Kysymys:
Linux-kalenterisovellus, joka toimii hyvin Outlookin ja Exchangen kanssa ja toimii offline-tilassa
Gilles 'SO- stop being evil'
2014-02-05 04:53:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Työskentelen ihmisten kanssa, jotka käyttävät Outlookia ja Exchangea kalenterialustana. Tarvitsen tämän käytön kanssa yhteensopivan kalenterisovelluksen: sen on muodostettava yhteys Exchange-palvelimeen ja noudettava ja lähetettävä kokouskutsuja.

Verkkosovellus (joka on käytössä) tunnistaa itsensä Office 365: ksi. Minulla ei ole palvelimen hallinta. IMAP-käyttö on käytössä, mutta en ole varma, auttaako se kalenteria.

Ilmeinen vastaus on tietysti Outlook, ja käytän sitä joskus. Outlook viittaa kuitenkin Windowsiin, ja minulla ei ole Windowsia kaikkialla. Seuraava ilmeinen vastaus on verkkosovellus, mutta se ei toimi offline-tilassa (plus sen käyttöliittymä on perseestä). Tarvitsen myös Linux-sovelluksen, joka:

 • muodostaa yhteyden Exchange-palvelimeen ja synkronoi kalenteritiedot (joten jos lisätään tai muokataan tapaamista Outlookissa, se näkyy Linux-sovelluksessani ja päinvastoin) ;
 • ymmärtää Outlook-yhteyshenkilöt, mukaan lukien huoneet huonevarauksiin, ja muiden ihmisten kalenterin näyttäminen (sopivien tapaamisaikojen löytämiseksi);
 • ymmärtää toistuvia tapaamisia ja muistutuksia;
 • ymmärtää Outlookin luoman HTML-koodin ja tukee liitteitä;
 • tallentaa dataa offline-tilassa, joten voin tarkistaa tapaamiseni kannettavalla tietokoneellani myös ilman wifi-yhteyttä.

Hienoa:

 • Integroi sähköpostin kanssa, koska ihmiset vastaavat sähköposteihin kokouskutsuilla ja päinvastoin.
 • Tuki tehtäväominaisuudelle (jos tehtävät näkyvät kalenterissa merkitse niiden valmistumispäivänä sähköposti "seurattavaksi", jos posti on integroitu).
 • Muistutusten hyvä integrointi X11-työpöytäympäristöihin.
 • Ei buginen.

Olen kiinnostunut Thunderbirdiä salamannopeasti. Se toimii tavallaan, mutta se on buginen. Se ei usein synkronoi muutoksia Exchange-palvelimen kanssa, ja sillä on taipumus muistuttaa tapaamisia satunnaisen viiveen jälkeen, joka vaihtelee muutamasta minuutista pariin tuntiin (kun se ei muistuta minua jatkuvasti viime viikon tapaamisista) .

Onko jotain parempaa?

Mielestäni tämä on yksi merkittävimmistä ratkaisemattomista ongelmista IT: ssä ;-) Kärsimme myös "ryhmätyöohjelmista" työssä ...
Luulen, että salaman alla tarkoitat https://www.mozilla.org/en-US/projects/calendar/?
Mitä vikaa Outlook 2007/2010: ssä on Wine? Voit myös käyttää Outlook Web Appia [offline] (https://support.office.com/en-us/article/Using-Outlook-Web-App-offline-3214839c-0604-4162-8a97-6856b4c27b36).
@user165604 Toimiiko Outlook edes hyväksyttävästi viinin alla? Sallitseeko lisenssi sen? Offline-verkkosovellus voi olla vaihtoehto, tee se [vastaus] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/356/what-is-required-for-an-answer-to-be-high- laatu).
Viisi vastused:
#1
+6
Frederick Nord
2014-08-17 00:43:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

GNOMEn kehitys. Haluat ehkä tutustua dokumentaatioon. Exchange-tuki ei todennäköisesti vastaa Outlookia, mutta se voi tehdä mitä tarvitset.

#2
+3
mic
2015-03-06 03:27:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Outlook Web App

Outlook Web App vaatii Office 365 -tilin Microsoft Exchange Server 2013: ssa.

Sinulla saattaa olla Outlook Web App 2010, minkä vuoksi verkkosovellus näyttää sinulle ruma.

OWA Calendar Old
(lähde: rivacrmintegration.com)

Outlook Web App 2013: n pitäisi näyttää tältä. OWA Calendar

Outlook Web App (2013?) täyttää suurimman osan vaatimuksistasi:

muodostaa yhteyden Exchange-palvelimeen ja synkronoi kalenteritiedot (joten jos lisätään tai muokataan tapaamista Outlookissa, se näkyy Linux-sovelluksessani ja päinvastoin);

 • Se muodostaa yhteyden Exchange-palvelimeen ja synkronoi kalenteritiedot.

ymmärtää Outlook-yhteystietoja, mukaan lukien huoneet huonevarauksiin ja muiden ihmisten kalenterin näyttämiseen (sopivien tapaamisaikojen löytämiseksi);

 • Kyllä, kuten Outlook.

ymmärtää toistuvia tapaamisia ja muistutuksia;

ymmärtää Outlookin luoman HTML: n ja tukee liitteitä;

 • En ole varma, että "Outlookin luoma HTML" tarkoittaa. Voit liittää liitteitä Lisää >: stä Lisää >-liitetiedostoja tai OneDrive-tiedostoja.

tallentaa tietoja offline-tilassa, joten voin tarkistaa tapaamiseni kannettavalla tietokoneellani ilman wifi-yhteyttä.

