Kysymys:
Mikä on näytön tallennin, jossa on hiiren liike ja joka voi tallentaa tallennuksen videona?
MrWhite
2014-02-05 08:58:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin näytön tallennusohjelmistoa, joka tukee:

  • sivun dynaamista zoomausta
  • sieppaa hiiren liikkeet
  • sallii tekstityksen päällekkäin
  • pysäytä / jatka äänitystä
  • äänitallennus
  • tallentaa tavallisena MPEG-videona.

Mikä ohjelmisto voi sopia näille vaatimukset?

Katso myös http://softwarerecs.stackexchange.com/questions/4165/a-free-lightweight-but-quality-video-capture-software-for-windows
Kahdeksan vastused:
#1
+23
Jeroen
2014-03-02 03:24:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittelisin ActivePresenteria. Tallennat kuvaruudun ensin, ja osa ominaisuuksista lisätään sen jälkeen. Vaatimusten luettelo:

✔ Sivun dynaaminen zoomaus

Siellä on ominaisuus nimeltä "Zoom & Pan" (katso YouTube-selitys). voi valita tallennuksen alueen ja saada lopullisen videon zoomauksen siihen. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös "kohdevaloa", joka liikkuu videossa ja näyttää tältä:

ActivePresenter spotlight

✔ Sieppaa hiiren liikkeet

Se on valinnainen, ja voit myös tehdä esimerkiksi kohdistimen korostamisen. Tässä on tilannekuva asiaan liittyvistä asetuksista:

ActivePresenter cursor settings

✔ Sallii tekstityksen päällekkäin

Molemmat tekstiruudut (sis. Lihavoidun, kursivoidun, alleviivatun, lakko, värit, bg-väri) ja puhekuplia. Näyttää tältä muokkaustilassa:

ActivePresenter captions

✔ Lopeta / jatka nauhoittamista

Toimii, mutta toisinaan huomasin, että äänitallennus on hieman poissa käytöstä synkronoida videon kanssa ja joutui säätämään sitä muokkaustilassa. Tässä on kuvakaappaus työkalupalkin päällekkäisyydestä:

ActivePresenter toolbar

✔ Äänitallennus

Se on siellä (valinnainen). Kuten edellä mainittiin, äänityksen keskeyttäminen heitti äänen hieman synkronoinnista minulle kerran tai kahdesti. Tässä ovat asetukset:

ActivePresenter audio

✔ Tallentaa tavallisena video-MPEG

Vieessäsi sinulla on kunnollinen valikoima vaihtoehtoja, mukaan lukien MP4-muoto (kuten sekä AVI, WMV ja WebM). Katso asetukset:

ActivePresenter exporting


Olen aiemmin käyttänyt Camstudiota ja Fraps + Sony Vegas -yhdistelmää vastaaviin tarkoituksiin. Tavallisille näytöille suosittelen kuitenkin ActivePresenteriä, koska sillä on monia ominaisuuksia, mutta siinä on ystävällinen oppimiskäyrä. Vain kaksi ongelmaa olivat vakaus yhdessä tietyssä versiossa (korjattu päivityksessä viikkoa myöhemmin) ja jotkut äänen synkronointiongelmat tallennusten keskeyttämisessä.

Siellä on ilmainen versio (jota käytin) sekä vakio ja ammattiversio (jota minulla on) yritin).

Tämä ohjelma on loistava, kiitos! Erittäin voimakas ja ei vaikea käyttää. Tämä ohjelma auttaa offshore-automaatiotiimeitämme havainnollistamaan paremmin (kirjaimellisesti) mitä heidän videotallennuksensa osoittavat. Toivon, että voisin äänestää tätä viestiä useammin kuin kerran.
+1 for thoroughness and images
Entä oppimiskäyrä?
@Green Melko kunnossa. Sain tuottavuuden melkein heti, samoin kuin vähemmän tekniikkaa säästävät kollegani. Suhteellisesti mielestäni CamStudio saattaa olla helpompaa, koska se on vähemmän ominaisuuksiltaan rikas, mutta se on varmasti helpompaa kuin Sony Vegas ja Adobe Premiere.
Neljä vuotta myöhemmin, ja olen edelleen säännöllisesti palannut tähän yksinkertaisten näytön tallenteiden takia.
#2
+8
Doorknob
2014-02-05 09:02:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

CamStudio näyttää sopivan kuvausisi. Ainoa puuttuva ominaisuus on, että et voi tallentaa MPEG-tiedostona, vain AVI-tiedostona, mutta videolähtö voidaan helposti muuntaa.

... voi myös lisätä korkealaatuista, aliaksia ( ei rosoisia reunoja) näytön tekstitykset sekunnissa ... voit käyttää mukautettuja kohdistimia, tallentaa koko näytön tai vain osan siitä ...

Se on ilmainen, myös!

Kyllä, se on ilmainen, mutta Windows 7: ssä se pyysi asentamaan useita kolmannen osapuolen ohjelmia; on todella helppoa napsauttaa Hyväksy ajattelemalla, että he ovat osa asennusta. (Se ei tehnyt tätä Windows Server 2008: ssa.)
Versio 2.7.2 (lokakuu 2013) ei kysynyt minulta mitään kolmansien osapuolten ohjelmistoista, enkä näe yhtään asennettua. Camstudio valittaa kuitenkin puuttuvasta MSVCR100.DLL-tiedostosta, jolle minun on asennettava Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package ([32-bittinen versio] (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx) ? id = 8328), [64-bittinen versio] (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=13523))
Tarkemmin sanottuna: tarvitset Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package (3286-bittinen **) version (suoritettava x86-tiedosto). CamStudio ei toimi 64-bittisen version kanssa.
#3
+4
Taz
2014-02-05 09:30:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Camtasia tarjoaa sinulle tarvittavat työkalut näytöllä tapahtuvan toiminnan tallentamiseen, sisällön muokkaamiseen ja parantamiseen sekä korkealaatuisena jakamiseen katsojille missä tahansa.

