Kysymys:
Itse isännöi reaaliaikainen yhteistyöeditori
Jens Piegsa
2014-02-05 06:04:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsin pikaviestityökalua, jota voin isännöidä omalla palvelimellani ja joka tukee reaaliaikaista muokkausta useille käyttäjille ja muutoshistoriaa.

On olemassa [monia ehdotuksia tämän tekemiseksi Emacsin kanssa] (http://www.emacswiki.org/emacs/CollaborativeEditing), mutta en tiedä, että mikään niistä on todella hyvä. Ehkä [Conspire mode] (http://github.com/technomancy/conspire/tree/master)?
Kaksi vastused:
#1
+8
Olli
2014-02-05 06:07:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etherpad sopii tähän täydellisesti.

Etherpad on erittäin muokattava avoimen lähdekoodin online-editori, joka tarjoaa yhteistyömuokkausta todella reaaliajassa.

Käytimme sitä aiemmin työpaikallani (kunnes Google Apps korvasi sen periaatteessa). Joitakin huomautuksia:

  • Muutoshistoriaa varten se tarjoaa aikaliukusäätimen, joka on hyvin toteutettu. On helppo nähdä, milloin ja kuka lisäsi / poisti jotain.
  • Harvoin käyttäjät eivät olleet synkronoituja, ja kun joku muodosti yhteyden uudelleen, muutokset menetettiin. Tämä tapahtui vain muutaman kerran.
  • Jokaisella asiakirjalla on vain luku-URL. Tästä on hyötyä, kun jaetaan jotain julkisen / asiakkaiden / jonkun muun ryhmän kanssa, jonka ei pitäisi muokata sitä. Esimerkiksi keskeneräisen UKK-tiedoston jakaminen suoraan Etherpadilta on paljon mukavampaa kuin sisällön kopioiminen toiselle sivulle jokaisen päivityksen jälkeen.
  • Jokaiselle käyttäjälle on annettu väri, ja kaikki muutokset korostetaan tällä värillä. . Tämän avulla on helppo nähdä, kuka on kirjoittanut jotain, menemättä historia-liukusäätimeen. Valitettavasti jokainen voi napsauttaa "Poista tekijän värit", eikä sitä voida kumota.
  • Tukee HTML: n ja pelkkän tekstin tuontia ja vientiä.
  • Tukee kaikkia muotoilun perustoimintoja (lihavoitu, kursivoitu, alleviiva, luettelot, numeroidut luettelot, sisennys).
#2
  0
niutech
2016-05-08 23:08:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile Firepad - avoimen lähdekoodin reaaliaikainen yhteistyökoodieditori, jota käyttävät Atlassian Stash, Nitrous, Koding, ShiftEdit, Kobra.io.

Vaihtoehtoisesti kokeile Google Collide.

Kiitos näistä kahdesta mielenkiintoisesta vinkistä. Firepadin asiakirjoissa sanotaan, että se "käyttää Firebasea pilvitietojen tallentamiseen ja synkronointiin". Tarjoaako se vaihtoehtoisen toimintatilan, joka ei ole riippuvainen ulkoisista palveluntarjoajista?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...