponista ja toinen elokuvaleike kuvan kuvana:

ActivePresenter overlays

mieluiten ilmainen
On olemassa ilmainen versio (jota käytin), jolla on edellä mainitut ominaisuudet, sekä standardi ja ammattilainen painos (jota en ole kokeillut).

ja suhteellisen yksinkertainen käyttää (vähemmän tärkeä)
Tämä on tietysti jonkin verran subjektiivista, mutta minusta tämä työkalu oli melko helppo käyttää. Ensimmäiset 10 minuutin näytön lähetys maksoivat minulle noin 2 tuntia työtä, mutta sen jälkeen asiat alkavat nopeutua. Vastuuvapauslauseke: Olen käyttänyt Sony Vegasia melko intensiivisesti, joten olin tottunut videon muokkauskäsitteisiin (mikä todennäköisesti auttaa paljon oppimiskäyrässä).

mikä tahansa koodekki
Tämä on ainoa, josta en ole varma. Se on todennäköisesti melko rajallinen verrattuna Sony Vegasiin, Adobe Premiereen jne.

Vientiä varten olet jumissa FLV: n, AVI: n, WMV: n, MPEG4: n, WebM: n ( docs) kanssa.

Leikkeiden tuonnissa en löytänyt mitään dokumentaatiota, mutta "Valitse videotiedosto ..." -valintaikkuna sanoo:

 Videotiedostot (* .mp4; *. mkv ; *. wmv; *. flv; *. avi; *. webm) 

Luulen, että sinun täytyy mennä siihen nähdäksesi, tukeeko tiettyjä leikkeitäsi.


Toistan edellisen huomautukseni: ActivePresenter näyttää sopivan (suurimman osan) vaatimuksistasi, mutta sitä ei oikeastaan ​​ tarkoiteta videonmuokkaustyökaluna. Silti se saattaa vain toimia sinun tapauksessasi.

Onnea!

Valitettavasti sanoin "mikä tahansa koodekki" tarkoitin "ei erityistä vaatimusta; se voi toimia minkä tahansa kanssa". Muokkasin selventää. Kiitos, tämä vain saattaa toimia!
Rekisteröitynyt tähän vaihtoon vain kiittääkseni tästä suosituksesta. Halusin mahdollisuuden lisätä kirjojen kannet youtube-videoihin, ja tämä teki temppun ihailtavasti. Nyt selvittääkseen, kuinka saada ilta takaisin, upposin tajuamaan valotöitä ...
@syntheticbrain Hah, kommenttisi on otettu hyvin vastaan, tyvm. Onneksi se auttoi.
#6
+3
Fractaliste
2014-02-08 15:21:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

After Effect on ohjelmisto, joka sopii pitkälti tarpeisiisi (lukuun ottamatta gratis -vaihtoehtoa, mutta 30 päivän ilmainen kokeiluversio on käytettävissä) .

 • Kaikkien videoiden rajaaminen ja yhdistäminen erittäin muokattavilla tehosteilla. Idem ääniraidoille riippumatta videosta. Aikarivillä on helppo nähdä, milloin raidat alkavat, päättyvät, haalistuvat tai mitä tahansa muuta.
 • Voit lisätä kuvia, piirroksia, tekstejä ja monia muita esineitä (kuten 3D: n mielestäni ) missä haluat virtaukseen. Voit myös siirtää kameraa, ja seurantatyökalua ehdotetaan viimeisimmissä versioissa.
 • Reaaliaikainen esikatselu RAM-muistista on käytettävissä ennen vientiä. Ja luomisvaiheessa ei-reaaliaikainen esikatselu antaa sinun työskennellä erittäin tarkasti (ruutu kerrallaan, jos haluat).

AfterEffect-aikajana:

AfterEffect time-bar

Mutta ennen testausta Haluan varoittaa sinua :

 • AfterEffect on liian tehokas ja liian raskas ohjelmisto tarvittaessa videoeditori satunnaiseen käyttöön (kitkeminen animaatio, loma video, ...). Sen oppiminen estää sinua.
 • Mutta jos olet kiinnostunut parantamaan itseäsi videon muokkauksessa, AfterEffect on erittäin kiinnostunut ohjelmisto, joka vastaa PhotoShopin videon muokkausta.
#7
+3
3ventic
2014-02-27 04:13:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Adobe Premiere Pro on erittäin tehokas videoeditointiohjelmisto, jonka avulla voit tehdä samat toiminnot kuin After Effects, mutta on mielestäni helpompi oppia ensiksi. Se mahdollistaa

 • videoiden leikkaamisen pienemmiksi paloiksi ja tarpeettomien osien poistamisen
 • äänen muokkaamisen erillään videosta
 • videoiden ja kuvien peittäminen (todella helppoa, vedä lähteisiin ja vedä sitten aikajanalle, muuta kokoa tarvittaessa efektisäätimistä)
 • Videon ja äänen muokkaaminen efekteillä (aikataulun muuttaminen, perussuodattimien käyttäminen)
 • Yksinkertainen kuvankäsittely ohjelmassa ja vuorovaikutus Photoshopin kanssa
 • Tukee paljon erilaisia ​​koodekkeja

Mutta se ei ole maksutonta. Vaikka After Effectsillä on tehokkaat visuaaliset tehosteet ja se keskittyy yksityiskohtiin, Premiere tekee suuremman mittakaavan muokkauksen paremmin.

Tässä on kuvakaappaus siitä normaalin projektin aikana paremman idean saamiseksi:

Effect Controls, Preview video\Source files, Timeline

(Harmaan alueen oikeassa yläkulmassa on videon esikatselu, mutta kuvakaappaukseni jotenkin piilotti sen)

#8
  0
Travis
2015-02-05 20:11:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lightworks tarjoaa ilmaisen version.

Löysin sen olevan tehokkaampi kuin Windows Movie Maker

 • Sisältää rajoitetun ilmaisen version verrattuna pro-versioon.
 • Kyky tuoda olemassa olevia videotiedostoja ja muokata niitä
 • Kyky lisätä musiikkia (äänitin keskustelemalla Audacyn kanssa ja pystyin lisäämään, että musiikin lisäämisen tulisi olla mahdollista.
 • Käytän Windows 7 -käyttöjärjestelmää.

Jouduin katsomaan joitain opetusvideoita, jotta saisin selville muutaman asian. Pahoittelen, jos se ei täytä muita vaatimuksiasi, en ole varma joistakin niistä.

#9
  0
foggy
2017-07-12 11:18:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Filmora sisältää ehdottomasti haluamasi -toiminnon, mutta se maksaa 60 dollaria, jotta tiedostot voidaan viedä ilman vesileimaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...