Tallennusominaisuudet

Koko näyttö, alue, verkkokamera, DV-kamera, mikrofonin ääni, järjestelmän ääni, äänikertomus, taukotallennus, palauta kohdistimen sijainti tauon jälkeen, ScreenDraw, Lisää merkkejä, Lisää editoriin, Sieppaa näppäimistön tulo, PowerPoint Lisää -in, Auto lisää merkinnät jokaiselle dialle, Esiasetukset, Äskettäin tallennetut alueet, Lukitse sovellukseen

Editointi

Muokkaa ja videoitasi Camtasian editorilla, käyttövalmiit teemat, animoitu taustat, grafiikat, huomiotekstit, Vie projekti zip-muodossa, Videoefektit, Ääniefektit, Kohdistinefektit, Median suora käsittely esikatselualueella (kangas), Lisää merkkejä

Vie

Tuota interaktiivinen videot, joissa on napsautettavat linkit, sisällysluettelot, haku ja paljon muuta. Jaa videoita Youtubessa. Useita profiileja tiedostojen viemiseen.

Tässä on pikataulukko, josta näet tarkalleen, mitä se voi tehdä vertailukaaviona.

#4
+1
texnic
2015-04-28 14:39:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisäämällä kokoelmaan RecordIt vastauksena kysymyksen otsikkoon . Se on erittäin helppokäyttöinen ja ilmainen. Mikä parasta, se lataa äänitteesi välittömästi ja antaa sinulle lyhyen linkin. Kun siis minun piti jakaa tekemäni asiakastukeen, kului kirjaimellisesti muutama minuutti siitä, kun löysin sen Googlen avulla lähettämällä tukipyyntöni näytön linkityksen kanssa.

#5
+1
mmv-ru
2018-06-29 18:57:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Windowsissa käytän nyt ShareX: ää. Ilmainen avoimen lähdekoodin kuvakaappaus ja screencast-tallennussovellus.

Se sisältää myös yksinkertaisen kuvanmuokkausindotin ja merkinnät sekä automaattisen latauksen kuvien isännöintiin, mutta en käytä näitä ominaisuuksia.

Ei edistyneitä kuvaruudun lähetysominaisuuksia. , kuten pikanäppäinshow, hiiren napsautusshow jne. Vain h264 mp4 näytön tai ikkunan.

#6
  0
panofish
2014-09-03 02:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samaa mieltä muiden kanssa siitä, että Camtasia on mitä haluat Windowsille, mutta se ei ole ilmainen. Jing, jonka myös sama yritys Techsmith tekee, on ILMAINEN ja tekee samaa työtä vain rajoitus on aikaraja.

#7
-1
OrangeKing89
2015-07-14 19:04:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinun tarvitsee vain tallentaa ja sinulla on jo se, VLC-videosoittimessa on menetelmä näytön tallentamiseen.

Ohjelmisto ei kuitenkaan ole sen painopiste, joten se ei ole kovin joustava eikä täytä vaatimuksia, joita kysytään kysymyksessä, mutta jos se on jo asennettu ja tarvitset vain tapaa tallentaa näyttö, se toimii ilman, että sinun on selvitettävä mitä ohjelmaa käytetään.

Ohjeet:

How-to Geek

PCTonic

Alkuperäisessä kysymyksessä oli luettelo vaatimuksista (sivun dynaaminen zoomaus ...) voisi mainita kuinka / jos tämä ohjelmisto täyttää ne?
Olen laajentanut vastausta hieman, mutta koska vastaus oli jo hyväksytty, en ajatellut kysymyksen erityisvaatimuksia vaan pikemminkin yleistä vastausta näytön kaappausohjelmille.
#8
-2
OrangeKing89
2015-07-14 19:09:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yrityksessäni teemme esityksiä ja meidän on tallennettava näyttö, mutta jokainen juontaja käyttää omaa kannettavaa tietokonettaan, joten on paljon vaivaa asentaa kuvakaappausohjelma tietokoneelleen ja varmistaa, että muistaa aloittaa nauhoitus.

Päädyin juuri ostamaan videonsieppauslaitteen, joka on keskellä yhteyttä tv-näyttöön, jota käytämme esittelyyn.

Laatikko kopioi videosignaalin kannettavaan tietokoneeseen, missä se on kirjataan. Tällä tavoin on paljon vähemmän vaivaa, kun tarvitset ratkaisun, jossa sinulla on monia tietokoneita käytettäväksi esittelyä varten.

Yhden käyttökerran tapauksessa, jossa on vain yksi tietokone, tämä olisi hieman ylenmääräistä.

Tukeeko se zoomausta? Ääni? Tekstitykset? Kaikki ovat kysymyksessä ilmaistuja vaatimuksia.
Se on video sieppauslaitteisto, joten kaikki kaapelin läpi esitysnäyttöön kulkeva kaapataan. Jos laitteisto on HDMI-kaapeli, se sieppaa siitä äänen. Jos suoritat näytöllä zoomausohjelman esityksen aikana, se sieppaa sen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...