Kysymys:
Ohjelmisto vanhojen kiintolevyjen, USB-muistitikkujen ja muistikorttien pyyhkimiseen?
Olli
2014-02-05 06:14:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on joukko vanhoja kiintolevyjä, USB-muistitikkuja ja muistikortteja, jotka haluan myydä / luovuttaa. Siellä on kuitenkin yksityistä sisältöä, joka on tyhjennettävä ennen sitä.

Mikä on hyvä, mieluiten ilmainen, ohjelmisto OS X: lle sisällön pyyhkimiseen, jotta minkään palauttaminen ei ole kohtuudella mahdollista?

Puhaltimen tulisi olla riittävä useimpiin sovelluksiin.
Kaksi vastused:
#1
+14
Undo
2014-02-05 06:23:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sisäänrakennettu Levytyökalu tekee kaiken mitä haluat.

Aseman pyyhkiminen:

 1. Avaa Levytyökalu (Se on ~ / Sovellukset / Apuohjelmat )

 2. Etsi pyyhittävä asema sivupalkista ja valitse root -asema (ei osio) ):

  Disk Utility Sidebar

 3. Siirry Poista -välilehteen:

  Erase Tab

 4. (valinnainen) Jos olet paranoidi tietojesi suhteen, siellä on painike Suojausasetukset . Napsauttamalla sitä avautuu valintaikkuna, jossa on liukusäädin. Korkeimmalla turvallisuustasolla poistotila "täyttää Yhdysvaltain puolustusministeriön 5220-22 M -standardin magneettisen median poistamiseksi". Se korvaa tiedostosi seitsemän kertaa.

  Secure Erase Options

 5. Valitse asemalle nimi ja napsauta Poista -painiketta.

  Are you sure you want to erase the drive window

 6. Napsauta tyhjennä avautuvassa valintaikkunassa. Levytyökalu käy läpi prosessin (joka voi olla melko pitkä, jos asemalla on paljon tilaa).

 7. Nauti upouusi alustetusta asemastasi!

Lisään, että SSD-levyjen nykykirjallisuus on ristiriitaista sen suhteen, voidaanko SSD pyyhkiä "oikein" http://superuser.com/a/541913/10165. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla tärkeä kysymys tarkoituksellesi
@JourneymanGeek Kommenttisi on tietysti oikea, ja sanoin saman vastauksessani (flash-muistilaitteiden, kuten USB-muistit ja muistikortit, suhteen). Mutta nyt, kun uudemmat MacBookit tulevat ulos SSD-asemilla, on hyvä lyödä se myös päähän. Päivitän vastaukseni.
#2
+13
Chris Jester-Young
2014-02-05 06:26:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paranoiista murskaamista varten asenna GNU coreutils ja käytä sen shred -ohjelmaa.

Vastuuvapauslauseke: kaikki kiinteät tilat asemia, USB-muistitikkuja ja muistikortteja, joissa käytetään kulumisen tasausta, ei voida taata, että ne pilkotaan kokonaan. Tämä koskee melkein mitä tahansa levyn pyyhintäohjelmistoa, elleivät ne pääse kulumista tasoittavan kerroksen ulkopuolelle.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...