Kysymys:
Tarjoaako jokin muu selain Firefox Tree Style -välilehden ominaisuutta?
Jens Piegsa
2014-02-05 07:04:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Firefox-lisäosa Puun tyyli-välilehti sallii hierarkkisen välilehtien järjestyksen.

Onko jollakin muulla pääselaimella tällaista ominaisuutta tai onko se laajennusta sille?

Etkö ole varma, kvalifioituuko se "pääselaimeksi", mutta Chromium-pohjaisessa [Doogie] (https://cretz.github.io/doogie/) -selaimessani on puumaisia ​​välilehtiä.
Kolme vastused:
#1
+6
dotVezz
2014-02-05 07:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Google Chromella on samanlainen laajennus: Puun sivutyyppiset välilehdet . Toiminnot ovat samanlaisia, mutta ne käyttäytyvät hieman eri tavalla ...

Koska Chrome käsittelee graafista käyttöliittymää, laajennuksilla ei ole niin paljon vapautta ottaa tilaa selainikkunassa. Joten tämä tarkoittaa, että tämä laajennus todella avautuu pienessä erillisessä ikkunassa.

Chromen Sidewise-toiminnossa ei ole Firefoxin Tree Style -välilehtien toimintoja. Yritin käyttää Chromea, mutta se ei antanut välilehtien olevan aina käytettävissä. Minun piti avautua sivusuunnassa aina, kun halusin nähdä heidät. Palasin Firefoxiin, jossa välilehdeni ovat näkyvissä aina, kun haluan nähdä ne.
zepe, juuri tästä puhutaan toisessa kappaleessani. Toiminnot ovat samanlaisia, mutta käyttöliittymä on erilainen.
On masentavaa, että tämä näyttää rehellisesti olevan paras vaihtoehto.
#2
+1
Olli
2014-02-05 07:43:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Operassa jotain vastaavaa on saatavilla, mutta yksinkertaisempi. Se sallii välilehtien pinoamisen, mutta puurakenteita (esim. Pinoja pinojen sisällä) ei sallita.

#3
+1
thSoft
2017-06-08 15:42:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Operassa on nyt Puu-välilehdet, jotka ovat melko samanlaisia: se näkyy sivupalkissa jne.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...