 • Kun olet offline-tilassa, voit silti tarkastella ja muokata tapaamisia.

Offline-käytön salliminen:

 1. Voit ottaa Outlook Web App -sovelluksen offline-käytön käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista näkyvistä vaihtoehdoista riippuen:

  • Asetukset-kuvake >-offline-asetukset.

  TAI

  • Asetukset-kuvake > Asetukset > Yleiset >-offline-asetukset
 2. Valitse Ota offline-käyttö käyttöön -valintaruutu tai tyhjennä se.

 3. Valitse OK (tai Tallenna).

Kun otat offline-käytön käyttöön joissakin selaimissa, saatat nähdä viestin, joka varoittaa sinua siitä, että verkkosivusto pyytää tilaa levyltäsi. Parhaan offline-kokemuksen saavuttamiseksi hyväksy tilapyyntö.

Selaimesi on oltava Firefox 23+ tai Chrome 24+.

Käyttöliittymä ei näytä kumpikaan näistä, mutta ongelmani ei ole se, että se näyttää rumalta, se on, että se on perseestä. Erityisesti se on erittäin hiirikeskeinen (jopa enemmän kuin Outlook). Olen katsonut siihen nopeasti ja se on parantunut, koska pari vuotta sitten näyttää siltä, ​​että sillä on kaikki Outlookin tärkeimmät ominaisuudet. Kokeilen sen offline-tilaa ja etsin, voinko saada siitä työpöytäilmoituksia.
#3
+3
bmaupin
2015-04-20 22:20:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän Thunderbirdiä tällä laajennuksella:

https://github.com/ExchangeCalendar/exchangecalendar

Se ei ole täydellinen, mutta se on paras ratkaisu, jonka olen tähän mennessä löytänyt kokeillessani muita vaihtoehtoja, kuten DavMailia, joka oli paljon vankempi ja käytti enemmän järjestelmäresursseja. Se on myös avoimen lähdekoodin ja aktiivisesti kehitetty.

Tässä on katkelma ominaisuuksista, joita se tukee:

 • Tuki Exchange Server 2007, 2010 ja 2013 (Office365).
 • Synkronoi kalenteri-, Tehtävä / Todo- ja Yhteys-kohteet EWS (Exchange) -palvelimelta.
 • Luo, muokkaa ja poista kalenteritapahtumia ja tehtävä- / todenkohteita. Ne synkronoidaan välittömästi EWS-palvelimen kanssa.
 • Voit käyttää mitä tahansa EWS-palvelimen kalenteri-, tehtävä- tai yhteystietokansiota, kunhan sinulla on oikea ensisijainen SMTP- tai aliaksen sähköpostiosoite ja tarpeeksi käyttöoikeuksia käytetylle käyttäjälle. .
 • Hallitse jokaisen kalenterin postilaatikon Pois päältä -asetuksia.

http://www.1st-setup.nl/ wordpress /? page_id = 133

Valitettavasti [Ericsson / exchangeecalendar] (https://github.com/Ericsson/exchangecalendar) -palvelua ei enää ylläpidetä, eikä sen seuraajaa [ExchangeCalendar / exchangeecalendar] (https://github.com/ExchangeCalendar/exchangecalendar) ole yhteensopiva Thunderbird 60+ tällä hetkellä.
Olen käyttänyt sitä Thunderbirdin uusimpien versioiden kanssa. Lueminut-tiedostosta: "Katso julkaisusivulta ExchangeCalendar-version 5 esikatselurakenteet Thunderbird 60 -tuella."
Ah, kiva, jotenkin kaipasin sitä. Annan sen heti kokeilla.
#4
+1
thepiman3.14
2014-08-16 00:09:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

(Rajaa tämä kolmeksi vaihtoehdoksi ihmisille.)

