Kysymys:
Android-opetuspelit pienille lapsille
MᴀʀɪᴜsᴢS
2014-02-05 13:58:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suosittele minulle pelejä pienille lapsille (4–5-vuotiaat)

Vaatimukset

  • Android-ympäristö
  • Tabletti optimoitu
  • Ei mainoksia!
  • Ei sovelluksen sisäisiä maksuja!
  • Koulutus
  • Hyvä 4–5-vuotiaille lapsille
  • Ilmainen tai maksettu

Hyviä esimerkkejä:

Google Play on täynnä paska-sovelluksia, siksi etsin suosituksia

Ehdotan, että parannat kysymystäsi lisäämällä aihealueen, esim. Laskutoimitus, muodon tunnistus, kuvion sovitus / muisti, muuten luettelo on liian pitkä
Aakkoset, Farm 123, Muistipeli lapsille. : -P Rehellisesti, minulla ei ole aavistustakaan, muuten vastaisin kysymykseen, olen väärässä. Ehkä on tarpeeksi, että tämä on lyhyt luettelo eikä pitkä luettelo. Uudelleenlukemisessa: Vaatimukset ilman mainoksia lyhentävät tätä varsinaista enemmän kuin mikään tyylilaji.
@LyndonWhite 2 paikkaa, ei liian pitkä;) Sovelluksen löytäminen ilman mainoksia ei ole niin helppoa;)
Joo, kun olen aloittanut puhelimen käytön uudelleen viime aikoina, olen järkyttynyt siitä, kuinka vaikeaa on saada sovelluksia ilman mainoksia. Muiden kuin pelikauppojen FLOSS-kauppapaikkojen käyttö auttaa tässä, mutta mielestäni suurimmalla (F-Droidilla) ei ole periaatteessa mitään lapsille (enkä ole katsonut)
Kaksi vastused:
#1
+11
Szpak
2014-02-05 15:33:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voin ehdottaa seuraavaa:

Pelasin tätä peliä 10-tuumaisella tabletilla, jossa oli Android 4.1, ja se näytti erittäin hyvältä (kuvakaappausten perusteella on mahdollista käyttää sitä myös matkapuhelimilla). Tämä on avoimen lähdekoodin (GPL3 +) projekti ja peli on saatavilla ilmaiseksi , ilman mainoksia ja erityisiä lupia ei tarvita. Olen nähnyt kahden vuoden ikäisen lapsen pelaavan tätä peliä sekä aikuisen (minä) harjoittavan muistiaan. Laatat on sovitettu lasten käsityksiin ja peliääniin kuuluu voi houkutella peliä entistä enemmän.

Valitettavasti uusin versio julkaistiin yli vuosi sitten (joulukuu 2012), mutta peli on täysin toimiva, vaikka lisäominaisuuksia (kuten mukautettava laudan koko) voisi olla enemmän.

  • Train Sim - yksinkertainen 3D-juna-simulaattori (sisältää mainoksia online-tilassa)

Päivitä . Tarkempia tietoja Memory Game For -palvelusta Lapset vastausoppaasta.

Train Sim sisältää mainoksia!
Todella? En ole koskaan näyttänyt heiltä. Ehkä se johtuu siitä, että työskentelen yleensä offline-tilassa tablet-laitteellani.
#2
+8
Chris Jester-Young
2014-02-10 11:15:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DragonBox auttaa lapsia oppimaan algebran hyvin uudella tekniikalla. Se on saatavana kahtena versiona: 5+ ja 12+.

Olen ostanut vain 5+ version, ei 12+ version, joten en voi kommentoida jälkimmäistä. Mutta 5+ -versio auttaa ehdottomasti oppimaan algebran peruskäsitteet mallien mukauttamisella, ja olen havainnut sen olevan erittäin hieno käsite. (Et kuitenkaan välttämättä pääse tarpeeksi pitkälle 15 minuutin kokeiluikkunassa saadaksesi konseptin, joten ole valmis maksamaan ensin.)

Olen jo jonkin aikaa pelannut peliä (Lopetin pelaamisen, kun lopetin pelin loppuun asti), joten en tiedä, onko nykyisessä versiossa mainoksia vai sovelluksen sisäisiä ostoksia. Mutta varmasti, kun soitin sitä, sillä ei ollut kumpaakaan näistä antifeatureista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...