Kysymys:
Windows-ohjelmisto mukautettuja pikanäppäimiä varten
Fractaliste
2014-02-05 04:59:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluan ohjelmiston, jonka avulla voin luoda mukautetun pikanäppäimen, kuten:

 • Pikakuvake Dropbox-kansioon
 • Pikakuvake tekstieditorin avaamiseksi
 • Pikakuvake tavallisen salasanani kirjoittamiseen (huono idea, jonka tiedän)
 • Pikanäppäin yhdelle suosikkisivustoistani

Vaatimus:

 • Toimii Windowsissa
 • Erittäin helppo konfiguroida (IT-hermostuneille ihmisille)
 • Toimii käyttöjärjestelmän käynnistyessä
 • Erittäin kevyt ohjelmisto
[Sisäänrakennettu menetelmä] (http://windows.microsoft.com/en-us/windows/create-keyboard-shortcuts-open-programs#1TC=windows-7) tldr: Pikakuvakkeen ominaisuuksissa voit asettaa pikanäppäimen.
Neljä vastused:
#1
+11
Nick Dickinson-Wilde
2014-02-05 05:12:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut jonkin aikaa siitä lähtien, kun käytin sitä, mutta AHK (Auto HotKey) toimii hyvin kaikille niille IIRC: lle ja on helppo asentaa, mutta jos haluat, voit tehdä komentosarjoja melko monimutkaisten tehtävien suorittamiseen .Tarkemmin sanottuna:

 • Se on suunniteltu Windowsille
 • Muistan, että perusasetusten määrittäminen on erittäin helppoa (voit tehdä sen kanssa paljon enemmän kuin perusasiat, jos haluat, mutta sinun ei tarvitse)
 • Viimeisin automaattinen käynnistys, käytin sitä joka tapauksessa, oli automaattinen (tietysti kaikki Windows-ohjelmat, jotka voit asettaa manuaalisesti käynnistämään automaattisesti reg edit -toiminnolla hermostunut IT-aiheista, joilla ei ole automaattista käynnistystä, voi olla haittapuoli)
 • En ole koskaan huomannut mitään vaikutusta järjestelmääni - jälleen pari vuotta, mutta käytin sitä viimeksi Compaq-kannettavassa, jossa on Win 2000, 1 Gt Ram, 40 Gt: n kiintolevy.
#2
+9
Gilles 'SO- stop being evil'
2014-02-05 05:12:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurimmaksi osaksi Windows itse tarjoaa haluamasi. Voit määrittää pikanäppäimet komentoriville (pikakuvakeeditorissa). Komentorivi voi olla explorer -sovellukselle kansion avaamiseen tai verkkoselaimelle verkkosivun avaamiseen. Tämä täyttää vaatimukset paitsi salasanan syöttäminen.

Salasana on yleensä jotain, jonka kirjoitat verkkoselaimeen, ja kaikissa suurimmissa verkkoselaimissa on salasananhallinta. (Sinun on kirjoitettava kirjautumissalasanasi, muuten sinulla ei ehkä ole sitä ollenkaan.) Salasanasi säilyttämisellä selaimen salasananhallinnassa on etuja: ne kaikki on tallennettu yhteen paikkaan ja on vaara, että syötät ne vahingossa väärä paikka on matala. Jotkut verkkosivut poistavat salasanan tallennuksen käytöstä ilman mitään syytä. samoista syistä suosittelen selainpohjaista ratkaisua, kuten automaattinen täyttö.

Jos haluat pystyä lisäämään mielivaltaista tekstiä mielivaltaisiin sovelluksiin, kultastandardi näyttää olevan AutoHotkey (avoin lähdekoodi). Se on melko tehokas, sen avulla voit käynnistää sovelluksia, manipuloida ikkunoita ja pistää näppäilyjä. Makrosyntaksi on kamala, mutta verkkosivustolla on hyviä opetusohjelmia. Foorumissa on muutama esimerkki salasanan lisäyskomentosarjoista 1 2 jne..

#3
+4
Fractaliste
2014-02-07 16:41:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeilin Clavier + -ohjelmaa, joka on erittäin kevyt ohjelmisto (87Ko). Se mahdollistaa laajan valikoiman toimintoja, kuten tiettyjen avaintunnistusten, kun toinen ohjelma on käynnissä. Ja räätälöinti on melko helppoa. Tietenkin se toimii automaattisesti tietokoneen käynnistyessä.

Ohjelmisto voidaan asentaa, mutta sitä ei vaadita. Joten voit ottaa sen helposti USB-muistilla. Avainkokoonpano on upotettu .ini -tiedostoon, jonka avulla voit viedä (ja tallentaa) sen mihin haluat.

Se on ilmainen ja tarjolla on 6 kieltä: ranska, Englanti, saksa, brasilia, portugali ja venäjä.

Kuvakaappaus konfigurointirajapinnasta (ranskankielinen käännös täältä):

Clavier+ example

#4
+3
JnLlnd
2016-04-30 17:48:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kehitin Quick Access Popup AHK: n avulla. Tämän ilmaisohjelman avulla voit kerätä suosikkikansioita, sovelluksia, asiakirjoja, verkkolinkkejä jne. Ponnahdusvalikossa, jonka voit käyttää missä tahansa sovelluksessa.

Jos haluat pikanäppäimiä, voit määrittää suosikkeja pikanäppäimille. Pikanäppäinten hallinnan avulla voit tarkistaa määritetyt pikanäppäimet ja lisätä / muokata / poistaa pikanäppäimiä. Ponnahdusvalikossa voi olla alavalikkoja. Jokainen alivalikko voidaan myös määrittää pikanäppäimelle.

Katso lisätietoja tästä videosta. Quick Access Popup tekee enemmän kuin mitä etsit, mutta mielestäni pidät kaikesta, mitä se tarjoaa, jotta voit työskennellä tehokkaammin tietokoneesi kanssa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...