Vaihtoehto 1: DavMail

Ensinnäkin joitain taustoja: DavMail on pohjimmiltaan Java-kielellä kirjoitettu palvelin, joka toimii paikallisessa laatikossa tai muualla. Se käytti Outlook Web Accessia saadaksesi postisi, kalenterisi ja muut sisältösi ja lähettää ne sitten uudelleen käyttämällä vakioprotokollia, kuten IMAP, LDAP, CalDav jne. Tässä on selittävän kuvan sisältävä viesti. Vastuuvapauslauseke: Näissä ohjeissa oletetaan, että käytät Ubuntu 10.10 (Maverick) -ohjelmaa, johon on asennettu vähintään Java 5. Asennusopas:

DavMailin asennusopetus

Vaihtoehto 2:

Lisäksi on olemassa sovellus nimeltä outport, joka saattaa olla hyötyä sinulle. http://outport.sourceforge.net/

Outport pyrkii olemaan yleinen ohjelma tietojen viemiseksi Outlookista (Outlook + export = Outport. Alkuperäinen eh? :-)) erilaisiin sähköposti- / pim-ohjelmiin. Tällä hetkellä se voi viedä Evolutionin Yhteystiedot-, Kalenteri- ja Tehtävä-muotoihin sekä useisiin Outlookin itse tukemiin yleisiin muotoihin (Rich Text Format, HTML, vCalendar, vCard, iCalendar jne.). Olen testannut tätä Outlook 2000: lla ja useimmilla Evolution 1.0.x- ja 1.2.x -versioilla. En ole testannut tätä missään muussa Outlook-versiossa. Olen saanut joitain raportteja menestyksestä Outlook XP: n kanssa (ja joitain virheitä).

Vaihtoehto 3:

Paras vaihtoehto, jonka voisin löytää, olisi Mozilla Thunderbird ja Salaman laajennus kalenteriin. Jos haluat käyttää offline-tilaa, käytä komentoa:

 $ Thunderbird -offline 

Yhteensopivuusongelmia on esiintynyt, joten toimi seuraavasti: Käytä Thunderbird 24.0, Thunderbird 24.1.1 ja uudemmat sekä Lightning 2.6.3 ja uudemmat.

Linkit:

Lightning-lisäosan ja Thunderbirdin synkronointiongelmat ovat todennäköisesti alas päivitysaikaan. Oletusarvo on 30 minuuttia. Yritä vaihtaa se arvoon 10.

Kuten mainitsen kysymyksessäni, sitä käytän jo, ja se on erittäin buginen.
Valitettavasti vahingossa painettua viestiä ei tehty. Lisäsin ukkosen lintutiedot muille.
Salaman ongelmilla ei ole mitään tekemistä päivitysajan kanssa. En tiennyt Davmailista ja Outportista. Voisitteko selittää kuinka käyttää niitä ongelmani ratkaisemiseksi? Onko sinulla kokemusta niiden käytöstä? Ja muotoile viestisi luettavalla tavalla.
Anteeksi kaveri, että olet töykeä henkilö, ja jos ideoitani ei kannata lukea, tarjoan sinulle hyvän päivän.
Alustin vastauksesi (tapahtui syntaksivirhe, joka johti tarjouksen otsikkoon). Luulen, että synkronointiongelmaa koskevan osan pitäisi olla osa vaihtoehtoa 3, mutta en ollut varma, onko se aikomuksesi, joten en siirtänyt sitä.
#5
+1
mic
2015-03-06 03:48:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Outlook 2010 on Wine

Outlook 2010 (32-bittinen) on hopealuokkainen Wine-käyttöjärjestelmässä Ubuntu 14.04 -käyttöjärjestelmässä. Asiat, jotka toimivat AppDB: n mukaan:

 • Tehtävät, kalenteri ja yhteystiedot
 • Exchange-palvelinyhteys
 • Sisäänkirjautuminen Office 365: een, jossa välimuistitila on käytössä (ei muodosta yhteyttä välimuistitilaan, joka on poistettu käytöstä)

Outlookin käyttö viinin alla on todennäköisesti laillista:

Microsoftin loppukäyttäjälisenssit eivät sulje pois niiden sovellusten käyttöä muissa käyttöjärjestelmissä. Jos Microsoft yrittäisi kieltää tällaisen käytön vaatimalla, että Microsoftin tuotteita käytetään vain Windows-käyttöjärjestelmässä, ne rikkovat Shermanin kilpailulakia.

Tässä ei ole mitään erityistä Microsoft Office siellä kuitenkin.

Outlookin asentaminen Viiniin:

Käytä sen sijaan playonlinuxia; sitä on helpompi käyttää.

 sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com - recv-keys E0F72778C4676186sudo wget http://deb.playonlinux.com/playonlinux_quantal.list -O /etc/apt/sources.list.d/playonlinux.listsudo apt-get updatesudo apt-get install playonlinux 

Kun olet käynnistänyt PlayOnLinux, napsauta Asenna ja etsi Microsoft Office ja valitse sitten Microsoft Office 2010.

Outlook 2007 saattaa myös toimia, mutta testaajat eivät testanneet kalenterin toimintoja. Outlook 2013 ei toimi.

Olen käyttänyt Outlook 2007: tä Crossoverissa (~ 16 tai niin) ja se toimi sähköpostin yhteydessä, mutta yleensä jumiutuu ajan myötä ja kalenteritoiminnot olivat vain luku -olosuhteita, en voinut luoda tapahtumia. Crossover tukee nyt Outlook 2013: ta, mutta olen kokeillut myös sitä ja se kaatui minulle pari kertaa. Mietin, onko vuosi 2010 oikea tapa edetä. (Käytän Office 365 -postia ja kalenteria.)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...