Kysymys:
Ohjelmisto piippaa muutama sana kappaleessa
kmort
2014-02-05 11:15:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin ilmaista (toivottavasti) avoimen lähdekoodin ohjelmistoa, jonka avulla voin poistaa (tai korvata / mykistää) muutaman valintasanan omistamastani musiikista. (Toivon, että taiteilija julkaisisi radion muokkausversion tästä kappaleesta!)

Haluan vain poistaa sanat itse tuhoamatta musiikkia. Ymmärrän, että tämä ei ole helppoa, enkä usko, että se skannaa musiikin automaattisesti ja selvittää sen itse.

Teeskentele, että en pidä sanasta "ruusu" musiikissani. Jos sanoitukset olisivat "Jokaisella ruusulla on piikki", haluaisin pystyä selaamaan manuaalisesti kappaleen oikeaan sijaintiin, näkemään äänen spektrin graafisen esityksen ja leikkaamaan laulua vain ajaksi, kun laulaja laulaa "ruusu". Tuloksena olisi "Jokaisella _ _ on piikki" vaikuttamatta haitallisesti alkuperäiseen ajoitukseen.

Etsin kai voimakasta avoimen lähdekoodin kappaleiden muokkausohjelmistoa. Ihannetapauksessa se pystyy käsittelemään MP3-muotoa. Etsin tätä 64-bittisellä Windows 7: llä, mutta en ole vastenmielinen Linuxiin.

On ilmainen ohjelmisto, joka voi pystyä tekemään tämän pienellä takilauksella, mitä alustaa (käyttöjärjestelmää / arkkitehtuuria) käytät?
@TimPost Hyvä puhelu. Päivitin kysymyksen sisältää käyttöjärjestelmän. Win7 on 64-bittinen, mutta Linux tekisi hienosti.
üks vastaus:
#1
+15
Steve Barnes
2014-02-05 12:48:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Audacity on ilmainen, monialustainen (Windows, Mac ja Linux), ja siinä on kaikki mitä pyysit, mutta tällaiselle työlle on paljon vaihtoehtoja - voit mykistää tai piippaa valitsemasi osa.

Jos laulaja on keskitetysti tallennettu ilman kaiua, laulujen poistotyökalu voi olla suuri apu, en ole varma, käsitteleekö se vain valittua osaa vai koko kappaletta, mutta vaikka se olisikin voit kokeilla kaiken raidan poistamista kopiosta lisäämällä kopion kahtena uutena kappaleena ja sitten sekoittamalla sopivissa kohdissa.

Voit jopa harkita Auto-Duckin käyttöä liittämällä mikrofonin, soittamalla raita ja nauhoittaminen raidasta, jossa puhut "loukkaavien" osien yli ja käytät sitä sitten ohjausraidana.

Tuetut tiedostotyypit: WAV, AIFF, FLAC, MP2, MP3 tai Ogg Vorbis äänitiedostot. Ffmpeg-sovelluksen avulla voit myös tuoda ja viedä AC3-, M4A / M4R (AAC )-, WMA- ja ääniraitoja videotiedostoista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...