Kysymys:
Onko Flappy Birdille vaihtoehtoja?
Flyk
2014-02-10 21:05:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Flappy bird oli iOS- ja Android-laitteille julkaistu sivurullauspeli, jossa hallitsit lintua, joka lentää ruudun yli napauttamalla näyttöä saadaksesi linnun liikkumaan näytöllä ylöspäin.

enter image description here

Tämä peli on sittemmin poistettu iOS-sovelluskaupasta ja Google Playsta.

Seuraavat erityisominaisuudet ovat:

  • Androidille (minulla ei ole Apple-laitteita)
  • Automaattinen sivun vieritys
  • Napauta saadaksesi pystysuuntaisen liikkeen pelaamisen
  • Mieluiten mainokseton, mutta en välitä, jos peli on ilmainen

Onko olemassa muita vaihtoehtoisia pelejä, jotka tarjoavat samanlaisen pelattavuuden sama mekaniikka?

Tiedän ärsyttävämmän version: http://www.mrspeaker.net/dev/game/flappy/
@Ranveer: Ja "ärsytys" on, että se ei oikeastaan ​​tee mitään ?!
@w3d se tekee! Se testaa kirjoittamisen tarkkuuden
@Ranveer: Ah kyllä, niin se tapahtuu! Anteeksi, painanut jokaista näppäintä ja painiketta paitsi oikeat; tiheä! (Dang, se on ärsyttävää!;)
Kyllä, tämä on http://www.youtube.com/watch?v=9I19S5RbtcY
mukava kysymys, Flyk! Jatka samoin :)
Tämä kysymys näyttää olevan aiheen ulkopuolella - koska pelipyynnöt eivät vastaa sivuston laajuutta - katso lisätietoja tästä [metakirjoituksesta] (http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/51/are- videopeleihin liittyvät kysymykset aiheesta / 224 # 224)
Kömpelö lintu on poissa, melkein hymyilevä -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seriouscorp.clumsybird
Flappy Bird on todennäköisesti (huonompi) klooni vanhemmasta pelistä nimeltä SFCave. Nykyään voit ladata SFCaveen joko Androidille tai IOS: lle ilmaiseksi.
Kaksi vastused:
#1
+9
Dɑvïd
2014-02-19 05:28:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Canabalt on loistava. Ei lintuja ... paitsi ehkä kyyhkyslauma, joka lentää aika ajoin. Kokeile sitä ilmaiseksi verkossa linkillä.

Pohjimmiltaan pieni kaveri juoksee ja juoksee rakennusten latvoja pitkin, hyppää aukkoja, väistelee esteitä, nopeammin ... kauemmas ... (läiskä!). :) Myös ihmisarvoista musiikkia, vaikka haluat ehkä kuunnella omaa juttuasi.

Android info screenshot

OP: n erityiskriteerit:

  • Y Androidille (minulla ei ole Apple-laitteita)
  • Y Automaattinen sivun vieritys
  • Y Napauta saadaksesi pystysuuntaisen liikkeen pelin
  • M Mieluiten mainokseton, mutta en välitä, jos peli on ilmainen: Nb on 1,99 £ missä olen

Minulla on 'ei pelannut tätä Androidissa, vain verkossa selaimessa; se on melko riippuvuutta aiheuttava (valitettavasti tai mielellään näkökulmastasi riippuen). On naurettavaa, että tällainen yksinkertainen peli voi olla niin tyydyttävä; katso myös yksityiskohdat pelaamisesta Wikipediassa.

Screenshot

(Ps En tiedä Flappy Birdin "mekaniikasta", mutta Canabalt kuitenkin vierittää sivulta ...)

Pelasitko tätä? Mikä kokemuksesi on? Voisitko lisätä kuvakaappauksen? Voisitteko kertoa hieman enemmän? Jos mahdollista, katso tämä meta: http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/356/what-is-required-for-an-answer-to-be-high-quality
@AngeloNeuschitzer - toivoa, että parannettu laatu. Alkuperäinen vastaus oli DV: n arvoinen. :)
kannabaltin kehittäjällä on oikea [flappy bird] (http://adamatomic.com/flappybalt/) klooni
#2
+6
Dinopet123
2014-02-19 06:06:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Muutama löytyy tältä verkkosivustolta. Samankaltaisin olisi Flappy Doge, ja se näyttää ja toimii melkein samalla tavalla, paitsi että lintu korvataan koiralla. Se on Google Play -kaupassa (pikahaku löytää sen). Olen soittanut sitä ja se on yhtä hauskaa kuin alkuperäinen. FlapMMO löytyy myös täältä, jossa pelaat muiden pelaajien kanssa. Se on vain PC / Mac ja toimii selaimessasi, jos olet kiinnostunut.

enter image description here

Pelasitko tätä? Mikä kokemuksesi on? Voisitko lisätä kuvakaappauksen? Voisitteko kertoa hieman enemmän? Jos mahdollista, katso tämä meta: http://meta.softwarerecs.stackexchange.com/questions/356/what-is-required-for-an-answer-to-be-high-quality
@AngeloNeuschitzer Olen soittanut sitä ja se toimii hyvin. Lisään kuvakaappauksen
Kiitos. Nykyisessä vastauksessasi on vähän enemmän kuin "Sieltä löytyy tällaista tavaraa" ja linkki. Tarvitsemme parempia vastauksia, jos tämä yhteisö haluaa kukoistaa. Ole hyvä ja lue keskustelu lähetetystä meta-linkistä, jotta saat käsityksen siitä, mikä on välttämätöntä vastausten tekemiseksi.
Tämä on itse asiassa muokattu versio Flappy Birdistä, toisin kuin jotain, joka on vain samanlainen. Voit antaa kehuja kehuja täällä ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2641908


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...